Şimdi Ara

TANIMLANAMAYAN PLAY STATION 3 KULLANICILARI DERNEĞİ (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.209
Cevap
3
Favori
19.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İyi haftalar 4 gündür online olamıyorum doğru düzgün.Bu birkaç gün daha devam edecek.Salondaki egemenliğimi kısa süreliğine kaybettim Yok acil bi panel daha almam gerekli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rdegerli

İyi haftalar 4 gündür online olamıyorum doğru düzgün.Bu birkaç gün daha devam edecek.Salondaki egemenliğimi kısa süreliğine kaybettim Yok acil bi panel daha almam gerekli...

Abi bu hafta ici ps30 larla maçımız var ne zaman online olabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dennis Jr

quote:

İyi haftalar 4 gündür online olamıyorum doğru düzgün.Bu birkaç gün daha devam edecek.Salondaki egemenliğimi kısa süreliğine kaybettim Yok acil bi panel daha almam gerekli...

Ah be Deniz bana kalsa biliyorsun anında online olacağım ama salon işgalinden dolayı 1-2 gün daha online olma durumum zor görünmekte.Kar,kış kıyamet yanlızda bırakmıyorlar Olmadı siz maçı yaparsınız,kalbim sizinle

• quote:

quote:

quote:

Ah be Deniz bana kalsa biliyorsun anında online olacağım ama salon işgalinden dolayı 1-2 gün daha online olma durumum zor görünmekte.Kar,kış kıyamet yanlızda bırakmıyorlar Olmadı siz maçı yaparsınız,kalbim sizinle

Mac perşembe olur büyük ihtimal gelme ihtimalin nedir abi :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Mac perşembe olur büyük ihtimal gelme ihtimalin nedir abi :)

İhtimal,olasılık daima var Ama düşük olasılık.maçın saati falan belirginleşsin o gün bi ayar vermeye çalışırım

• Günaydın gençlik... BF3 teki önlenemez yükselişim sürüyor... Neredeyse Level 20 olacam...
  • quote:

Pio da sorun yok di mi? Pio dan sonra başkası sarmaz adamı.Tek tük lx6090 var piyasada 10.000 tl cik civarı :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: ps_hero

Günaydın herkese.

Dün baktım dissmoru indiremiyorum havada alım jeti kamikaze dalışı yaptım ikimizde suicede çektik

Evet yaa daldın resmen bana ama sonra it dalaşında indirdim seni.
  • gencler ozaman bız ps30larla yapacagımız macı haftaya erteleyelım herkes gelebılsın oyuna tam kadro gırebılelım zaten hakanda yok bu aralar belkı ınternetını yaptırır
  • quote:

Orijinalden alıntı: jack_sparrow_82

quote:

Pio da sorun yok di mi? Pio dan sonra başkası sarmaz adamı.Tek tük lx6090 var piyasada 10.000 tl cik civarı :)))

Yok pio da bi sıkıntı çok şükür taş gibi Ama aklımda zaten bi panel daha vardı. Gerçi 6090 düşünmem.50" kullandığım için 6090 fuzuli masraf olur.Aynı rakamlara çok üstüne çıkabilsem ebat olarak tadından yenmezde... pany VT serisi şuan fiyat/performans olarak aklımın bi kösesinde yatıyor.Gerçi f/p olmasada pany dışında alternatifim yok Belki ev değişikliği yaparsam o zaman projeksiyon düşünebilirim işte.O da sadece ekran ebatlarının yüksek olması sebebi ile.

• maç yapalım maç
  • quote:

Orijinalden alıntı: prozyak

maç yapalım maç

haftayaaaa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dismoor

quote:

Orijinalden alıntı: ps_hero

Günaydın herkese.

Dün baktım dissmoru indiremiyorum havada alım jeti kamikaze dalışı yaptım ikimizde suicede çektik

Evet yaa daldın resmen bana ama sonra it dalaşında indirdim seni.

it dalaşı sayılmaz bile ben kullanamıyorum hiç ground,yani yer oyuncusuyum Tankı ve attack helikopteri iyi kullanırım ama jetlerde durum dün gördüğün gibi.Seni görüyorum vurayım diyorum bi bakıyorum arkadan birir tııııııııııııııırt diye tarıyor ben de hemen atlıyorum

• iyi geceler gençlik şimdi açıyorum 6-7 saat açık kalacak makine :)
  • Selam hacilar nasilsiniz iyisiniz umarim Emre en kisa zamanda senide daytonanin çileli yollarinda gormek isteriz :)) bu arada Arda abi baktim sabah sen gt5 pistine mayin dosemeye dewam ediyorsun hic rahatsiz etmiyim dedim :))) kahvaltimi bitiriyim hemen geliorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Canawar_

Selam hacilar nasilsiniz iyisiniz umarim Emre en kisa zamanda senide daytonanin çileli yollarinda gormek isteriz :)) bu arada Arda abi baktim sabah sen gt5 pistine mayin dosemeye dewam ediyorsun hic rahatsiz etmiyim dedim :))) kahvaltimi bitiriyim hemen geliorum

Atasehir in neresinde oturuyorsun ?0

• quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

içerenköy
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canawar_

quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

içerenköy

Ben de 49 Ada da oturuyordum da taşındım 5 6 sene oldu ama bilirim oraları :)
  • Günaydın herkese..
  • Gunaydın.

Ozgur tukkanı erken acmıssın.Cayı demledın mı bary

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.