Şimdi Ara

Tanesi 180 TL olan Schwalbe lastiğin 2 tanesini 180 TL ye aldım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
1
Favori
10.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sonunda lastikleri deneyebildim fakat bir problemim var. Kullandığım bisiklette arazi lastiği Michelin Country Trail 26x2.0 var. Bunu söküp schwalbeleri taktıkm. Yalnız ben 40 km yolu yorulmadan sürebiliyorken bu lastikleri taktığımdan beri çok ağır gidiyor bisiklet. Sanki üzerinde bir ağırlık varmış gibi. Balataların ayarını yaptım ve kesinlikle rotorlara değmiyor.Yaklaşık 35 Km yol yaptım schwalbe lastiklerle.Fakat bu sefer yorucuydu. Bugün bisikletimin bakımını kendim yapıp eski Michelin lastikleri taktım. Bu sorunu acilen çözmek lazım sonuçta bu kadar para verdik. Sizce sorun neyden kaynaklanıyor olabilir? Şu an ki arazi Michelin lastikleri ile daha rahat ve ortalama 20 Km ile sürebiliyorum. Yokuşlarda özellikle schwalbe çok ağır gidiyordu.
  • goku2 kullanıcısına yanıt
    Zaten lastikler gelmemiş, siz de bunları söyleyince iyice moralim bozuldu. Bir de benim lastikler 2.00. Siz gidemiyorsanız, ben hiç gidemem o lastiklerle
    Hocam resim de görüldüğü gibi lastiğin yan tarafında1 cm lik bir defo var sıkıntı olurmu
     Tanesi 180 TL olan Schwalbe lastiğin 2 tanesini 180 TL ye aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: goku2

Arkadaşlar sonunda lastikleri deneyebildim fakat bir problemim var. Kullandığım bisiklette arazi lastiği Michelin Country Trail 26x2.0 var. Bunu söküp schwalbeleri taktıkm. Yalnız ben 40 km yolu yorulmadan sürebiliyorken bu lastikleri taktığımdan beri çok ağır gidiyor bisiklet. Sanki üzerinde bir ağırlık varmış gibi. Balataların ayarını yaptım ve kesinlikle rotorlara değmiyor.Yaklaşık 35 Km yol yaptım schwalbe lastiklerle.Fakat bu sefer yorucuydu. Bugün bisikletimin bakımını kendim yapıp eski Michelin lastikleri taktım. Bu sorunu acilen çözmek lazım sonuçta bu kadar para verdik. Sizce sorun neyden kaynaklanıyor olabilir? Şu an ki arazi Michelin lastikleri ile daha rahat ve ortalama 20 Km ile sürebiliyorum. Yokuşlarda özellikle schwalbe çok ağır gidiyordu.

Marathonlar ağır ve akışkanlığı az olur, normal yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: dalipece

Hocam resim de görüldüğü gibi lastiğin yan tarafında1 cm lik bir defo var sıkıntı olurmu

Hocam lastik size mi ait?

@pcwolf28
    Hocam beni biraz olsun da rahatlatınız.Bu beklemediğim bir durum oldu. Lastikleri satma ihtimalim bile olabilir.Ama ilk önce bir uzun tür yapmak istiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dalipece

Hocam lastik size mi ait?

@pcwolf28
    Hocam beni biraz olsun da rahatlatınız.Bu beklemediğim bir durum oldu. Lastikleri satma ihtimalim bile olabilir.Ama ilk önce bir uzun tür yapmak istiyorum.

Lastiğin tanesi 995 g. Ötekine göre ağır olur da patlamaya daha dayanıklı olur.
    Ayrıca o defolu denen lastiğe 5 kuruş verilmez, lastik baloncuk yapmış iç lastiği de götürür öyle.

