Şimdi Ara

Tanımadığın Kızla Konuşmak Sapıklık mıdır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
62
Cevap
0
Favori
6.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Tanımadığın Kızla Konuşmak Sapıklık mıdır?

(En Son Oy Tarihi: 12.9.2017)
Giriş

Yakışıklıysan özgüven olur. Çirkinsen abazalık olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kütüphanede ders çalışırken bu şekilde merhaba demişti biri bana ki çalıştığı ders de benim ilgimi çekmişti kitabını kesiyodum adamın

1 sene boyunca beraber ders çalıştık ama hiç ismini sormadım o da bana sormadı

Daha da görmüyorum adamı

Durakta sürekli gördüğüm insan da ilgimi çeker bir süre sonra merabalaşmaya başlarız normal krdş bunlar devam et

Kız aşırı tepki veriyosa egosu çok yüksektir sittiret

• Ne konuşacağına bağlı.

• quote:

Orijinalden alıntı: mutou

Sizin gibi kızları yaftalayan erkeklerin suçudur belki de

Anladığım kadarıyla kızsın Peki bana bu durumun orta yolunu açıklar mısın En doğrusu tanıdığın aynı ortamda bulunduğu sürekli gördüğün biriyle konuşmak daha mantıklıdır hiç tanımadığın biriyle konuşmak için muhabbet açıp hislerini anlatmak için nasıl bak yaklaşmak gerekir Orakçıoğlu nasıl buluruz Geçen gün bir konu açıldı adam kıza WhatsApp'tan mesaj atmış hislerini açıklamış Eğer rahatsız ediyorsam bir daha mesaj atmayacağım dan emin olabilirsiniz ne demiş adama tecavüzcü demişler tacizci demişler bunun orta yolu nasıl bulabiliriz gidip insan gibi Merhaba deyip tepkisine göre muhabbeti kestirip atıyor mu yoksa konuşmak istiyor mu Buna göre analiz edip o şekilde mi devam etmek gerekir ne yapmak gerekir hiç sevgilim olmadı yapmaya da niyetim yok fakat Böyle konuları gördükçe Sinirim bozuluyor Yani nasıl yaklaşmak gerekir insan bilemiyor

• Kız senle kesişmediği veya birçok kez göz göze gelmediğiniz sürece sapıklık. Tanışmak istese bir iki kere bakardı. Aksini iddia eden kendisine herhangi bi sinyal vermemiş kızın direk onu kabul etmesii bekleyen, hayır cevabını aldığında kezban lafını yapıştıran klasik abazadır. Kızın belki sevgilisi var bunları bilmeden işte gitmiş de fotoğraf makinasını açmış da hayır diycekmiş. Yok öyle bi dünya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adrabei -- 5 Mayıs 2017; 12:19:50 >
  • Stay With Me kullanıcısına yanıt
    Niyetinin direk yatağa atmak olduğu son cümlenden de belli

Abazana bak ya bir de kıza laf yapıyor

Daha yeni gördüğün her kızdan hoşlanıp numarasını istiyorsan sorun sende

Senin gibi sapıklar direk hoşlandım numaranı versene diye giriyor cümleye şükürler olsun ki anında sapık var diye bağırıp linç ettirmelik bir şahıs olduğunuz anlaşılıyor

• quote:

Kütüphanede ders çalışırken bu şekilde merhaba demişti biri bana ki çalıştığı ders de benim ilgimi çekmişti kitabını kesiyodum adamın

Daha da görmüyorum adamı

Durakta sürekli gördüğüm insan da ilgimi çeker bir süre sonra merabalaşmaya başlarız normal krdş bunlar devam et

Oku cnm

• Müslümansan 3-5 tanesi senin hakkın, ne saplığı!

• quote:

quote:

Kütüphanede ders çalışırken bu şekilde merhaba demişti biri bana ki çalıştığı ders de benim ilgimi çekmişti kitabını kesiyodum adamın

Daha da görmüyorum adamı

Oku cnm

Okudum okumasına da mesele sevgili yapmak değil mesele kendi denginde temiz birini bulup hayırlısiyla evlenmek sevgili işi Boş iş helalinden olsun. kalpten gercek aaj ile karsilik beklemeden sevsin evlenelim hizmet edeyim kafa yapim bu. dış görünüş için değil iç güzellik Sonra dış güzellik Ben dış görünüşe ikinci planda tutuyorum böyle biri olsa tanışmak istersen Ne yapmam gerekir onun için sordum sevgili işi Boş iş Yani anlatabildim mi derdimi.

Edit: sevgilim falanda olmadi. Istersen sende katil bekleriz

https://forum.donanimhaber.com/hayatinda-hic-sevgilisi-olmayanlar-kulubu-156-kisi-olduk--124969866

Tanımadığın Kızla Konuşmak Sapıklık mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lSunTzu -- 5 Mayıs 2017; 12:45:20 >

• Ben bu anlattığım kişiyle hiç sevgili olmayı düşünmemiştim ya la

Tanıştığın herkesle sevgili olucan diye bi şey yok ki zaten

Nasıl evlenilir ben de bilmiyom hiç evlenmedim bence akrabalarına haber sal sana kız baksınlar beyenişirseniz kızla evlenirsiniz işte

Sevgilim oldu ama benim kulübe katılmiycem

• 3 4 kere gördün aşık oldun? Sapiklik mi ne bilemem ama aşk değil orasi kesin.Kizla konuştun çıktın diyelim yarin baska durakta başka kiza "aşık" olmayacaginin bi garantisi var mi? Yakisikli degilsen kizin kabul etme olasılığı 0 a yakın.

