Şimdi Ara

Tanix TX3 Mini Amlogic S905W 2G RAM 16G ROM Android7.1 4K TV Box (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
532
Cevap
6
Favori
46.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aile evine alacağım. Netflix, BluTV, PuhuTV, Kodi gibi programlar dışında fazla kullanılmayacak. Bu programlarla uyumu nasıl cihazın? Sizce alınır mı?
  • Arkadaşlar cihazdan çok memnunum,ısınma sorunu yok gerçekten,

Tavsiye edeceğiniz klavye veya air mause var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizce Tanix TX3 Mini mi ? alayım yoksa Tanix TX3 Max mı? alayım arada ne kadar fark var almaya değer mi ?
  • Johnny-Lesh kullanıcısına yanıt
    Bluetooth farkı var. Bir de yazılım açısından farklı gibi duruyor. Denemekte fayda var. Max al bence, sonra deneyimlerini paylaş bizimle :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir adet siparis verdim umarim memnun kalirim suan elimde bir cihaz perfect player de iptv izlerken ses kaymasi oluyor sürekli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

Bluetooth farkı var. Bir de yazılım açısından farklı gibi duruyor. Denemekte fayda var. Max al bence, sonra deneyimlerini paylaş bizimle :)

Yazılım farkı kalmadı artık,tanix sitesindeki çiftli romu kurdum,launcher gayet güzel.

• abdullahkan kullanıcısına yanıt
    OpenELEC ve android dual boot olanı mı?

• coolman7 C kullanıcısına yanıt
    Doğru.yeni launcher

• Şu yeni dual boot olayı nedir, nasıl kurulur, çok fark varmı, gerek varmı? ben çok memnunum default halinden, arayüz vs farklılıkları nedir yorum alabilir miyiz acaba?

• abdullahkan kullanıcısına yanıt
    Çözünürlük hala 720p mi yoksa 1080p yapmışlar mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzgrTM

Şu yeni dual boot olayı nedir, nasıl kurulur, çok fark varmı, gerek varmı? ben çok memnunum default halinden, arayüz vs farklılıkları nedir yorum alabilir miyiz acaba?

Açıkçası benim kurma sebebim ;adm download managerde indirilen klasörünü harici hdd yapabilmek için yükledim,ama malesef root yetkisi olduğu halde program izin vermedi.bi espirisi kalmadı malesef. Fark goremedim yani.

• coolman7 C kullanıcısına yanıt
    Çözünürlüğe bakayım akşam

• quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

Çözünürlük hala 720p mi yoksa 1080p yapmışlar mı?

Baktım 1080p

• quote:

Orijinalden alıntı: abdullahkan

quote:

Orijinalden alıntı: OzgrTM

Şu yeni dual boot olayı nedir, nasıl kurulur, çok fark varmı, gerek varmı? ben çok memnunum default halinden, arayüz vs farklılıkları nedir yorum alabilir miyiz acaba?

Açıkçası benim kurma sebebim ;adm download managerde indirilen klasörünü harici hdd yapabilmek için yükledim,ama malesef root yetkisi olduğu halde program izin vermedi.bi espirisi kalmadı malesef. Fark goremedim yani.

Arkadaşlar rom kurmaya gerek olmadan sıkıntımı tanix sitesundeki xposed zip ve extrenalsd eklentisi ile çözevilirmişim.

Artık büyük dosyaları direk harici hdd ye indirip zipden çıkarabiliyorum.

• çözünürlük derken, kodi çözünürlüğü mü yoksa cihazın kendi çözünürlüğü mü?

kodide çözünürlük 720p, bunu 1080 yapmanın basit bir yolu varmı?

cihazı fazla kurcalayıp stabilitesini bozmak istemiyorum
  • OzgrTM kullanıcısına yanıt
    Tanix'in forumunda bir yönetici o 720p çözünürlüğün "graphics layer" çözünürlüğü olduğunu "video layer" çözünürlüğünün ise 4k'ya kadar olduğunu söylemişti. Bunun da oyunlarda performans düşüklüğü yaşanmaması için yapıldığını söylemişti. Yani onu pek kafanıza takmayın. Herhangi bir videoyu açtığınızda çözünürlüğü neyse onu verir ekrana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi euphrates.k -- 2 Şubat 2018; 1:39:37 >
  • Herkese merhabalar;

Tanix TX3 Mini yada Max kullanan arkadaşlar Youtube video çözünürlük kalitesini maksimum incelemelerde 720p olarak görüyorum. 1080p ve üzeri Youtube çözünürlüğünü destekliyor mu?
    Yeni yazılım ile güncelleme yapınca 1080p destekliyormuş. (20171107 versiyon)

Youtube 1080p setting has been fixed with 20171107, so it is also here.

Birde dual boot işletim sistemi var sanırım. Bu işlemi yapınca TX3 Mini ALICE UX versiyona mı güncelleniyor? Hiç deneyen oldu mu?
    http://www.tanix-box.com/download-view/tanix-tx3-max-mini-dual-os-edition-libreelec-android-firmware/
    Tanix TX3 Mini Amlogic S905W 2G RAM 16G ROM Android7.1 4K TV Box

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApoCaLYpSe_35 -- 4 Şubat 2018; 21:50:47 >

• Tanix tx3 max aldım ama youtube videoları izlerken takılıyor donuyor ve kapatmadan düzelmiyor. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan03

Tanix tx3 max aldım ama youtube videoları izlerken takılıyor donuyor ve kapatmadan düzelmiyor. Böyle bir sorun yaşayan oldu mu?

Bende yeni sipariş geçmiştim. Toplamda hızlı kargoyla 132,80TL ye denk geldi.
    Bu linkte: %11 indirimli 41,82$ olarak gözüküyor.https://tr.gearbest.com/tv-box/pp_1509684.html?wid=21
    Fakat mobil uygulamasıyla %18 indirimde 34,99$. Mobilden alınca indirimli fiyattan alabilirsiniz.

Geldiğinde kontrol edip yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApoCaLYpSe_35 -- 5 Şubat 2018; 23:10:44 >

• ApoCaLYpSe_35 kullanıcısına yanıt
    Yazılımsal sorun belli ama güncelleme falan mı gerekli acaba?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.