tünaydın arkadaşlar bugun biraz bf3 takılıcam bu yakında online olucak var mı ?
way Burçin gel heliye bin hemen
Geliyorum abi 10 dk sonra bf3 deyim sen de olucaksin ins iyi bi oyuin yapalim
quote:
Orijinalden alıntı: Dismoor
quote:
Orijinalden alıntı: bozic
sormayın ya çok yoruluyorum iş de bu aralar bizim mağaza müdürü değişti yeni gelen müdür de mağazayı değiştiriyo komple :) bütün gün koşturmaca valla aksam eve geldiğimde pestilim çıkmış oluyo :) he bide deniz skype olayını deneyelim bu gün annemim netbook u alıcam yanıma.özgür sende gelicekmisin
Valla 3 gündür teknik servisler dolayısıyla evdeydim. Bugün iş yerine geldim. Akşam ancak online olabileceğim. Vaktin olursa akşam GT yaparız. 100 e yakın araç yaptım GT de.
akşam gt de görüşürü< büyük ihtimalle
Saol Arda.24saatlik yarışım akşam saat 19.15 gibi bitecek nasipse.Şuan halen devam ediyor ve korktuğum başıma gelmezse 24 saatlik yarışım bitecek
Gürol doğrudur aga.Ben duymadım o zaman sizi.Gerçi tüm konuşulanları duydum ama bf sorunlu ses konusunda olabilir.Skype geçtim bende.
Teyzem yurtdışından geldiği için online değilim ama bu akşam belki bi süpriz olabilir ayarlayabilirsem.Zaten buradanda takip ediyorum.
Clan işine gelince, paramı veriyoruz ki düşünüyorsunuz? Devam edelim arkadaşlar clan mlan kurun.Colonel 78 değil 7800 olsa ne olur.Azdan az çoktan çok alayına gider
Nasılsiniz nasıl gidiyor oyunlar falan
Özlediniz mı beni
quote:
Orijinalden alıntı: Rdegerli
Saol Arda.24saatlik yarışım akşam saat 19.15 gibi bitecek nasipse.Şuan halen devam ediyor ve korktuğum başıma gelmezse 24 saatlik yarışım bitecek
Gürol doğrudur aga.Ben duymadım o zaman sizi.Gerçi tüm konuşulanları duydum ama bf sorunlu ses konusunda olabilir.Skype geçtim bende.
Teyzem yurtdışından geldiği için online değilim ama bu akşam belki bi süpriz olabilir ayarlayabilirsem.Zaten buradanda takip ediyorum.
Clan işine gelince, paramı veriyoruz ki düşünüyorsunuz? Devam edelim arkadaşlar clan mlan kurun.Colonel 78 değil 7800 olsa ne olur.Azdan az çoktan çok alayına gider
abı klan ısı eglenceyı baltalıyor ondan baana ters gelıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Dennis Jr
quote:
Hmm o kadarını bilemem tabi.Eğlencenin bittiği yerde bize yer yoktur.Ama soran olursa dersin çok baba clanımız var diye.Ama her clanla maç yapmıyoruz dersin. Maçlarımızı ya ABD,ya Russia yada çin ordusu ile yapıyoruz de
Ben Usas yerine süperpoze alcam bi tane Khargisland da dağlara çıkacağım
quote:
quote:
quote:
Hmm o kadarını bilemem tabi.Eğlencenin bittiği yerde bize yer yoktur.Ama soran olursa dersin çok baba clanımız var diye.Ama her clanla maç yapmıyoruz dersin. Maçlarımızı ya ABD,ya Russia yada çin ordusu ile yapıyoruz de
Ben Usas yerine süperpoze alcam bi tane Khargisland da dağlara çıkacağım
Abi dağlara fazla çıkıpta kaybolma sakın oralarda.
quote:
müdür demek ki işine gelenleri duyuyosun..
şaka tabii...
çok beğendim grubunuzu ( özellikle adını :)) umarım devamlı olur
quote:
Orijinalden alıntı: offendicula
çok beğendim grubunuzu ( özellikle adını :)) umarım devamlı olur
Teşekkürler offen
Özgür, dağlara çıkarken skype açık olacak ya kaybolmam
Gürol,bakces bakalım neleri duyuyorum neleri duymuyrum Bu arada akşam online olamama durumu söz konusu.Bakcem bakalım n'olcak
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: hakkan034
quote:
Orijinalden alıntı: ardarda1903
quote:
Gunaydin beyler abiler herkeze ttnet sag olsun internetim yok. KuFur ede. Ede kufurbaz oldum yankinda gorusuruz heralde bide benim bf3 psnden almistim online olamiyodm varmi boyle sorun yasayan
Günaydın Hakan nasılsın varsa uydunete geç kurtul şu ttnet den. sana dün gece mesaj atmıştım bf ile ilgili görüşürüz.
