Şimdi Ara

Tandığım herkes 100k yapmış

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Say, ea fark etmeksizin herkes hedefinin cok çok altında yapmış. TYT'si 90'dan aşaği inmeyen arkadaşım bile 100k yapmış. Bu sınav harbiden orta halli öğrencileri sildi süpürdü. 40k'dan sonra fena bir yığılma var zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim tanıdığım herkes beklediğinden yüksek yaptı. Yakın arkadaşım 50bin sıralama bekliyordu 85 tyt 65 ayt ile 22k yaptı tıpa girecek.
    Diğeri de ea 90 tyt 70 ayt yaptı 1k falan bekliyordu 540 yaptı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6218F594A -- 18 Temmuz 2024; 15:41:58 >
  • Hepsi mezuna mı kalıp bu sıralamayı başarmış?

• 12ler

•    

HAYAT BİTTİ

• benim çevremde de bende dahil olmak üzere herkes ama herkes hedeflediğinden kötü yaptı. Kimisi hedefinden 20k kimisi 50k geri yaptı. İlk 100 hedefleyen arkadasım da 200 lerde yaptı, 10k hedefleyen arkadasım 45k yaptı. Ben 50k istiyordum 100k yapabildim. 100k isteyen bir arkadaşım 160k yaptı, başka bir arkadasım ise 180k yaptı. Tanıdığım iyi veya kötü herkes hedeflediğinden kötü yaptı.

• berkellyum kullanıcısına yanıt

Bahtsız bedeviyi çölde kutup ayıları...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • berkellyum kullanıcısına yanıt

bunun sebebi sınavın ayarsız olması maalesef

• Beni üzdün vanessa

• Son_Troll_Bükücü kullanıcısına yanıt

olan oldu aga. bende şu anda kara kara düşünüyorum açıkçası ne yapacağım diye. moralim çok bozuldu hayalim kırıldı. şu an yapacak tek şey üzgün de olsak eldekiyle bir şeyler denemek. arkadaşlarım falan günlük işe gidiyor bende gidiyordum da saldım, akşama kadar yok üni araştırma yok bölüm araştırma yok milletin yorumlarını okuma video izleme falan derken vaktim full bunlara gidiyor.

• sağlık olsun iyi düşün bölüm vs.

• Ben de beklediğimden kötü yaptım ea da birde bu sene araya çok sayısal girmiş sos1 çözmeden son umut okulların geri çekmesi çünkü son çare olarak baktığım üniversiteleri de sıyrıkla kaçırınca hayat bitti iki ucu b*klu değneğin arasında sıkışıp kalıyor insan 2.mezun mu yoksa seni tatmin etmeyen okullara gitmek mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-949BFDF3E -- 24 Temmuz 2024; 6:57:59 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 100.000 ile 200.000 arasındaki herkes 100k yaptım diyor durum böyle olunca normal

• bu sene çok saçma bir sınavdı. benim de etrafımdaki çoğu kişi hedeflediğinden kötü yaptı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.