Şimdi Ara

Tango, yeni sosyal paylaşım özellikleriyle güncellendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Kullanıcı sayısını 130 milyonun üzerine çıkaran çevirmiçi iletişim platformu Tango, mobil uygulamalarını önemli özelliklerle güncelledi.

Güncelleme ile artık Tango yakınınızdaki arkadaşlarınızı bulmanızı veya yakınlarınızdaki kullanıcılarla arkadaşlık kurmanızı sağlıyor. Ayrıca kullanıcılar profillerini fotoğraf, durum güncellemesi gibi yeniliklerle zenginleştirebilecek.

Tango ile görüşme yaparken interaktif olarak resimler paylaşmak ve resimler arasında gezinmeyi mümkün hale geliyor. Bu açıdan Tango bir ilki gerçekleştiriyor. Tango hem iOS hem de Android işletim sistemi için indirilebilir durumda.

• ekrem71 E kullanıcısına yanıt
    ama ne hikmetse 1 gb ramin 400mb boş olan program alanı 2 gb 1.2gb boş olmasına rağmen 16 gb sd kart ta 10 gb boş olmasına rağmen telefonun 11 gb dahili hafızasının 8 gb boş olmasına rağmen depolama alanı az diyip bana hiçbirşey yaptırmayan program çöp kutusundan başka yere layık değildir bence
  • Bende 1 km'den uzak kızları göstermiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben tango bolumundeki sohbet msj larimi okuyamiyorum nden bilmiyorum ve tlf donuyo

• bazi resimlerin uzerinde uzaklik km ne kadar dogru mesela resim uzerinde 3 km yaziyo Adam bana 25 km diyo benlen dalgami geciyolar!

• Tamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • givi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • depolama alanı az dıyor ama var 2 gb

• teşekkürler
  • Bu tip programlar isi cöpcatanliga döktükleri sürece kaybedecklerdir, bircok kisi bu guncellemeden sonra bu pragrami sildi. Ayni sey Viberdede sessiz sedasiz cikti Viberde kaybedecek.
  • Çok kız tavladım bu programla.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.