Şimdi Ara

Tanımadığın bir kızla nasıl tanışılır? (TECRÜBELİLER İÇERİ) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
5
Favori
44.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Mr Xzibit

Kız seni pişman edebilir dikkat..

Olduğun farklı.hareletlerde yapma

Kizla ha bire kesisiyoruz icraat yine yapamadim bugun....ne diyeyim ki bi cesaret edipte gidemedim yanina...goreceksiniz ama cikinca fotografimizi koyacaim buraya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uzunca yazıyı yazan arkadaş iyi yazmış ama onları yapmaya kalkarsın sıvarsın işi bide kızdan hoşlandığını belli etme baştan s*çmış olursun
  • Merhaba ben buraların yabancısıyım da bu civarda pastahane varmı. ( biraz soluk alınıp ) sizide davet edebilecegim

:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wntd1903

uzunca yazıyı yazan arkadaş iyi yazmış ama onları yapmaya kalkarsın sıvarsın işi bide kızdan hoşlandığını belli etme baştan s*çmış olursun

E nasil yapacagim isi peki? onu yapma bunu yapma ne yapacagim ben

• quote:

Orijinalden alıntı: lonewolf61

quote:

uzunca yazıyı yazan arkadaş iyi yazmış ama onları yapmaya kalkarsın sıvarsın işi bide kızdan hoşlandığını belli etme baştan s*çmış olursun

içinden geleni yap.burdaki tüm düşünceler bende dahil kendimize doğru gelenler sen bu kız bundan hoşlanır eminim diyosan git onu yap.
  • quote:

quote:

dostum son durum ne ? ben de seninki gibi bir durumla karsi karsiyayim ama beni biliyorsun benden bi halt olmaz

• Kişisel görüşüm,madem kız sana bakıyor kaçamak bakışlar atıyor,az da olsa ona hoşlandığını belli etmelisin.Bence.
  • tkp
  • Dersanede aşık olmak pek iyi değildir, sınava çalışman daha iyi olur.

Ha bende geçenlerde komşu kızıyla tanışmak istiyordum dün karşılaştım ve o resmen kendi benimle tanıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sevemem1985

Merhaba ben buraların yabancısıyım da bu civarda pastahane varmı. ( biraz soluk alınıp ) sizide davet edebilecegim

:)

oradaki soluk alma işi bitiriyor zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unorthodox

Dersanede aşık olmak pek iyi değildir, sınava çalışman daha iyi olur.

Ha bende geçenlerde komşu kızıyla tanışmak istiyordum dün karşılaştım ve o resmen kendi benimle tanıştı.

Senin işin çok daha kolay la :D . Komşuda pişer bize de düşer mantığıyla istediğini yapabilirsin ya da kapısına gidip kapıyı açtığında elinde bir kül tablası ile "Komşu komşunun külüne muhtaçmış ihtiyacınız varsa kullanabilirsiniz(!)" diyip tanışabilirsin dA:SD A:SD:A:ASD :D

• quote:

Orijinalden alıntı: samibatu

Kişisel görüşüm,madem kız sana bakıyor kaçamak bakışlar atıyor,az da olsa ona hoşlandığını belli etmelisin.Bence.

Haklisin,bizim icinde gecerli olan birsey bu aslinda,yani bir sure bir kizi sevipte pas vermedigini gorunce amannn salla diyosun.ama iste nasil belli edeyim daha tanisamadim bile :/

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: samibatu

Kişisel görüşüm,madem kız sana bakıyor kaçamak bakışlar atıyor,az da olsa ona hoşlandığını belli etmelisin.Bence.

Haklisin,bizim icinde gecerli olan birsey bu aslinda,yani bir sure bir kizi sevipte pas vermedigini gorunce amannn salla diyosun.ama iste nasil belli edeyim daha tanisamadim bile :/

Tanış o zaman.
    Ama öyle "Merhaba tanışalım mı?"falan deme.Konuşmaya bir konuyla başla.

Bende çok tecrübeli değilim hocam,duyduklarımı söylüyorum.
  • kasmayın ilk konuşmada sevgili olamazsınız büyük ihtimalle git merhaba de nerde okuyorsun vs diye sorular sor tanımaya çalış sonra o muhabbet arasında yapıştır
  • bi bakarmısınız bağyan. tanışa bilirmiyiz de.
  • (ÇIKAMADI)

• Ben acayip tecrubeliyim, oyle boyle degil. Bu konularin uzerine bir kitabim, makalelerim, sitem var. Ve egitim veriyorum.

Ama benim de tavsiye edecegim sey tecrubesizlerle ayni olacak.

Git merhaba de. Onay isteme ama. Kantine gidebilir miyiz ? Tanisabilir miyiz ? deme.

Merhaba ben xxx. Sence de bugun cok sicak degil mi ? Gibisinden gir muhabbete sonra konusun. Hadi kantine gidip cay icelim de. Yine konusun. Sonra muhabbetin guzelmis numarani versene de. Telefondan konusun. Haftasonu ne yapiyorsun kahve icelim bowling oynayalim de.

• Krema muhabbeti zekice ama kafamda canlandırınca kahkaha attim Krema sevmiyormusunuz bağğyann konu sahibi arkadaşa da bol şans

• beyler eyvallah tavsiyeleriniz için,konu hortlamış bir edit yapayım dedim;o kızla olmadı beyler zaman içinde belki üstüne düşsem olurdu ama hal hareketlerinden bi anda soğudum kızdan.daha sonraki zamanlarda 2 tane sevgilim oldu yine aynı dersaneden,hayırlısı ne dim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lonewolf61 -- 11 Temmuz 2015; 15:21:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Sabertooth-

acele etme derim. 2 bakışla olacak iş değil bu. Zaten aynı sınıftaysanız zamanla tanışırsınız.

Su iki senede neler yasadim neler Insallah acilmamissindir, kendini yakmamissindir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Rango- -- 11 Temmuz 2015; 17:35:08 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.