Şimdi Ara

Tanımadığın bir kızla nasıl tanışılır? (TECRÜBELİLER İÇERİ) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
5
Favori
44.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam sen benim ise de el atsana sana zahmet bende okul gibi bir ortam da yok sitenin guvenligiyle kanki falan mi oluyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kıza deki ''Yavrum senle aramızda bir çizgi olsun istiyorum akşam ##### önüne gel''

(kesin abaza der kaçar)
  • milletle samimi olmadan konuş.saf dışı bırakılabilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dreiunddreißig

quote:

Orijinalden alıntı: lonewolf61

quote:

ilk başta emin ol sevgilisi var mı yok mu diye ? sonra dayak yeme bide....

sevgilisi yok hocam eminim.Sevgilisi olan kız telefona sarılır dakka başı mesaj çeker,bunun durumu aynen benim gibi,dersler boyunca telefonuna 1 kere bile bakmadı

upp gençler yok mu tavsiye verecek kimse? tamam gidip sırnaşacaksakda nası yapacaz direk langur lungur mu yapıcaz nasıl olacak nasıl giricez cümleye yardım beyler?

benimle kantine gelmek istermisin de?sana çay ısmarlarım de.Evet derse zaten kendine güvenin gelir biraz.ondan sonra hobilerinden,dinlediği müziklerden felan konuşmaya çalış.Gelmem dersede zaten bidaha bulaşma derim o kıza ben

Klasik liseli muhabbeti burcun ne , ne tür müzik dinlersin falan

Heeey gidi günler hey keşke tekrar dönsem o günlere

• quote:

Orijinalden alıntı: Josepth

Hazır dersaneye yeni gelmiş bahanen hazır.Tanıdığı,takıldığı kimse yoksa hoşgeldin falan de kıza.Ardından onu dolaştır,dersaneyi gezdir falan filan.

Hocam kız zaten full kendi takıldı sınıfta kimseyle falanda konuşmadı ne bieyim garip garip oturuyordu ya jocam aslında çekiniyorum ben,ne bilim özgüven eksikliği değilde kızlarla o anlamda konuşamamdan kaynaklanıyor.birsürü kız arkadaşım bür yığın erkek arkadaşım var ama işe kafamda sevgili olarak canlandırdıgım kızlara karşı böyleyim.nası yenebilirm yada ne yapabilirim?

• quote:

Orijinalden alıntı: Kadirhan96

Geçen sene bende de tanışma korkusu vardı bende 11. sınıfta okuyorum fakat bi tatil beldesinde bu korkuyu silip attım bence hiç çekinme direk git konuş ne kaybedersin ki?

En kötü bidaha konuşmazsın

Hocam sonuç ne peki birde tecrübeni paylaş bizle neler yaşadı. Nasıl açıldın vs vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonewolf61 -- 15 Haziran 2013; 21:47:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kskleeeda

ilk görüşte aşka inanır mısın yoksa etrafında bi tur daha atıyım mı de. Kollarına atlıcak

+1
     Tanımadığın bir kızla nasıl tanışılır? (TECRÜBELİLER İÇERİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EasternWhite -- 15 Haziran 2013; 21:55:07 >

• Üniversiteye giden bir dostun olarak söyleyeyim ki bende hala o özgüven yok.

Ama benle mesela bir kız tanıştı. Güzeldi de epey yani ben de pek yakışıklı sayılmam. Şu an beraber değiliz benim beceriksizliğimden ötürü ama kız geldi pat diye tanıştı. Hatta şu an ufak bir tartışma oldu yalvarıyorum kendimi anlatmama fırsat versin diye ama nafile

Merhaba tanışalım dedi direk. Ki sen aynı sınıftaymışsın direk git yanına otur.
  • kız tanışmak istese çat diye gelir oturur konuşur. ama erkek olarak kızın yanına gitmek biraz zor. Hoşgeldin de otur karşısına hatta bişeyler al öyle git. söylemek kolay da bende biraz zor yaparım
  • olm okul bitmedi mi daha ne diye yeni kayıt oluyo dersaneye ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kadirhan96

Geçen sene bende de tanışma korkusu vardı bende 11. sınıfta okuyorum fakat bi tatil beldesinde bu korkuyu silip attım bence hiç çekinme direk git konuş ne kaybedersin ki?

