Şimdi Ara

TANIKLAR - TRT 1 - Yeni Dizi - 14 mart Cuma 19.55

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
2
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fikret Kuşkan, TRT 1’in “Tanıklar” programında 1993 yılında geçirdiği trafik kazasında ölen Devlet Bakanı Adnan Kahveci’yi canlandırıyor. Kuşkan, önümüzdeki günlerde kaza sahnesi için kamera karşısına geçecek.

TRT 1, Türk siyasetine damgasını vuran isimlerin yaşamlarını “Tanıklar” adlı programla ekrana taşımaya hazırlanıyor. Programın ilk bölümü, 1993 yılında geçirdiği trafik kazasında ölen Devlet Bakanı Adnan Kahveci’nin yaşamını ekrana taşıyacak. Kahveci’yi Fikret Kuşkan canlandıracak. Program için çekimlere başlayan Kuşkan, geçtiğimiz günlerde Sezai Aydın’la kamera karşısına geçti. Aydın 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ı canlandırırken, Semra Özal’a da Ayşe Kökçü hayat verdi.

Kaza sahnesine Alman efekt ekibi
    “Tanıklar”da Adnan Kahveci’nin esrarengiz ölümü de mercek altına alınacak. Fikret Kuşkan, önümüzdeki günlerde trafik kazası sahnesi için kamera karşısına geçecek. Bu sahnenin çekimi için Almanya’dan özel efekt ekibi de getirilecek. Adnan Kahveci, 5 Şubat 1993’te eşi ve iki çocuğuyla birlikte Bolu-Gerede yakınlarında otobanda ters yola girerek trafik kazası geçirmişti. Kahveci çifti olay anında hayatlarını kaybederken, 17 yaşındaki çocukları Aslıhan yaralı olarak kurtulmuş, ancak bitkisel hayata girmiş ve 10 gün sonra ölmüştü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -RüzgarGibiGeçti- -- 14 Mart 2014; 2:41:54 >

• Fikret Kuşkan varsa izlenir.
  • fragman like takip..
  • bu başlık Tanıklar değilmi yaw

Türk siyasetine damgasını vuran isimlerden Adnan Kahveci'nin yaşamının anlatıldığı Tanıklar bu akşam 20:00'de TRT1 de başlıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzele benziyor.izlemeyi düşünüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok güzel bir yapım zaten arşivler nedeniyle böyle bir programı trt yapabilirdi çok beğendim başarılı bir yapım olmuş bir sonraki bölümde gaffar okan hakkında olacakmış
  • Sinematografik olarak beğendim güzel kadraj ve kamera hareketleri var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZerooNeTwo

bu izlenir Atv, Yasak :http://www.atv.com.tr/diziler/yasak sanmam

TANIKLAR - TRT 1 - Yeni Dizi - 14 mart Cuma 19.55

Taniklar programi ile alakasi ne acaba kardesim??

• Şuan Gaffar Okkan var ve çekimler falan bana baya kaliteli geldi.

• Herkesin izlemesi gereken bi program

• quote:

Orijinalden alıntı: Recharged

Şuan Gaffar Okkan var ve çekimler falan bana baya kaliteli geldi.

Çekimler güzel ama arabada konuşurken yandan fiorina geçti suikast sahneside gerçekçi olmuş baya ama Gaffar Okkan'ın yardimcilarinida gosterselermis keske

• Tanıklar, Gaffar Okan

• Yine güzel bir bölüm ilgiyle takipteyim
  • her hafta farklı oyuncular ile döneme damga vurmuş olayları konu alıyorlar kaç bölüm sezon gider acaba
  • ercelik E kullanıcısına yanıt
    3
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.