• Nihayet mutlu son! Lastikler sabah PTT tarafından teslim edildi. Böylece heyecanlı bekleyiş de sona erdi
  • Gönderdikleri lastik marathon plus tour. Ben marathon plus gelecek diye bekliyordum. Daha iyi oldu sanırım. Türkiye'deki satış fiyatı da şu:

http://www.erdoganlarbisiklet.com/yedek-parca/dis-lastik-mtb-27/schwalbe-marathon-plus-tour-26x2-00-dis-lastik.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: nebuzaradan

Gönderdikleri lastik marathon plus tour. Ben marathon plus gelecek diye bekliyordum. Daha iyi oldu sanırım. Türkiye'deki satış fiyatı da şu:

http://www.erdoganlarbisiklet.com/yedek-parca/dis-lastik-mtb-27/schwalbe-marathon-plus-tour-26x2-00-dis-lastik.html

Hocam lastikleri denedikten sonra görüşünüzü bekliyorum.

• nebuzaradan kullanıcısına yanıt
    Hakikaten hocam bende bu lastik konusunda 2'lemde kaldım fikirleriniz önemli maxxis excel'de tavsiye edilmekte ama kararsızlık başa bela
    Haftaya anca takarım lastikleri. Deneme turundan sonra ilk izlenimleri paylaşacağım.
  • Gördüğüm kadarıyla lastikler malzeme olarak gerçekten kaliteli. Tabii kısa ve uzun vadedeki performansını denedikten sonra yorumlamak gerekecek.
  • Lastikleri bugün taktırdım ve hemen 10 km'lik bir tur yaptım. Hemen her tür yol koşulunda denedim lastikleri. Öncelikle şunu söylemek gerekir ki, eşekten inip ata binmiş gibiyim. Lastiklerin asfalt performansı gerçekten harika. İvmelenme olayına şaşırdım kaldım. Keşke daha önce bu değişikliği yapsaymışım. Daha iyi lastikler muhakkak ki vardır, ancak Rubena'dan sonra bu lastiklere geçince önceki günlerinize üzülüyorsunuz inanın. Yol tutuşunu çok beğendim. Bisikleti kaydırma korkusu olmadan yatırabiliyorsunuz. Sert frenlerde Rubena'daki gibi arka tekeri önüme alır mıyım acaba korkusu yaşamadım hiç. Paket taşlarıyla döşenmiş bozuk bir zeminde de fren dememeleri yaptım ve ilk seferinde kayınca şaşırdım. Sonra lastiğe bakınca taşların arasından çıkmış otlar nedeniyle olduğunu gördüm ve içim rahatladı. Sonraki denemelerde kayma hiç olmadı. Kendinizi güvende hissediyorsunuz. Daha sonra yaklaşık 2 km'lik bir yol inşaatına girdim. Toprak zeminde de performansını beğendim. Güvenli bir sürüş sağlıyor. Ama aniden mıcırlara denk gelince tıkandım tabii. 50 metrelik o mıcırlı yolu düşmeden nasıl geçtiğime şaşırıyorum. Bu lastiklerin değil, benim temkinli sürüşümden kaynaklandı elbette. Islak zeminde deneme şansı bulabilir miyim derken, hafif yağmur çiselemeye başladı. Ama asfalta çıktığımda durmuştu maalesef. Bu nedenle ıslak zemin performansı konusunda bir şey söyleyemeyeceğim. Yokuş performansı ise, eski lastiklerimden çok daha iyi. İnanın daha yüksek viteste çıktım yokuşları, ama çok daha rahattım. Bu tur sonunda benzinciye girerek, tozdan görünmez haldeki lastikleri ve tabii ki bisikletin tamamını tazyikli suyla yıkadım. O sırada lastiklerin bisiklete ne kadar yakıştığını fark ettim. Ben buradayım der gibiydi. Hem bisikletin görünümüne sağladığı katkı, hem de güvenli bir sürüş sağladığı için gerçekten alınması elzem olan bir parça bu lastikler. Daha önce o kadar önemsemeyen bendeniz, lastiğin ne kadar önemli olduğunu böylece öğrenmiş oldum. Bu lastiklerin ömrü yaklaşık 10-15000 km kadar. 50000 diyen arkadaş latife etmiş sanırım.