• quote:

Niyetinin direk yatağa atmak olduğu son cümlenden de belli

Abazana bak ya bir de kıza laf yapıyor

Daha yeni gördüğün her kızdan hoşlanıp numarasını istiyorsan sorun sende

Senin gibi sapıklar direk hoşlandım numaranı versene diye giriyor cümleye şükürler olsun ki anında sapık var diye bağırıp linç ettirmelik bir şahıs olduğunuz anlaşılıyor

Ya sacmaliyorsun sen. Kızlar egosunu tatmin etmek için erkekleri boyle red ediyorlar . sende kalkmissin millete hâla sapık diyorsun . o kizin numarasını istemek bile bir özgüven meselesi ama sağolsun kezban kızlar sayesinde özgüven falan kalmadı darmadağın olduk

• Burda kim ne derse desin sapık mısın yoksa değil mi güzel kız karar vericek....

Bence sapık değilsin kanka

• quote:

Orijinalden alıntı: Syn3rqy

3 4 kere gördün aşık oldun? Sapiklik mi ne bilemem ama aşk değil orasi kesin.Kizla konuştun çıktın diyelim yarin baska durakta başka kiza "aşık" olmayacaginin bi garantisi var mi? Yakisikli degilsen kizin kabul etme olasılığı 0 a yakın.

2 ay önce arkadaşım bana sormuştu, nasıl bir kızla beraber olmak istersin diye. Ben de aynı o kızı tarif ettim, sarışın siyah gözlü 1.70 civarı beyaz tenli diye. Bu kadar da rastlantı olmaz. Bundan iki hafta önce de benim öğrenci işlerinde işim vardı, oraya uğradım koşa koşa. öncesinde de arkadaşlarla yarım saat takılmıştım, sonra minibüs için durağa gittim. Baktım o kız da orada bekliyor. Kütüphaneden falan çıkmış sanırım, çünkü daha önce başka fakültenin önünde inmişti. Sen düşün artık nasıl rastlantıysa. Sonra minibüs geldi bindik, ben öne geçtim. O da arkaya bindi. Sonrasında aynı yerde indik zaten. Benim pasaport için acelem olduğundan fazla dikkat etmedim, zaten saçım da kısaydı pek ozguvenli değildim. Bu kadar da rastlantı olmaz, şeytanın işi falandır diye düşünmeye başladım artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: losttime35

Burda kim ne derse desin sapık mısın yoksa değil mi güzel kız karar vericek....

Bence sapık değilsin kanka

Tokata hazırlıklı şekilde gideceğim yanına artık, ne diyeceğimi de doğru düzgün bilmiyorum. Artık ne çıkarsa bahtıma da vazgeçmeyi düşünüyorum. Zaten bir daha göremem de.

• çirkinsen sapıklık değilsen normal

• Kıza aşıktan sonrasını okumadım. En fazla bi günaydın falan dersin sıcakkanlıysa muhabbet devam eder. Hormonları kapatarak iletişime geçin ama. Kızın konuşucağı varsa da konuşmaz önüne gelene aşık oluyosunuz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt
    Birisiyle konuşuyoruz

Ben de uzakta oturuyorum x semtinde dedi

Aaa babam orada çalışıyor neresinde dedim

Eve gittim

Mesaj geldi kesinlikle sapık olmayan benim kezbanlığım sonucu yanlış anladığım erkek şahıstan

"Nerede oturduğumu sordun benden hoşlandın di mi sevgili olalım mı, hiç birisiyle öpüştün mü" vs vs vs gidiyor mesaj

Efendim o ortamdaki tüm kızlardan hoşlandığını hepsinden numara istediğini falan eklememe gerek yok

Yani SAÇMALAYAN sensin arkadaşım

Önüne gelen insandan hoşlanan ve daha ilk görüşte numarasını isteyen birisi nasıl sapık olmaz?

Özgüveni çok yanlış anlamışsınız

Gidip muhabbet açıp arkadaş olmak belli bir süre sonra numara istemek farklı ilk saniyeden ben senden hoşlandım ehe diyip numara istemek farklı

Baya SAÇMALAMIŞSIN sen

• Başkası senin yaptığın gibi kız kardeşine ablana durakta dursa sohbet etmeye çalışsa sizce nasıl bir durum olursa o şekilde düşün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lori2

Başkası senin yaptığın gibi kız kardeşine ablana durakta dursa sohbet etmeye çalışsa sizce nasıl bir durum olursa o şekilde düşün.

Birader bana doğru düzgün cevap verir misin? Hoşlandığım kızla konuşmasam gidip kazmanın biri konuşup sevgili olsa daha mı iyi olacak? Ayrıca bu sayede tanışıp evlenen milyonlarca insan var. Ben yapmaya çalışınca mı ana bacı oluyor? Ben diğer soytarılar gibi de değilim bir kıza kafayı takarsam onu kolay kolay unutmam.

Amacım gayet ciddi, gönül eğlendirmek falan değil yani.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.