Şimdi Ara

Tanınmamış Markalara Güven?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ucuz bir mp3 player alıcam acilen, araştırdım az çok, şu 3 ürün arasında kaldım.

SEPIA 512MB UM820D MP3 PLAYER 120ytl
    GO GLOBAL OPPORTUNITIES BSK-972 512MB MP3/MP4 PLAYER 123ytl
    CREATIVE MUVO SPORT C100 256MB MP3 PLAYER 100ytl

şimdi özellik bakımından ilk iki ürün epey üstün ancak markaları tanınmış değil, bu iki ürünle ilgili yorum da bulamadım nette pek. creative'e güvenim tam ama eğer üstteki iki ürünün de bi (kalite) problemi yoksa (şarjının hemen bitmesi vb gibi), üstteki ikisinden birini almayı tercih ederim.
    SEPIA veya GO GLOBAL OPPORTUNITIES markalarını duyan bilen var mı? Ne önerirsiniz?

GO:
    http://www.hepsiburada.com//productdetails.aspx?categoryid=91891&productid=bd1026
    SEPIA:
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=86794&productid=bd90226
    CREATIVE:
    http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=302&productid=bd9075

• sephia ve global opportunitiıes isimler baya duydum diyeblirim.. özellikle driver problemi ,bilgisayarın player'ı görmemesi..firmware uptade ederken (yada durup dururken) cihazın kitlenmesi gbi birsürü sorunla duydum bu markaları..

kesinlikle para vermene değmeyecek kalite ürünler.. sen fiyat aralığını ve istediğin özellikleri belirtirsen (örn: radyo, kalem pille çalışması vb) tavsiyede bulunabiliriz..
  • tabii ki
    512 mb tan büyük olmasına gerek yok, kullanacak kişinin geniş bi müzik bilgisi yok ve 12 yaşında
    ama 128 de az gelir. fiyatı da en fazla 130.
    kalem pille çalışması ve radyolu olması tercihimdir. ufak olması ve usbye direk girişinin bulunması da tercih sebebi ama şart değil.
  • tabiki önermem Global bilmemne ipodun taklidini yapıyor 10 günde bozuluyor...

Creativee güvenim tam...Memnun kalırısn mutlaka...
  • creative muvo sport'un yanına 512'lik bi hafıza kartı al, fena seçenek değil.. o fiyat aralığında adam gbi bi player zor bulursun sıfır olarak..

istersen asan88 arkadaşla irtibata geç.. elinde ihtiyaçlarına uygun bi player olablir..
  • Muvo sport gerçekten fiyatına göre çok kaliteli adamlar resmen 100 liraya satıyorlar...O fiyata markası bilinmemiş uyduruk şeyler almaktan 100 kat daha iyidir...
  • Creative diyorum. Zamanında 180 milyon para verdim bu alete. Suya toza ve en önemlisi darbeye müthiş dayanıklı. Taş gibi bir alet. Ne yaparsanız yapın bozulmuyor. 1gb 'a kadar da artırılabiliniyor. Alın rahat rahat kullanın. Ses kalitesi zaten Creative.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: The-Journal

tabiki önermem Global bilmemne ipodun taklidini yapıyor 10 günde bozuluyor...

Creativee güvenim tam...Memnun kalırısn mutlaka...

+11
  • http://www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/detayli_bilgi.php?s=uei0AUUeiGucoyqB3qPqIogQZerYyef4fXnNjZpJdTifT1t2PU&ad=mp3_player&ur_no=407');

bu ürünü almayı düşünüyüyorum.
    Go global almayın diyenler kulaktan dolmamı bişeyler yazıyo? yoksa kendilerinin veya yakınlarının alıp beğenmemesi/bozulması falan gibi bir durummu söz konusu.

ürünün fiyatı özelliklerine göre acayip derecede iyi gibi geldi bana.

acil cevap !!!

• valla taninmamis marka secerken dikkatli olmak gerekiyor cunku alet bozulursa teknik servis bulmak oldukca guclesiyor ve alet elinde kaliyor. ancak hizmeti tam firmalarda bu problem daha hizli ve sorunsuz bir bicimde cozuluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vvv_com

http://www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/detayli_bilgi.php?s=uei0AUUeiGucoyqB3qPqIogQZerYyef4fXnNjZpJdTifT1t2PU&ad=mp3_player&ur_no=407');

bu ürünü almayı düşünüyüyorum.
    Go global almayın diyenler kulaktan dolmamı bişeyler yazıyo? yoksa kendilerinin veya yakınlarının alıp beğenmemesi/bozulması falan gibi bir durummu söz konusu.

