Şimdi Ara

Tandoğan Orduevi Öğrenci yurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese iyi akşamlar. okulum ailemin evine uzak olduğu için tandoğan orduevinin öğrenci yurdunda kalmak istiyorum. ama sanırım ailemle aynı şehirde olduğum için bu mümkün değil görünüyor. evimin ulaşım zorluğunu kanıtlamam gerekiyor daha doğrusu. bunu nasıl yaparım. bir de ailesiyle aynı şehirde yaşamasına rağmen tsk yurdunda kalabilenler var mı? teşekkürler

• yukarı
  • Tandoğanın aşağısında etiler orduevi var orda kal istersen ama baba, dede asker değil sanırım senin
  • Hocam babam asker. Ama aynı şehirde ikamet ediyo kendisi. Okulum evime uzak hele trafik varsa Okul yolu ölüm. Babamın dediğine göre de aynı şehirdeysen kalamıyorsun ama kalan insanları gördüm. Forumda da varsa nasıl kaldıklarını anlatmaları için konuyu açtım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ikametgahı taşıyolardır başka şehre
  • Ussuz kullanıcısına yanıt
    nasıl yani hocam?
  • universitelibirveled U kullanıcısına yanıt
    Resmi olarak ailenizin nerede oturduğuna dair bir ikametgah dediğimiz belge var ya. Resmi olarak oturduğun yeri şehir dışındaki bir akrabanızın yanına vs alabilirsen hallolur bu iş. Yurt resmi bir kurum sonuçta. Yani butik bir yurt olarak işletilmiyordur diye tahmin ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    taceddin veli öğrenci yurdu
    8 yıl önce açıldı
    Nöbetçi kyk yurdu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: universitelibirveled

Hocam babam asker. Ama aynı şehirde ikamet ediyo kendisi. Okulum evime uzak hele trafik varsa Okul yolu ölüm. Babamın dediğine göre de aynı şehirdeysen kalamıyorsun ama kalan insanları gördüm. Forumda da varsa nasıl kaldıklarını anlatmaları için konuyu açtım
    Yurt olarak olmasa da dediğim gibi etilerde normal kalabilmen lazım ist de balmumcu da çok kaldım ikametgah ist olsa da bir sor danış istersen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ussuz kullanıcısına yanıt
    haklısınız hocam sağolun babamla konuşacağım bu konuyu
  • universitelibirveled U kullanıcısına yanıt
    KYK da bunu yapanlar vardı. Umarım hallolur. Kolay gelsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.