Şimdi Ara

Tanesi 2.5 ytl den led diyot kim alır (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    KIRMIZI LED YEŞİL LED SÖNÜK LEDİ 10 KURUŞA ALIYORUM
  • ben yalovada ümelsanda 15li paket standart 5mm yeşil led aldım kasada 11 ytl para çıktı ve bırakmıtım. çok pahalı deyince parlak ledlerin daha pahalı (25 ytl 10 tanesi) dumurun psikopaı oldum adamlar 5 tane direnci 1ytl ye satıyor
  • akkor flamanlı lamba mı satıyosun bilaaader demedinmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ctrlshft

yeri gelmişken uplayım dedim

+100.000 mcd led nereden bulabilirim?

100000mc lik direk led bulamazsın 1w lık beyaz power ledler 55lm yeşillerde 55lm kırmızılar 40lm maviler 25lm 1w lık değerler için diyorum

3wlık beyaz led alırsan bu değere ulaşabilirsin belki

bu arada şeffaf kılıflı 5000mc lik mavi ledlere 10kr dan fazla vermeyin arkadaşlar 2,5 ytl ne demek

toplu alım yapacak olan varsa ucuza led bulabileceği adres verebilirim tabi pm den

1w power ledler sanırım benim aldığım yerde 1,5 usd +kdv idi
  • quote:

Orjinalden alıntı: sezerkıran

quote:

Orjinalden alıntı: Ctrlshft

yeri gelmişken uplayım dedim

+100.000 mcd led nereden bulabilirim?

100000mc lik direk led bulamazsın 1w lık beyaz power ledler 55lm yeşillerde 55lm kırmızılar 40lm maviler 25lm 1w lık değerler için diyorum

3wlık beyaz led alırsan bu değere ulaşabilirsin belki

bu arada şeffaf kılıflı 5000mc lik mavi ledlere 10kr dan fazla vermeyin arkadaşlar 2,5 ytl ne demek

toplu alım yapacak olan varsa ucuza led bulabileceği adres verebilirim tabi pm den

1w power ledler sanırım benim aldığım yerde 1,5 usd +kdv idi

Ucuza bulabileceğim adresi verebilirmisin.

• ben karaköyden 15 kuruşa almıştım mavi ledi
  • taamam mavi ledler dıgerlerıne gore pahalı ama adam nerde yasıyomus ole 2.5 ytl demıs arabamı allıyon
  • tokat ta elektronik ekipmanlari gercekten cok pahali cunku dogru durust kimse satmiyor satanda ne kadara itsem kardir mantigiyla calisiyor.Bende 220-110v adaptor aramistim adam bana 35ytl civari bir fiyat cekmisti gittigidiorda aynisini(marka model ayni idi cin isi zaten) 9 liraya gordum kari sizin dusunun artik.

bu arada netten satis yapan bir site falan varmi? Cunku en mantiklisi direncleri,diyodlari falan toplu halde alip bulundurmak heralde.
  • İzmir 1. onur 'da Beyaz 35 ykr, mavi 25 ykr. Her yerde bunları kullanıyorum. Bir sorunla karşılaşmadım şimdiye kadar. Çakmaklardan çıkan ledleri ise 10 mA ile sürmeme rağmen 1 hafta içinde bozuluyordu. Mopete de Onur çarşısından alıp taktım bir sorun çıkarmadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: realend

su an elimde 3 tane mavi cakmak led'i var uzun zamandır kullanıyorum parlaklığıda iyi bu cakmak 50 kuruş iken aynı cakmaktaki led nasıl 2.5 ytl olur bu adaletsizlik sadece Tokat'tamı yoksa her yer bölemi???
    quote:

Orjinalden alıntı: crank54

quote:

Orjinalden alıntı: TarantuLa46

Normal led diye bir şey yoktur.Hepsinin bir değeri vardır.MCD ye göre değişir.MCD ye görede parlaklığı belirlenir.

www.ledmar.com
    bu siteden istedigin tasarımları yaptırabilirsinwww.ledmar.com

ledlerin normal diye kast ettiğim şey çakmakların içinde bulunan led, 5mm lik led...

arkadaş sana diyorlarki ledin kalitesine göre değişir parlağı vardır az yananı vardır hiç çakmağın içindekiyle elektrikçide satılan ledler bir olurmu o zmn toptan çakmak alıp ledini çıkarır 1,90 dan satardık kar olurdu

• quote:

Orjinalden alıntı: _DesertEagLe_

akkor flamanlı lamba mı satıyosun bilaaader demedinmi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.