Şimdi Ara

Tanınmış bir şarkıcı olmak istiyorum (videolu) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Turan Türkoğlu

Pm alayım

https://m.youtube.com/watch?v=2X-_rx78m9w

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickimi ye beni yeme

quote:

Orijinalden alıntı: Dukkha

Ses tonun güzel ama her konservatuar öğrencisi minvalinde. Seninde bildiğin gibi ün şarkı söylemekle olmuyor ne yazıkki. Senin daha çok garip bi projede sıyrılman lazım, ve sansasyonel bi giriş yapman lazım piyasaya. Bu kim ya demeli insanlar,tam o sırada şarkı seçiminle kıvırırsın bi ihtimal, ayrıca şarkı seçimlerin hep tonlamalı olsun dın dından kurtul. Yani insanlar seni neden dinlemeli? bunu düşün sana birşeyler katar başarılar.

Haklisin evet. Nasıl bir sıyrılma mesela. Kendi şarkımı yazip besteleme buna bir örnek olabilir mi?

işte işin sırrı burada yatıyor prodüktör desteği reklam desteği bu reklam piyasada olucak fısıltı halinde ayrıca daha çok eski efsane parçaları vurgulu söylemen olabilir aslında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Pm alayım

Sesiniz çok güzel ve gür sizi elinizden tutacak birileri lazım bir anda ünlü olursanız devamı gelir

• quote:

quote:

quote:

Ses tonun güzel ama her konservatuar öğrencisi minvalinde. Seninde bildiğin gibi ün şarkı söylemekle olmuyor ne yazıkki. Senin daha çok garip bi projede sıyrılman lazım, ve sansasyonel bi giriş yapman lazım piyasaya. Bu kim ya demeli insanlar,tam o sırada şarkı seçiminle kıvırırsın bi ihtimal, ayrıca şarkı seçimlerin hep tonlamalı olsun dın dından kurtul. Yani insanlar seni neden dinlemeli? bunu düşün sana birşeyler katar başarılar.

Haklisin evet. Nasıl bir sıyrılma mesela. Kendi şarkımı yazip besteleme buna bir örnek olabilir mi?

işte işin sırrı burada yatıyor prodüktör desteği reklam desteği bu reklam piyasada olucak fısıltı halinde ayrıca daha çok eski efsane parçaları vurgulu söylemen olabilir aslında

Evet cok haklısınız. Reklam ve destek şart. O kadar boş insan şarkıcı oluyor ki destek ve torpil sayesinde.

• quote:

quote:

quote:

Pm alayım

Sesiniz çok güzel ve gür sizi elinizden tutacak birileri lazım bir anda ünlü olursanız devamı gelir

cok tesekkur ederim hocam umarim

• Ups

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.