En kötü bidaha konuşmazsın

Hocam sonuç ne peki birde tecrübeni paylaş bizle neler yaşadı. Nasıl açıldın vs vs

Antalyada bi otele gitmiştim her sene gideriz zaten. Orda düşündüm ki şurda kalıcağım 1 hafta sonrasında hiçkimseyi bidaha görmiycem her yolu denemem lazım

Kaç milletten kızla konuştum desem yalan olmaz zaten biraz konuşmaya başlayınca o kadar da zor işler olmadığını anlıyosun ve normal yaşantındada rahat oluyosun

Kesinlikle senin girişken olman lazım kızlardan çok bişey bekleme git tanış sinema muhabbeti olur kahve olur gezdiğin yerler olur bikaç konu konuş zaten kız gönüllüyse devamı kendiliğinden gelir yoksa da bırak gitsin başka kız mı yok

• quote:

quote:

quote:

sevgilisi yok hocam eminim.Sevgilisi olan kız telefona sarılır dakka başı mesaj çeker,bunun durumu aynen benim gibi,dersler boyunca telefonuna 1 kere bile bakmadı

upp gençler yok mu tavsiye verecek kimse? tamam gidip sırnaşacaksakda nası yapacaz direk langur lungur mu yapıcaz nasıl olacak nasıl giricez cümleye yardım beyler?

benimle kantine gelmek istermisin de?sana çay ısmarlarım de.Evet derse zaten kendine güvenin gelir biraz.ondan sonra hobilerinden,dinlediği müziklerden felan konuşmaya çalış.Gelmem dersede zaten bidaha bulaşma derim o kıza ben

çay hafife kaçar. "İçicek" de. Git kola falan ısmarla.

• Yalana dolana gerek yok merhaba tanışabilirmiyiz de
  • quote:

Orijinalden alıntı: astarabistan

quote:

quote:

quote:

cay deyincede hep aklima cayla sosyellesen arkadas gelir

saka bi yana hakli olabilirsin kola felan daha güzel gidebilir ama arkadas ismarlasin kiza ödetmesin

• direk git ve konuş zamana yayma çok daha zor olur bir anda, şıp diye hallet sonra buraya gel ve bana rapor ver

edit: 61 mi? hangi dershane kızın ismini pm at illaki biliyorumdur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HajHaj -- 16 Haziran 2013; 0:35:02 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Josepth

Hazır dersaneye yeni gelmiş bahanen hazır.Tanıdığı,takıldığı kimse yoksa hoşgeldin falan de kıza.Ardından onu dolaştır,dersaneyi gezdir falan filan.

Hocam kız zaten full kendi takıldı sınıfta kimseyle falanda konuşmadı ne bieyim garip garip oturuyordu ya jocam aslında çekiniyorum ben,ne bilim özgüven eksikliği değilde kızlarla o anlamda konuşamamdan kaynaklanıyor.birsürü kız arkadaşım bür yığın erkek arkadaşım var ama işe kafamda sevgili olarak canlandırdıgım kızlara karşı böyleyim.nası yenebilirm yada ne yapabilirim?

Bence kilit nokta burası. Şimdi sevmediğin kız veya tanımadığın kız bu kızla samimileşirse işin zorlaşır. Bence şimdi tam vakti ! Yeni gelmiş ise ilk tanıştığı kızdan ayrılmaz,kuyruk olur seni fark edemeyebilir. Kısaca uzatma

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: astarabistan

quote:

quote:

quote:

cay deyincede hep aklima cayla sosyellesen arkadas gelir

saka bi yana hakli olabilirsin kola felan daha güzel gidebilir ama arkadas ismarlasin kiza ödetmesin

bi zahmet

@HajHaj
    +1

• Derse geç gel. Kimseyi tanımıyorsa zaten yalnız oturuyordur büyük ihtimal.

Tabi sıranın az olması lazım

Hademeyle görüşsen halledebilir la aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasanious

Derse geç gel. Kimseyi tanımıyorsa zaten yalnız oturuyordur büyük ihtimal.

• quote:

Orijinalden alıntı: Hasanious

Derse geç gel. Kimseyi tanımıyorsa zaten yalnız oturuyordur büyük ihtimal.

aslında mantıklı. Senin gibi birileri yoksa kız tek oturur. Sen de sınıftaki arkadaşlarını ayarla.
    Ama şöyle durumlar da var:
    Ya sıcakkanlı birisi değilse? Ya kezbanlık yaparsa? Ama yok her insanla anlaşır sıcak kanlıysa o iş tamamdır. Fazla da kaçırma kanka olma :D
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.