Uzun lafın kısası, parasını hak ediyor. Güvenli ve uzun ömürlü bir lastik istiyorsanız gözü kapalı alabilirsiniz. Sorularınız olursa elimden geldiğince yanıtlamaya çalışırım.

• Klasik yurtiçi fiyatları
  • Lastik 2 sebeple yurtiçinden tercih edilebilir;

1) Hatalı çıkarsa ve yanak bombe yaparsa garantiden hemen değiştirebilirsin,
    2) Sezon sonu dışarıya göre aynı fiyata satılabilir, kollamak lazım.

Bende yurtdışındanhttp://www.ebay.com/itm/Schwalbe-Tour-Plus-Road-Bike-Wired-Tyre-Black-Reflex-26-x-2-00-/231174606717?pt=US_Tires&hash=item35d3148f7d bu ürünü sipariş ettim. Çiftine 90 euro yerine 70 usd verdim. Şiddetle tavsiye ederim

• Bu ürün şehiriçi ve dağlık alanda kullanıyor doğrumudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xdian

Bu ürün şehiriçi ve dağlık alanda kullanıyor doğrumudur?

Ağırlıklı olarak şehiriçi kullanılması daha uzun ömürlü olmasını sağlar. Fakat araziyede girebiliyorsunuz.
  • quote:

Evet arkadaşlar yanlış okumadınız. Geçen hafta Sirkeci'ye gidip Schwalbe Marathon Plus 26x1.75 dış lastik sordum. Normalde en ucuzunu 110 TL civarı bulmuştum(Yurt dışı). Bende eğer tanesi 125 TL ye kadar ise yinede alırım diye düşündüm. Tek tek bisikletçilere sormaya başladım. Aldığım fiyat karşısında cidden şaşırdım. 60 Euro fiyat biçtiler bir dış lastiğe. Bu 180 TL den fazla ediyordu. Ben hemen sorup çıkıyordum. Eve geldiğimde rastgele artık donanımhaber miydi yoksa bisikletforum muydu tam hatırlayamadım fakat bir e-bay linki buldum.Görünce şaşırdım çünkü hesaplayınca çifti 180 TL ye geliyordu. Başta tedirgin oldum fakat satıcının 100.000 den fazla satışı vardı ve bu içimi ferathlattı. Hemen sipariş verdim. Ertesi sabah yollanmıştı siparişim fakat takipsiz yollandığı için inşallah gümrüğe takılmazda diye söylendim. Çünkü gümrüğe takılırsa gümrük kağıdı 7-8 gün sonra geliyordu. Neyse ve bugün mutlu sona kavuştum. Lastikler geldi ve sadece 13 martta sipariş verdim ve bugün 19 mart. Gerçekten çok mutlu oldum. Resmen yarı fiyatına aldım. Alacak arkadaşlara kesin tavsiyemdir. Hiç süpheniz olmasın. İstediğiniz kalınlığıda seçebiliyorsunuz.Fahiş fiyatlı satıcılara göz yummayın arkadaşlar.Daha lastikleri deneyemedim inşallah bir sıkıntıları yoktur.

Buyrun buda linki
    http://www.ebay.com/itm/130923770983?var=430154681610&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

ŞU nda 75 doların uzerınde tane fıyatımı bu? e ozaman 170 tl ye gelır zaten trde de 60 eur 170 tl?
    ne anladık bu işten

• quote:

Orijinalden alıntı: Aykutasil

ŞU nda 75 doların uzerınde tane fıyatımı bu? e ozaman 170 tl ye gelır zaten trde de 60 eur 170 tl?
    ne anladık bu işten

Dikkatli bakarsanız 2 adet fiyatı olduğunu göreceksiniz.
  • Ben de crcden düz marathon almıştım tanesi 20€ ya. Plus almayın paranıza yazık, düz marathonla 3000 i geçtim, patlak yok.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.