ürünün fiyatı özelliklerine göre acayip derecede iyi gibi geldi bana.

acil cevap !!!

Ben bu aleti duymadım bilmiom ama verdiğin linki inceledim ve biraz netten baktım. Ben olsam almazdım. Peki neden almazdım?

Çünkü bu özelliklere sahip diğer markaların ürünleriyle aralarında ciddi bir fiyat farkı var!

Elektronik cihazlar hassastır ve bozulma ihtimalleri yüksektir(tabi kullanımdan kullanıma değişir) o yüzden güvenilir markaları tercih etmek iyi olur her zaman. Eğer araştırdınsa ve tr nin heryerinde servisleri varsa ve anında değiştiririz bizim için müşteri memnunieti çok önemlidir diyolarsa o markayı tercih etmek lazım

Şöyle bir örnekle son noktayı koymak isterim:

Vapurlarda 1ytl ye 10 hatta 20 tane tükenmez kalem alabilirsiniz!!! Ama bir parker ı iki üç ay çalışarak alırsınız.

Tabi o vapurda aldığınızı bir kaç günde atabilirsiniz veya değiştire değiştire 20kalem*2gün = 40 gün kullanabilirsiniz

Ama parker ı ömür boyu bozulmadan ve hatta çocuklarınız dahi kullanabilir

Çok bıdı bıdı yaptım

Hep dediğim gibi bunlar benim düşüncelerim. İsteyen istediğini yapsın

• yaaa kardeş dediğin doğruda fiyat çok iyi yaa.

hoş ben creative muvo'da aldım kullandım. 6 ay sonra yamuldu alet. sadece yüklenen ilk şarkıyı çalıyor gerisi yok!

fiyar çok iyi. birkaç kişi daha yazsın yorum. hiç kullanan yokmu? remen bu fiyat beni tavladı.
  • creative s200 muvo 1 gb kullanıyorum ve çok memnunum,fiyatı da uygun goldda 153 ytl,bu ara indirimde,ben kaçırma derim,memnun kalırsın...
  • fiyat uygunmuş hakkatten ama bu özellikler onda yok. bakalım bakalım yeni cevaplara bakalım
  • hangi özellikler yok hocam anlamadım
  • şu özellikler creative'in dediğin modelinde yok.

1.5" LCD renkli ekran
    AMV video oynatıcı
    JPEG resim gösterici
    şarkı dinlerken ekrandan şarkının sözleri akar (Karaoke özelliği)
    E-book: Internetten kitap indirip okuma imkanı

ama GO Global Opportunuties BSK-972 1GB mp3 player'da var.
  • teknik destek yok, ses kalitesi yok, servis yok, malzeme kalitesi yok, kart desteği yok, renkli ekran ama 4096 renk bile gösteremiyor adam gibi, vs.vs.vs.vs.
  • quote:

Orjinalden alıntı: horserman

creative s200 muvo 1 gb kullanıyorum ve çok memnunum,fiyatı da uygun goldda 153 ytl,bu ara indirimde,ben kaçırma derim,memnun kalırsın...

ben de creative muvo s200'ü öneririm. sonuçta bilinmedik markalara bence güven olmaz. ama creative'in kalitesi tartışılmaz şu an fiyatı 151,23ytl diye gözüküyor ve %10 bonus'u da düşünürsek ve peşin fiyatına 12taksit bence kaçırma
  • quote:

Orjinalden alıntı: vvv_com

şu özellikler creative'in dediğin modelinde yok.

1.5" LCD renkli ekran
    AMV video oynatıcı
    JPEG resim gösterici
    şarkı dinlerken ekrandan şarkının sözleri akar (Karaoke özelliği)
    E-book: Internetten kitap indirip okuma imkanı

ama GO Global Opportunuties BSK-972 1GB mp3 player'da var.

ok
  • pekı samsung'a ne dersın? yp-t6x'i forumdaki arkadaşlar beğenmiş srs wow desteğide alette bulunuyor ve fıyatıda uygun.Forumda bi bak istersen bahsettiğim m3 player'a.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.