Şimdi Ara

Tanımlanmamış Resim sorunu !! lütfen acill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.989
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar Canon SX 260 makineyle çektiğim resimlerin bazıları sonradan 'tanımlanmamış resim' haline dönüştü görüntüleyemiyorum pc yede attım resimler jpg formatında simgesi var özelliklerde kaç kb olduğu felanda gözüküyor fakat açarken boş ekran açılıyor. Bu hafıza kartını daha önce telefondada kullanmıştım aynı şeyi yapmıştı önemsememiştim fakat bu resimler önemli açmam lazım... lütfen yardımcı olurmusunuz resmini çektiğimiz arkadaşlar bugun aramızdan ayırılıyor açıp teslim etmem gerekiyor :( ÖRNEK OLARAK BİRİNİ YOLLAMAK İSTEDİM FAKAT BURDAKI RESİM EKLEMEDEN OLMADI!!!

• 1- virüs bulaşmış olabilir
    2- fotoğraflar fotoğraf makinesinde görünüyor mu ? görünüyorsa sıkıntı yok.
    3- başka bir fotoğraf görüntüleyici kurun bilgisayarınıza birde onunla deneyin. örnek google picassa.
  • Fotoğraf makinasında da açılmıyor "tanımlanamayan resim" yazıyor soru işareti simgesi vardı resimleri pc ye attım pcde de resim isimleri var özelliklerden kaç kb olduğu felan var fakat açıldığında boş ekran geliyor.. paintte, explorerda felan başka programda da denedim açmıyor virüs tarama yaptım bişey çıkmadı... başka ne yapabilirim??
  • ne yaptıktan sonra bu durum oluştu ki hocam.
  • Bişey yapmadım hocam resimleri çektik normal çekti hatta baktık bile 2. kez baktığımızda bi baktık ki açılmıyor.. hafıza kartı mini sd adaptörle kullanıyorum daha önce akıllı telefonda kullanmıştım telefonda kullanırkende aynen böyle bazı resimler sonradan hatalı oluyordu bende herhalde telefondan diye fotograf makinasında kullanmaya başladım bundada böyle yaptı..
  • sizin kart gitmiş sanırım.

kartları formatlamadan başka makinelerde kullanmak doğru değil.

bilgisayarda kullanığınız kartınızı fotoğraf makinesine takıp kullanacaksanız. fotoğraf makinesine taktıkdan sonra bir kez formatlamanız gerekmektedir.

sizin sıkıntı kartta.

kurtarma programları deneyebilirsiniz .

yada bu işten iyi anlayan birini bulmanız daha doğru olur.
  • Kart gitse neden tüm resimler bozulmaz mı bende anlamadım açılmayan resimleri pc ye attım kartı biçimlendirdim tekrar fotograf makinasına takıp resim çektim şimdilik bi sıkıntı yok görünuyor yinede ilginize teşekkurler umarım iyi anlayan bi arkadaş çıkarda bu resimleri açarız.. kurtarma programlarını deniyorum şu ana kadar sonuç yok malesef :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yardım edebilecek kimse yok muu
  • Konuyu yanlış yeremi açtım taşınması gerekiyorsa yöneticiler taşıyabilir mi??
  • nasıl bi yardım edicek buradaki arkadaşlar hocam. ?

götürün uzman bir bilgisayarcıya baksın.
  • Çevremdeki Bilgisayarcılar anlamıyorki bende onlar kadar biliyorum.. burda daha uzman kişiler vardır diye umut ediyorum sonuçta forum yardımlaşma formu degilmi bende bi umut yardım istiyom işte belki bi hayır sahibi sorunumu çözer.. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moralman -- 28 Ağustos 2013; 8:40:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.