Şimdi Ara

Tanesi 2.5 ytl den led diyot kim alır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
4.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arabamın altına neon lamba tarzında mavi ledlerle aksesuar yapmaya karar verdim gittim elektronikçi ye mavi led'in tanesi 2.5 ytl dedi şok oldum dışarı çıktım bi bakkala sordum ışıklı çakmak ne kadar 50 kuruş bi yanda 2.5 ytl diyer yanda çakmak+led diyot+3adaet led pili bu ne biçim iştir analamadım...
    türkiyemiz neden gelişmiyo cünkü esnaf 0.5 kuruşa aldığı led diyotu 2.5ytl ye satıyo elektronikte geride kalmamız son derece normal...

• quote:

Orijinalden alıntı: alper_033

Bu mesaj silindi.
    arkadaşım normal mavi ledler 25ykr ile 75ykr arasında satılıyor 2,5 ytl baya bi pahalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gry054

arkadaşım normal mavi ledler 25ykr ile 75ykr arasında satılıyor 2,5 ytl baya bi pahalı.

Alıntıları Göster
    Normal led diye bir şey yoktur.Hepsinin bir değeri vardır.MCD ye göre değişir.MCD ye görede parlaklığı belirlenir.

www.ledmar.com
    bu siteden istedigin tasarımları yaptırabilirsinwww.ledmar.com

• quote:

Orijinalden alıntı: Smoch

Normal led diye bir şey yoktur.Hepsinin bir değeri vardır.MCD ye göre değişir.MCD ye görede parlaklığı belirlenir.

www.ledmar.com

Alıntıları Göster
    çakmağı alıp gitseydin adamın yanına. farkı görmek için ledleri yanyana koyup yaktırsaydın.

• quote:

Orjinalden alıntı: realend

arabamın altına neon lamba tarzında mavi ledlerle aksesuar yapmaya karar verdim gittim elektronikçi ye mavi led'in tanesi 2.5 ytl dedi şok oldum dışarı çıktım bi bakkala sordum ışıklı çakmak ne kadar 50 kuruş bi yanda 2.5 ytl diyer yanda çakmak+led diyot+3adaet led pili bu ne biçim iştir analamadım...
    türkiyemiz neden gelişmiyo cünkü esnaf 0.5 kuruşa aldığı led diyotu 2.5ytl ye satıyo elektronikte geride kalmamız son derece normal...

o zaman beyaz led almaya kalksan 5 YTL der sana
  • haa bu arada bu olay TOKAT'ta başıma geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: realend

haa bu arada bu olay TOKAT'ta başıma geldi
    Adamlar kafasına göre fiyat çekiyorlar. Geçenlerde karaköyden pic almaya gitmiştim bir dükkanda 7 ytl demişlerdi başka bir dükkanda da 4 ytl'ye aldım. Bişey almadan önce çok araştırmak gerekiyor.

Aslında forumda bi aralar neyi nereden kaç paraya aldığımızı yazacağımız bir başlık açmaktan bahsetmiştik ne oldu hatırlamıyorum. Böyle bieşey yaparsak çok iyi olurdu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uykusuz.

Adamlar kafasına göre fiyat çekiyorlar. Geçenlerde karaköyden pic almaya gitmiştim bir dükkanda 7 ytl demişlerdi başka bir dükkanda da 4 ytl'ye aldım. Bişey almadan önce çok araştırmak gerekiyor.

Aslında forumda bi aralar neyi nereden kaç paraya aldığımızı yazacağımız bir başlık açmaktan bahsetmiştik ne oldu hatırlamıyorum. Böyle bieşey yaparsak çok iyi olurdu...

Alıntıları Göster
    Hocam olay tokatta olduysa bi nebze normal karşılanabilir.Ben izmirden 741 in tanesini 0,2 ytl ye alıyodum.Sonra istanbula okula gittim.Selanik pasajından dahada ucuza olduğunu öğrendim.Aynı sınıfta manisa turgutludan gelen bi arkadaşta turgutludan 2,5 ytl ye aldığını söyledi.Tabi ilk başta inanamadım.Tabi sonradan direncin tanesinide 10 ykr den aldığını öğrenince normal karşıladım.

Ama tabi arkadaşın dediği gibi ledin fiyatını etkileyen birsürü unsur var.Candela değeri,ışık ömrü,vs...
    Heleki arabanın altına takıcağını söylüyosun.Orada sarsıntı,darbe alma,nem,sıcaklık gibi faktörleri göz önüne alarak ona göre dayanıklı bi led takman lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Korel

Hocam olay tokatta olduysa bi nebze normal karşılanabilir.Ben izmirden 741 in tanesini 0,2 ytl ye alıyodum.Sonra istanbula okula gittim.Selanik pasajından dahada ucuza olduğunu öğrendim.Aynı sınıfta manisa turgutludan gelen bi arkadaşta turgutludan 2,5 ytl ye aldığını söyledi.Tabi ilk başta inanamadım.Tabi sonradan direncin tanesinide 10 ykr den aldığını öğrenince normal karşıladım.

Ama tabi arkadaşın dediği gibi ledin fiyatını etkileyen birsürü unsur var.Candela değeri,ışık ömrü,vs...
    Heleki arabanın altına takıcağını söylüyosun.Orada sarsıntı,darbe alma,nem,sıcaklık gibi faktörleri göz önüne alarak ona göre dayanıklı bi led takman lazım.

