Şimdi Ara

Tangled (2010) | Karmakarışık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
2.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben filmi izleyeli 2 ay oldu, bu gün Fragmanını izledim ve bizim izlediğimiz sürümden çıkarılmış sahneler olduğunu fark ettim,

Tam sürüm, hiç kesinti olmayan film bulanabilir mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: toutatis

quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVoid

Hayatımda sinemaya gitmedim İndirip izlemeyi tercih ederim.

Boşa geçmiş bir hayat.

O kadar deil la Ama çok şey kaybetmiş harbi
  • çok iyiydi bencede.... animasyon sevenler için izlenmesi gereken bi film..türkçeside cok iyiydi... dublajda izleyebilirsiniz...
  • Dün akşam Türkçe Dublaj olarak izledim ve şunu söyleyebilirim ki son zamanlarda çıkan en iyi animasyonlardan büyük bir keyifle izledim içine biraz fazla romantizm katmışlar ama olsun gideri var 9/10 diyorum. Ayrıca Türkçe seslendirmeleri şahane 10/10 diyorum, izleyecek olanlar kesinlikle Türkçe dublaj izlesin ki animasyondan zevk alsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 17 Kasım 2011; 16:49:08 >
  • Hayatımda seyrettiğim en tatlı film.
  • konuyla alakasız olacak ama 3D gözlüklerin gözü ağrıtmasına bi çare yok mu, sık sık gözlükleri çıkarıp dinlendirmek zorunda kalıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 14 Mart 2012; 21:23:25 >
  • Tangled Ever After Kısa metrajlı animasyon filmi çıkmış,

Tangled (2010) | Karmakarışık

IMDB

• Cok eglenceli bu aninasyon..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tangled hayatımda izlediğim en iyi animasyondur görselleri en üst düzeydir rapunzele aşık olmamak elde değil hele bebeklik hali tam yemelik konusu diyaloglar duygusallığı işlenişi çok sıcak ve insnaın yüzünde izlendiği zaman tebessüm bırakabilicek nadir animasyonlardandır,açar izlerim arada hatta bugün bile izliyebilirim izlemeyenler çok şey kaçırır

Tangled (2010) | Karmakarışık Tangled (2010) | Karmakarışık Tangled (2010) | Karmakarışık

• Hah anne bi de kotu insanlarla bas edemezsin derdin dediginde tavayi kafasina vurmasi, cocugun dur tahmin edeyim su vazonun icinde dediginde onu bayiltip baska bi yere saklamasi ve atin araniyo ilanini cocugun suratina yapirtirip gulmesi favorilerimdir. Ne guzeldi ya. Dersten bunalip iceri gitmistim o anda baslamisti eglenceli gelince oturup izledim cok da guldum ya Sarki olaylarinda ingilizceleri daha guzel oluyor genelde. Ever after da cok guzel. Valla sacma sapan amerikan komedileri yerine boyuna boyle animasyon yapsalar keske ya :)

Sahneleri anlattikca anlatasim geliyo. Hapishaneden kacislari cok guzeldi yaaa olsa da izlesek :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.