Şimdi Ara

Tanıdığım iki arkadaş ww araçlarını satışa çıkardı (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
2
Favori
3.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

quote:

Orijinalden alıntı: DrMobile

quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

Zaten bu kafa yüzünden sevilmiyorsunuz, daha doğrusu vw araçları değil sahipleri sevilmiyor bu forumda.

İç mekan olarak , benim kalite standartlarımı karşılıyor.
    Bundan inip bir kia , renault , ford tarzı arabalara binince dokunma hissi pek kaliteli gelmiyor.
    Bende sizin gibi önyargılı idim önceleri , ama ciddi ciddi araba almaya karar verdiğimde , paramın gerçek ederinin golf olduğuna karar verdim.
    Yoksa oyuncak tuşlu ceed
    Kamyon kadar yakan astra
    Yolu içinde hissettiren megane
    Az biraz kaliteli ama iç mekan dapdar olan 1.6 motorlu focus
    arasından en mantıklısı buydu.
    ----------------------------------
    Ha sevilip sevilmeme konusuna gelince.
    Ne ben sizi tanırım ne siz beni.
    Yani sevseniz de , sevmeseniz de saygı göstermek zorundasınız.
    Ben sana neden uzun boylu kadın varken kısasını aldın , sarışın varken esmerini aldın diye eleştirmiyorsam,
    Sende benim tercihlerimi eleştiremezsin.
    Sevdim aldım konu kapandı.

aynı paraya mondeo varken siz gidip 1.2 motorlu araca o kadar paramı verdiniz

Hocam indirip oldu heralde diye öyle bir heyecanla Ford'un sitesine girip baktım ki anlatamam

Maalesef en düşük Mondeo 94 bin civarinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: snows

quote:

Orijinalden alıntı: mevsimsiz_kar45

quote:

Orijinalden alıntı: DrMobile

quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

Zaten bu kafa yüzünden sevilmiyorsunuz, daha doğrusu vw araçları değil sahipleri sevilmiyor bu forumda.

İç mekan olarak , benim kalite standartlarımı karşılıyor.
    Bundan inip bir kia , renault , ford tarzı arabalara binince dokunma hissi pek kaliteli gelmiyor.
    Bende sizin gibi önyargılı idim önceleri , ama ciddi ciddi araba almaya karar verdiğimde , paramın gerçek ederinin golf olduğuna karar verdim.
    Yoksa oyuncak tuşlu ceed
    Kamyon kadar yakan astra
    Yolu içinde hissettiren megane
    Az biraz kaliteli ama iç mekan dapdar olan 1.6 motorlu focus
    arasından en mantıklısı buydu.
    ----------------------------------
    Ha sevilip sevilmeme konusuna gelince.
    Ne ben sizi tanırım ne siz beni.
    Yani sevseniz de , sevmeseniz de saygı göstermek zorundasınız.
    Ben sana neden uzun boylu kadın varken kısasını aldın , sarışın varken esmerini aldın diye eleştirmiyorsam,
    Sende benim tercihlerimi eleştiremezsin.
    Sevdim aldım konu kapandı.

aynı paraya mondeo varken siz gidip 1.2 motorlu araca o kadar paramı verdiniz

Hocam indirip oldu heralde diye öyle bir heyecanla Ford'un sitesine girip baktım ki anlatamam

Maalesef en düşük Mondeo 94 bin civarinda

Adam galiba hala 2009 daki fiyat listeleriyle oynaşıyor , focus 40 bin filan diyecek birazdan

