Şimdi Ara

Tanıdığım 2 tane diş hekiminin hayat farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugün size önemli olanın işini sevme ve yaptığınız işte uğraşarak ne kadar farklı hayat yaşayabileceğinizi örnekle anlatacağım.

İstanbulun bir semtinde birbirine çok yakın 2 tane diş hekimi var.
    Biri diğerinden yaşça 5 6 yaş büyük. Küçük olan diş hekimi yaklaşık 7 yıllık diş hekimi.
    Büyük olan da 12 13 yıllık diye tahmin ediyorum. İkisini de tanıyorum ikiside şuanki durumuna tamamen kendi çabalarıyla geldiler aile falan zengin değil. Küçük olan marmara büyük olan çapa diş mezunu.

Büyük olanın hayatından başlayalım
    Kliniği tek kişilik sadece kendi var. Bakımsız ve özensiz bir yere sahip. İşini sevmediği çok belli oluyor suratı sürekli asık. Bir evi var bir de 2010 Model honda civic. hayatından hiç memnun değil.

Küçük olana gelirsek.
    7 8 yıllık hekim olmasına rağmen
    3 tane diş hekimi çalışıyor altında geçen annem
    Dolgu için randevu almak için aradı. Ve tam 45 gün sonraya randevu alabildik tanıdığımız olduğu için okadar beklemeden halletik çok şükür. Annemle beraber ben de gittim. Üniversite seçim aşamasında olduğum için her meslek sahibini incelerim nasıl yaşıyor siye vb. 2 katlı garajlı bir evi klinik yapmış. Bahçesinde de 2015 diye tahmin ediyorum bmw x6. X6 nın fiyatını bilen arkadaşlar bilir sölememe gerek yok. Yani uzun lafın kısası yok efendim dişte çok mezun varmışta hede hödö. Siz ekmek yiyeceğiniz mesleğe saygı duyarak ve sevgi göstererek yaparsanız. Karşılığını çok güzel alırsınız iyi forumlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• öğretmenlik içinde geçerli mi bu dediğiniz

(baknz;ilköğretim matematik öğretmenliği)

ilköğretim dediysek 1-8.sınıflara kadar hocam?
  • aynı konu daha önce açılmamış mıydı?
  • dabutcu kullanıcısına yanıt
    Ben bikere bastım 2 kere açmış

• hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    İlk öğretim değil ama lise için aynen geçerli özel dersten çok güzel para kazanılabilir tbai öğretme yeteneği lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: 2017demezunakalan

İlk öğretim değil ama lise için aynen geçerli özel dersten çok güzel para kazanılabilir tbai öğretme yeteneği lazım
    niye hocam türkiyede sadece lisler mi var?

ortaokul sayısı lise sayısından fazla bunubiliyor musunuz?

ayıca 8.sınıf 6-7 dahil olmak üzere temel bilgilerin lisede kullanılan verilen bilgilerdir siz şimdi bunları hiçe mi sayıyorsunz?

sitem felan etmiyorum hocam ha yanlış anlma sadece soru soruyorum kusura bakma öyle birden yüklenmiş gibi oldum ama :D
  • hüseyinhayko cepkinci kullanıcısına yanıt
    Genel olarak aileler özel sersi lisede aldırılar diye dedim çünkü ben ve birçok arkadaşım lise sonda özel ders aldık 2 saati 200 tl gibi bir şeydi o yüzden desim ben

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2017demezunakalan

Genel olarak aileler özel sersi lisede aldırılar diye dedim çünkü ben ve birçok arkadaşım lise sonda özel ders aldık 2 saati 200 tl gibi bir şeydi o yüzden desim ben
    özel okul,kolejler vs felan onları dedim hocam ben özel derste var tabi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.