Şimdi Ara

Tanıdığım iki arkadaş ww araçlarını satışa çıkardı (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
2
Favori
3.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemci83

quote:

Orijinalden alıntı: ahmstg

Ww değil Vw'dir o. Ww olsa duramazdın.

Ben arkadaslarin durumunu gordum

Bende gördüm ama ww yazıyomuyum? Vw yazıyorum. Yazarım da zaten doğrusu budur.

• quote:

Orijinalden alıntı: thequick

%10 indirim yapsalar herkes para denkleştirmeye çalışır forumda. 2 kişi satsa nolcak.

almayan almaz hocam
  • quote:

Evet arkadaslar bu iş gerçektende ciddiye bındı anlasılan ww sahıplerının bu durumdan rahatsız olduğu artık kesinleşti

2. El fiyatları iyidir de ondan satiyordur.
    Bi ara ıtalyanlara kızıp buzdolabını yakanlar olmuştu. Sonuç ne oldu? Hepsi unutuldu. Burada atıp tutanlara bakmıyorum. VW her modelde 10.000-15.000 tl indirim yapsa sabahlara kadar sıra olur.
    Biz de komik milletiz. Belediye otobüsleri dolmuslar siyah duman atıyor. Birinizin belediyeye hir şikayeti başvurusu var mı? Yok. Olamaz zaten. Herkes klavye delikanlısı

• http://www.memurlar.net/haber/539063/

ww' e Türkiye'den ilk davalar açıldı anlasılan herkes sızın gıbı dusunmuyor hakkını arayanlarada var bu memlekette
  • quote:

Orijinalden alıntı: MKVll

quote:

Orijinalden alıntı: DrMobile

Bende mi satsam ne yapsam ?
    Ama satsam bunun yerine ne alacağım ki ? En iyisi zaten bu

mercedes c
    bmw 5
    yeni audi a4
    audi a6

imkan varsa bunlar yoksa golfe devam

dogru tespitler

• quote:

Orijinalden alıntı: TsuBLK

Kim alır artık vw yi Allah aşkına

laf olsun diye konusuyorsan eyvallah ....yok amacin tas atmak sa bugun kendine yakin bir volkswagen bayine git..... kimlarin alip almadigini gor......marka olarak preminium ve diger alt markalarin arasinda bel kemigi olan bu marka sen gibi 100 milyon kisi bir araya gelse mabadin dan soluk alircasina saldirsa yine yikqmazlar bu markayi

• Dava açsalar nolacak türkiyede nox ölçümü diye bir olay yok muayenede ona bakılmıyor abd zannettiler burayı

• Kimse anlamıyor ki TR de Nox ölçümü önemli değil. Araçların %70 inden fazlası maximum değerlerin çok üzerinde. O yüzden hiç canınızı sıkmayın. VW yine satar. %5 indirim yapar herkes kapıda hemen
  • Son gelismeleri paylastim ww ile ilgili radikal kararlar alindigini biliyoruz tr dede yakinda alinabilir.

• Ne Vw nin batmasına Alman hükümeti izin verir ne de avrupa birliği, zaten 6 ay a hersey unutulur Turkiye de deger kaybetceğini de sanmıyorum zaten cevre ile ilgili bir konudan turkiye de bir arac deger kaybederse bizi direk avrupa birliğine alsınlar :). Ama hic mumkün gözükmüyor.
    bence bu durum Vw icin iyi bile olabilir o 100 yıllık tdi motordan kurtulup adam gibi bir motor yapsınlar.
  • quote:

quote:

quote:

en fazla elınde patlar

Satmak için değil , kullanılmak için araba alındığını öğrenince , elde patlayıp patlamamasının önemsiz olduğunu idrak edince yazarsın buraya küçüğüm.

Bunu diyen VW sahibi/sahipleri daha düne kadar sırf 2.el için bu markayı tercih ediyor, diğer markalara giydiriyordu

• ilan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1453rpm

quote:

quote:

quote:

en fazla elınde patlar

Satmak için değil , kullanılmak için araba alındığını öğrenince , elde patlayıp patlamamasının önemsiz olduğunu idrak edince yazarsın buraya küçüğüm.

Bunu diyen VW sahibi/sahipleri daha düne kadar sırf 2.el için bu markayı tercih ediyor, diğer markalara giydiriyordu

Ben hala diğer markalara giydiriyorum .
    Ama satmak için araba mı alınır , yatır bankaya gelsin faizi .

• quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

ilan var mı?

Hocam sallıyorlar hep
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

ilan var mı?

Hocam sallıyorlar hep

yazık valla hocam
  • Son gelismeleri paylastim ww ile ilgili radikal kararlar alindigini biliyoruz tr dede yakinda alinabilir.

• Temiz kullandıysa 15.000 çalışır benden, arkadaşlarına bir söyle. Problemli araç alıyoruz sonuçta bu bir risktir.
  • OkadaAda vermezler artik...

• Valla bende kendilerinden bir daha araç almayı düşünmüyorum ama benim nedenim tamamen Doğuşla alakalı.
    Bu kadar rezil bir servis hizmeti, müşteri ilişkisi olamaz.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.