Şimdi Ara

Tanımlı telefon numaram başka hesaba geçti.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba.Konuyu forum desteğe iletmeme rağmen sorun henüz düzelmediği için buraya yazıyorum.10 yıldır kullandığım hesabım serkan1439 kullanıcı adlı hesabıma bir kaç haftadır girmiyordum.Tekrar girmek istediğimde Gsm yada mail onayı istedi.Numaramı başına 9 koyarak ve koymadan defalarca denememe rağmen geçersiz telefon uyarısı aldım.Kodu defalarca mail adresime istememe rağmen gereksiz kutusuda dahil olmak üzere mail adresime herhangi bir kod gelmedi ve hesabıma giremedim.Mobilden hesaba girmeye devam edebildim ama mesaj atamadım mesajlara cevap yazamadım,kısıtlı kullanabildim.Daha sonra kullanıcı adımı unuttum menüsünden telefon numarama kullanıcı adımı istedim ve gelen mesajda telefon numaramın yıllar önce aldığım ve unuttuğum hiç kullanmadığım yakup2711 kullanıcı adlı hesabıma tanımlandığını gördüm.Şimdi mecburen o hesabımı kullanıyorum.İlgili arkadaşlardan telefon numaramın tekrar serkan1439 hesabıma tanımlanmasını rica ediyorum.şuan hesabıma giremediğim için mesaj atamıyorum mesajlara cevap yazamıyorum satış yapamıyorum.teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.