• Elden cikarmakta fayda var

• snows kullanıcısına yanıt
    hocam golf 100 bin olunca denklem oradan tutuyor :D
  • Tofaşın tek ayna sattığı japonların milyonlarca aracı hava yastığından geri çağırdığı akaryakıtı okyanusa boca eden BP ne oldu hepsi unutuldu geçti gitti ülkemizde gaz salımı kimsenin umrunda değil en barizi kullandığımız parfümler kaçımız ozonu düşünüyoruz.. Vw haklı yada kral demiyorum yapılan zaten ortada çeksin tabiki cezasını ama birçok arkadaşa da hak veriyorum biraz indirim uygulasa satış politikası değiş se sıra bekletme işi olmasa kıyamet gibi araç getirse her sene zirve oynar diye düşünüyorum. Reno kullandım 4 sene megane 2 ve clio 3 megane on numara geliyordu gençlik ateşi ilk cıkınca off ne arac dedim nasip pldu satın aldım memnunum dedim ama aracın güvensiz old. abs denilen meletin bile sanki bu araçta olmadığı kazalarda içinden çıkama ma servise ucuz ve yaygın diyen kesimlere uyduk ama hiç ucuz değildi opel e bindim güzel on numara araç heleki ses izolasyonu bayıldım ama yakıt ne abi gerçekten coşuyor honda civic dış tasarım güzel ama içi tırt koltuk yapısı bel ağrısı zeminde oturup gidercesine yolculuk bol ve karmaşık ışıklı yapı gece cama yansıma bagaj darlığı sarı jantı ince teker koltuk arkasında görünce bile almama sebebi idi benim için.. Corolla tam herşeyi ile tamam dedim birçoğu iç tasarım kötü desede içi dışı gayet hoş alma arifesinde idim jetta makyajlı kasa comfort 1.4 manuel donanım açıklandı aynı fiyata aldım memnunum daha kaliteli daha oturaklı daha atik turbolu rampalarda tıkanma bilmeyen bir araç.. Şuan suv bakıyorum forumda hyundai tucson takip ediyorum çarpışma testleri iç mekan kalitesi herşeyini paylaşanları takip ediyorum test etmeye de gidecem ama şu var aklımda 2016 tiguan geliyor diyorlar Türkiye ne zaman gelir kaçtan satılır donanım ıvır zıvır bakıcam kıyaslayacam.. %90 ımızın salınan gaz ile derdi old sanmıyorum benim için en büyük ana unsur güvenlik kaza durumlarını inceliyorum vw markası eşdeğer araçlara göre kesinlikle cok daha başarılı.. Amaç tüp takmak ise sorunsuzluk namı ile corolla derim.. Ama şunu da unutmadan sunroof istiyorum diyorum adamlar güvenlik gerekçesiyle yok diyor auris avensis bunlarda var bunlar güvensiz mi deyince susuyor.. Hyundai yakıt değerlerini az gösterip ceza yiyor sac kalınlığı Avrupa ya farklı Türkiye ye farklı oralı olan yk ama saygı duyarım alan alır almayanların cogu ikinci el derdi.. Gelelim vw çuvalla para alıyor bizden 2 yıl garanti veriyor avrupaya 10 yıl veriyor yanlış hatırlamıyorsam.. Bize +2,3 yılı iyi fiyata geçiriyor ama şunu da düşünüyorum 5 yıl 10 yıl garanti verirse servise gitmekten kaçanda cok olur.. Birde dsg denen illet var o korku yüzünden manuel aldım riskin bence büyüğü budur dsg.. Artı eksi aradığım özellik kriter ortaya koyarım fiyat / performans özellik derken bana uyanı alırım hiçbiri babamın oğlu değil fan boyluk değil benimkisi kişisel tercih unsurları.. Bugün yeni tiguan R line getirse 1.4 tsi loungle manuel 125 beygirlik arac ile hyundai kıyaslarım son şekli veririm.. Ülkemde de gaz meselesine göre vergi alınsın bütün politika değişir emin olun 80-90 model araçlar bugün sizce normal aralıkta mı tüketiyor aynı teste alsalar baksak? Bence Türkiye karışır zengin az vergi ödeyecek iken fakirin eski aracı sala sala gezdiğinden cepte para yokken vergiden boynu bükük kalacak.. Dünya da bu gelişme devam ederken bence Türkiye de doğuş gitmeli başka yüklenici olmalı hele şu şımarık tavırlarından arınarak müşteriye özen gösterilmeli...

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.