Abi psn e attiysan msj bakamam pm atarsan sevinirim
hakan ne zaman onlıne olabılırsın bu yakında mac planı varda
internet gelse ucarak gelirimde işte ttnet
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: ardarda1903
quote:
Gunaydin beyler abiler herkeze ttnet sag olsun internetim yok. KuFur ede. Ede kufurbaz oldum yankinda gorusuruz heralde bide benim bf3 psnden almistim online olamiyodm varmi boyle sorun yasayan
Günaydın Hakan nasılsın varsa uydunete geç kurtul şu ttnet den. sana dün gece mesaj atmıştım bf ile ilgili görüşürüz.
Abi psn e attiysan msj bakamam pm atarsan sevinirim
Günaydın hakan. Yokluğunu hissediyoruz squad da.
inanmam müdür
Kar nedeniyle dershanem yarın tatil
Bugün gelirim belki
431 tur sonunda 24 saat yarışını 1. bitirdim. 2.sıradakine 88 tur,3. sıradakine 90 tur ve sonrakilere 100 -110 tur fark atarken sonucuya 115 tur fark attım. 200 turdan sonra(öncesinde pek bakamadım) her tur pite girmek zorunda kaldı pilotların yorgunluklarından dolayı.Buna rağmen oluşan sonuç yukarıda. 520.000 Cr. ve 5.739.420 tecrübe puanı kazandım.HEdiye olarak Toyota GT-One Race Car(TS020) '99 aracı verdi.Sanırım o araç bende vardı
Yarışa redbull ile katıldım.Toplamda 6.293,2 km yol yaptı.Yarışa başlarken 1540 civarı hp iken(yanlış hatırlamıyorsam) yarış bittiğinde 1421 hp oldu araç.Tamirden sonra 1587 hp oldu araç.Yaklaşık 30-40 hp lik bir artış oluştu yarış sonrası.
Şimdilik aktaracaklarım bu kadar.Bu akşam online olma durumum çok az.Netleştiği zaman kalan son 24 saat yarışını açabilirim
İyi akşamlar.
Yine ben
Deniz sonunda RUSH modu için evet cevabı aldım ama bi şartımız var.Oyun modunu siz seçtiniz haritaları biz seçicez .3 harita oynanıcak toplamda.En geç yarın yapmalıyız maçı.Şimdiden başarılar.(Neden en geç yarın sorarsan pazar günü DTH clanı ile maçımız var.Hafta içi maç yapmıyoruz)
Rdegerli Abi bence Denizin dediğinin aksine olarak clan işi çok eğlenceli (hemde yakın arkadaşlarla).Maçlar yaparak türk oyuncuların adını duyurmak kötü birşey olamaz zaten.Bu derneğin clanı demiyorum zaten tüm türk oyunculardan oluşan bir clan.
Hero,bana her yol nurburgring , kharg island yani Clan falan olur yani.Benden yana sıkıntı yok.Madem Türksün göster ürksün
Yarınki maç için akşam 21:00 den sonra olursa katılabilirim.Bilginize sunarım saygıdeğer arkadaşlarım B'cause rush ı çok severim ki hele tunguska ve yanımda tamir eden silah arkadaşlarım olursa affetmem.Gerçekten bak affetmem
quote:
Hero,bana her yol nurburgring , kharg island yani Clan falan olur yani.Benden yana sıkıntı yok.Madem Türksün göster ürksün
Yarınki maç için akşam 21:00 den sonra olursa katılabilirim.Bilginize sunarım saygıdeğer arkadaşlarım B'cause rush ı çok severim ki hele tunguska ve yanımda tamir eden silah arkadaşlarım olursa affetmem.Gerçekten bak affetmem
Haritalar Noshar Canals,Kharg Island ve Operation Metro.Kurallar: No usas,No frag.No famas metroda
Niye haritalar onlar ? ve FAMAS neden yok ?
suleyman arda abı ve ozgur yarınkı oyuna gelemıyor halıyle bende gırmıyorum onlar yok dıye ama bu konuda oynamak ısteyenlere sor ve ufuk abının konusundakı kısılere sor ordan elbet oynamak ısteyen cıkacaktır.
quote:
Niye haritalar onlar ? ve FAMAS neden yok ?
Modu siz seçtiniz haritaları dabiz seçelim.Famas hakkında konuştum hallettim tek yasaklı silah USAS ve frag mermisi de yasak.Metro bölümünde claymore da yok.
Deniz sonuçta senin takımın yani sizin takımınız sen karar ver kimin geleceğine.