Şimdi Ara

Tanımadığın Kızla Konuşmak Sapıklık mıdır? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
6.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

Tanımadığın Kızla Konuşmak Sapıklık mıdır?

(En Son Oy Tarihi: 12.9.2017)
Giriş

Orijinalden alıntı: mutou

Niyetinin direk yatağa atmak olduğu son cümlenden de belli

Abazana bak ya bir de kıza laf yapıyor

Daha yeni gördüğün her kızdan hoşlanıp numarasını istiyorsan sorun sende

Senin gibi sapıklar direk hoşlandım numaranı versene diye giriyor cümleye şükürler olsun ki anında sapık var diye bağırıp linç ettirmelik bir şahıs olduğunuz anlaşılıyor

Peki nasil taniyacağız gördüğümüz hoş birini tanımak için istiyorum ne sanıyorsunuz anlamıyorum. Neyse senin de kezban olduğun belli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Stay With Me kullanıcısına yanıt
    Konu içerisinde tavsiye içeren çok mesaj var

Benim mesajlarımı da okuyabilirsin

Son cümlenle nasıl kişiliğe sahip olduğunu belli etmişsin gerçi

• Tipine güvenmiyorsan hiç girişme bence kızın ne söyleceği belirsiz kalbin çok kırılabilir
    Ve bir de o aşık olmak değildir hoşlanmadır yani hiç konuşmadan bir kıza aşık olmak pek olağan gelmiyor bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alonen -- 5 Mayıs 2017; 19:52:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her şey senin tipine bağlı.
    Yani Kıvanç Tatlıtuğ gibi biri yapsa çapkın derler,tatlı çocuk derler.
    Ama tipsiz biri yapsa abaza,sapık...olur.
  • Kardeşim aynı durumun bi benzeride bende var. Ne yapıcam bilmiyorum, her sabah işe giderken gördüğüm bi hatun var var ama dehşet güzel her sabah karşılaşıyoruz ama sonrası yok işte. Tecrübelerinizi burada paylaşın biz de nasiplenelim
  • Hayır değil. Ben yaptım çok da güzel muhabbet ettik
  •  Tanımadığın Kızla Konuşmak Sapıklık mıdır?
  • Şu anda tanıdığın kızlarla nasıl tanıştın?
  • Durak sapığımısın

Şaka bir yana güzel kızların büyük çoğunluğundan alacağın tepki tipin ve nasıl girişim yaptığınla ilgili değişir. Ama tip daha önemli. Tipin iyi değilse direkt öküz muamelesi yapabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çekilin Ben Baytarım -- 6 Mayıs 2017; 5:32:7 >
  • Egecann kullanıcısına yanıt
    Okulda, diğer arkadaşlar vasıtasıyla

• Alonen kullanıcısına yanıt
    Aşk olduğundan eminim, hatta geçen dönem bir kıza aşık olduğumu sanmıştım. Meğerse bu hissi tattıktan sonra onun hoşlantı olduğunu anladım. Gece uykularımı bölüyorsa, iştahımı kapatıyorsa onu düşününce mutlu oluyorsam bu aşk değil de nedir?

Tip konusunda iyi sayılırım da kendime ozguvenim yok işte. Lisede ciddi ciddi güzel kızların bana aşık olduğunu biliyorum. Yine unide ortalama tipteki kızlar benle sohbet edebilmek için saçma sapan şeylerden bahsediyorlar. Geçen dönem fazla kibar davrandığım için kaybettiğim kız, bu dönem peşimden koşmaya başladı.

• quote:

Orijinalden alıntı: SayK0-92

Kardeşim aynı durumun bi benzeride bende var. Ne yapıcam bilmiyorum, her sabah işe giderken gördüğüm bi hatun var var ama dehşet güzel her sabah karşılaşıyoruz ama sonrası yok işte. Tecrübelerinizi burada paylaşın biz de nasiplenelim

Hocam ne güzel her sabah karşılaşıyorsun işte, benim gibi iki haftada bir görmüyorsun. Günaydınla başla, devamını getir. Benimse tokat yeme ihtimalim bile var

• Trust Me T kullanıcısına yanıt
    Hocam şöyle bir gerçek var ki tipim iyi diyorsan kendine olan özgüvenin olmaması çok garip yani şöyle diyim kendini geliştirmek için çok fırsatın var en kötü fitnessa yazılıp da kendine özgüvenin artabilir bir sürü yapabileceğin şey var. Tipin iyiyse kıymetini bilmeni isterim ne yazık ki hepimiz öyle şanslı değiliz. Kıza da aşığım diyorsan aklın hep onda kalacağına bir şekilde gidip konuş derim.

• Normalde sapıklık değildir. Kızın bakış açısına göre değişir.
  • tipsizsen sapiklik, tipliysen wauuv

• Dostum kendimden bi örnek vereyim sana . kampüste bir kız var . ortak 1 ders alıyoruz . sınıfta falan karşılaşıyoruz ama sınıfta konuşmak ne mümkün . amfide 200 kişi oluyor . herneyse birgün bu kiz önümde oturuyor , birşeyler sordum buna ağzının ucuyla cevap verdi . kendi kendime dedim herhalde yeni tanıştık normal falan. Bu arada tipimde ortalamanin üzerinde . daha sonrada okulda başka bir yerde karşılaştım kızla . selam verdim . adımı herşeyi mi bilen kız beni görmezlikten geldi . simdi burda benim suçum ne ??? Yukardaki postlarda çok bilmiş biri vardı gelsin bunada bir bahane bulsun bakalım . yaptığım benim şimdi sapiklikmi oluyor ????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesinizmirliksk2 -- 6 Mayıs 2017; 10:43:40 >
  • Alonen kullanıcısına yanıt
    Hocam haklısınız da, işte ne konuşacağımı bilmiyorum. Belki de olacağı varken mahvedeceğim diye korkuyorum. Elim ayağıma dolanıyor.

• Şu an normal arkadaş olarak bile 1 tane bile kız arkadaşım yok ama yinede şunu söyleyebilirim direk hoşlandığını söylersen boşu boşuna üzmüş olursun kendini

• sapıklık olduguna katılmıyorum
  • Trust Me T kullanıcısına yanıt
    Dostum Başkasıda senin gibi temiz iyi biridir diyelim kızkardeşin ablan durakta dursa sohbet etse ne düşünürsün dediğim gibi senin gibi biri. Bu soruya cevap sonra cevabı kendin bulursun :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.