Şimdi Ara

Tanınmamış Markalara Güven? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: sungur 13

pekı samsung'a ne dersın? yp-t6x'i forumdaki arkadaşlar beğenmiş srs wow desteğide alette bulunuyor ve fıyatıda uygun.Forumda bi bak istersen bahsettiğim m3 player'a.

dediğin aletin linki bu.

SAMSUNG YP-T6X 512MB RADYOLU MP3 PLAYER nasıl bilirsiniz??
    http://resim.donanimhaber.com/m_10813306/mpage_1/key_yp%252Dt6x//tm.htm#11096609

anladığım kadarıyla çok iyi ama 512 mb. aynı fiyata 1gb creative varmış. creative kullandım sevmedim. ses çok düşüktü ve 6 ayda bozuldu.

ama 512 mb ve 1gb karşılaştırmasıda zorluyor insanı bu durumda. düşünelim bakalım ne olacak.

• Arkadaşlar; Yaklaşık olarak 9 aydan fazla oldu ve GO ( Global Oppurtunities) C853 [İlgili Sayfa] kullanıyorum ...
    Şİmdiye kadar MP4'ümle ilgili herhangi bir Problemim olmadı ... Tek sorunu Kulaklık girişi 2.5mm olması fakat Firmanın üzerinde verdiği Çevirici sayesinde bu problemimde çözüldü ayrıca Cihazın üzerinde Silikonlu bir Koruyucu ve ses kalitesini beğendim (tipide güzel olan) bir Kulaklık verdiler...

Ben gayet memnunum ve herkese tavsiye ederim ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Odysseyy

Creative diyorum. Zamanında 180 milyon para verdim bu alete. Suya toza ve en önemlisi darbeye müthiş dayanıklı. Taş gibi bir alet. Ne yaparsanız yapın bozulmuyor. 1gb 'a kadar da artırılabiliniyor. Alın rahat rahat kullanın. Ses kalitesi zaten Creative.

İşte ben onu bozmayı başardım
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.