Alıntıları Göster
    Araba altı aydınlatma için flux ledler idealdir bunların fiyatları ise modeline göre değişir 1ytlden başlıyor.Bu arada 2.5 ytllik ledin türüne bakmak lazım eğer standart 0.5mm lik led ise çokk fazla

• quote:

Orijinalden alıntı: Anıl_35

Araba altı aydınlatma için flux ledler idealdir bunların fiyatları ise modeline göre değişir 1ytlden başlıyor.Bu arada 2.5 ytllik ledin türüne bakmak lazım eğer standart 0.5mm lik led ise çokk fazla

Alıntıları Göster
    bu bahsettiğimiz araba oyuncak mı gerçek mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: klutch

bu bahsettiğimiz araba oyuncak mı gerçek mi?

Alıntıları Göster
    o parlak ledlerden falandır.yoksa normal 5mmlik ledler ddeğildir canım veya adam çok zeki:)

ankarda konya sokakta geçenlerde bir dükkan keşfettim dükan bayağı geniş olmayan malzeme pek yok.hemde gayet güzel fiyat veriyolar ayrıca sahte mallzemede yok.reklam olmazsa burdan adını verebilirim
  • Bende şuan Tokatta geçici görevliyim Samsun'dan 1 YTL ye aldığım malzeme burada 3 YTL mecburen alıyorum.Tokat çok pahalı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayrak2268

Bende şuan Tokatta geçici görevliyim Samsun'dan 1 YTL ye aldığım malzeme burada 3 YTL mecburen alıyorum.Tokat çok pahalı...
    quote:

Orjinalden alıntı: bayrak2268

Bende şuan Tokatta geçici görevliyim Samsun'dan 1 YTL ye aldığım malzeme burada 3 YTL mecburen alıyorum.Tokat çok pahalı...

kardeş sen adamdan wattlı led isemiş olmayasın mesele benim alacağım ledin tanesi 12 dolar.gücüne göre fiyatları değişir onların
  • quote:

Orijinalden alıntı: sezerkıran

quote:

Orjinalden alıntı: bayrak2268

kardeş sen adamdan wattlı led isemiş olmayasın mesele benim alacağım ledin tanesi 12 dolar.gücüne göre fiyatları değişir onların

Alıntıları Göster
    yok arkadasım normal led ısıklı cakmakta olan led mavi led tokatta bu adamlardan başka yerde satılmıyo YERSEN!!! diyolar yani

• quote:

www.ledmar.com

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TarantuLa46

www.ledmar.com

ledlerin normal diye kast ettiğim şey çakmakların içinde bulunan led, 5mm lik led...

• MERHABALAR...
    ÖNCELİKLE ŞUNU BELIRTMEK YPRUM YAPAN ARKADASLARIN HEPSINE SAYGI DUYUYORUM.
    LEDLER HAKKINDA BIR ORBEK VERMEK ISTIYORUM BEN FIRMAMDA YESIL KIRMIZI VE MAVI LED DIYOTLAR ALDIM VE TOPTAN FIYATINA VE COK UCUZ FIYATA ALDIM.AMA DAHA SONRADAN SOYLE BIR SORUNLA KARSILASTIK LEDLERI TAKTIGIMIZ CIHAZLAR BIR BIR ARIZALI DIYE DONUS YAOMAYA BASLADI FIRMAYA.BUNLARIN SORUNLARI ISE SADCE KULLANDIGIM LEDLERIN OMURLERININ KISA OLMASI VE BU YUZDENDE ARIZALANMASI.İNANIN BEN BU CIHAZLARI DUZELTMEK ICIN UGRASTIGIM ZAMAN VE SUREYI HESAPLADIGIM ZAMAN HICBIR KARIM OLMADI BU CIHAZDAN.
    DAHA SONRADAN ASKOM DIYE FIRMADAN LED SIPARISI VERDIM VE BUNLARIN BIRIM FIYATI YAKLASIK 2YTL YE GELIYOR TABIKI BU TOPTAN FIYATI.YANI DIYECEGIM SU LEDLER KALITESI VE PARLAKLIK SIDDETINE GORE BIRIM FIYATI DEGIŞMEKTEDIR.
    AMA BURADA BEN SATICI KISIYI SAVUNMAK MAKSADI ILE YORUM YAPMADIM SAKIN YANLIŞ ANLASILMASIN..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gry054

quote:

www.ledmar.com

ledlerin normal diye kast ettiğim şey çakmakların içinde bulunan led, 5mm lik led...

Alıntıları Göster
    su an elimde 3 tane mavi cakmak led'i var uzun zamandır kullanıyorum parlaklığıda iyi bu cakmak 50 kuruş iken aynı cakmaktaki led nasıl 2.5 ytl olur bu adaletsizlik sadece Tokat'tamı yoksa her yer bölemi???
    quote:

Orjinalden alıntı: crank54

quote:

www.ledmar.com

• quote:

Orijinalden alıntı: realend

su an elimde 3 tane mavi cakmak led'i var uzun zamandır kullanıyorum parlaklığıda iyi bu cakmak 50 kuruş iken aynı cakmaktaki led nasıl 2.5 ytl olur bu adaletsizlik sadece Tokat'tamı yoksa her yer bölemi???
    quote:

quote:

www.ledmar.com

Alıntıları Göster
    quote:

quote:

quote:

www.ledmar.com

evet o tokattaki bir sorun olabilir.Burada 0,22 kuruş

• quote:

quote:

quote:

quote:

www.ledmar.com

evet o tokattaki bir sorun olabilir.Burada 0,22 kuruş

Alıntıları Göster
    yeri gelmişken uplayım dedim

+100.000 mcd led nereden bulabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Ctrlshft

100.000 mcd biraz yüksek bir değer ama yüksek adetli almak istiyorsan.www.ledmar.com'da Suat Bey'e bir sor derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smoch -- 26 Aralık 2008; 20:19:01 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.