Şimdi Ara

Tanix TX3 Mini Amlogic S905W 2G RAM 16G ROM Android7.1 4K TV Box (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
531
Cevap
6
Favori
46.579
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tanix TX3 Mini de Bluetooth özelliği yok ama siz başka bir TV box aldınız sanırım. Bluetooth kumanda seçeneği daha az ve daha pahalı ama işinizi görür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ama bluetooth klavye ve mouse aynı anda bağlayamazsın. Bluetooth aynı anda çift cihaza bağlanacağını sanmıyorum. Ama dongle kullanarak işini halledebilirsin.
  • Caperz kullanıcısına yanıt
    7 cihaza kadar baglayabilirsiniz Bluetooth a. Ama ne kadar verimli olur onu bilemem. Bazı TV box yorumlarında Bluetooth bağlantısının sağlıklı olmadığına dair yorumlar okumuştum. Sizin aldığınız TV box da test edince sonuçları paylasirsiniz.

• Riske girmeye gerek yok o zaman.performans almama ihtimali var.Elimde hazır bluetooth klavye ya da mouse yok.Yeni almayı düşünüyordum.Onun yerine air keyboard mouse denilen combo bir cihaz alıp wireless bağlantı daha sağlıklı olacak sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demiurgos

Riske girmeye gerek yok o zaman.performans almama ihtimali var.Elimde hazır bluetooth klavye ya da mouse yok.Yeni almayı düşünüyordum.Onun yerine air keyboard mouse denilen combo bir cihaz alıp wireless bağlantı daha sağlıklı olacak sanırım.

Çok daha mantıklı.
  • Benim cihaz 20 günde geldi tanix tx3 mini, tv box / 12euro olarak yazmışlar, herhangi bir ekstra ödeme çıkmadı (aliexpress 34$ aldım)

Cihaz üzerine marka basıp piyasayı sürülen ürünlere benzemiyor, çok üst düzey olmasada bir kalite var,

Benim ihtiyacımı karşıladı almak için geç bile kaldığımı hissettim büyük kolaylık sağladı, kumandası basit ama kullanışlı kodi için vs, kablosuz klavye ve mouse ile kullanınca birçok şey yapılabilir rahatça, standby modunda cihaz kapalı gibi soğuyor, kullanımda ısınma belli bir seviyede kalıyor, rahatsız edici bir sıcaklık oluşmuyor.

Cihaz benden geçer not aldı, f/p ürünü.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OzgrTM kullanıcısına yanıt
    Link atar mısın ?

(Gearbestten aldığım takipsiz 47 gündür gelmedi hala Para iadesi isteyecem seninkinden sipariş vereceğim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lori2 -- 16 Ocak 2018; 10:50:43 >
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-86G53N200 -- 30 Ekim 2020; 14:23:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lori2

Link atar mısın ?

(Gearbestten aldığım takipsiz 47 gündür gelmedi hala Para iadesi isteyecem seninkinden sipariş vereceğim)
    https://www.geekbuying.com/item/TANIX-TX3-MINI-KODI-17-3-S905W-2gb-16GB-4K-TV-Box-384467.html

Benden istemediniz ama forumdaş olarak yardım etmek istiyorum. 29,99 dolar. Ben 1 dolar daha aşağısına aldım. 10 unda kargoladılar. Şu an İstanbul'da muhtemelen 2 güne elimde olur. 4 ünde aldığıma göre yaklaşık 15 günde gelmiş olacak inşallah. Müşteri temsilcisi de gayet ilgili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobjk -- 16 Ocak 2018; 13:30:45 >

• Banggood dan aldığım Tx3 mini ulaştı; gayet güzel ,fakat telefonun ekranını paylaşmayı ilave program olmadan yapamadım, ilave app ile de sadece medyaları döndürme imkanı olmadan aktarabildim, 1tb hdd yi gördü ,4k 60 fps video da Donmalar oldu.

Geriye iyi bir klavye ve kodi elklentileri kaldı

konu çok işime yaradı.

• abdullahkan kullanıcısına yanıt
    Sevindim. Güle güle kullanın.

40K 60fps desteği yok ki. Gayet normal. 4K 30fps de sorun var mı?

Uygulamalar arasında miracast vardı sanırım. Onunla olmalı telefondan görüntü aktarımı

• coolman7 C kullanıcısına yanıt
    Fazla vaktim olmadı, denemeye devam ettikçe yazmaya çalışırım air klavye ve kodi eklentisi konusunda biraz araştırma yapacağım.

• abdullahkan kullanıcısına yanıt
    merhaba, telefonun ekran paylaşım sistemi ile ilgili olabilir o problem, benim telefon htc A9 herhangi bir ayar yapmadan direkt yansıttım telefonun ekranını, miracast dongle dan daha kaliteli ve performanslı görüntü aktarımı.
  • bu arada bir şey dikkatimi çekti arkadaşlar, cihazı kumandadan kapattığım zaman 8 saatten fazla beklediğinde bazen tekrar uyanamıyor gibi, cihazın led panelinde görüntü uyanmış gibi normal fakat tv ye görüntü gelmiyor, cihazın enerjisini kesip taktığımda düzeliyor. ayarlarına baktığımda powerkey buton derin uykuya ayarlıydı ben onu power off yaptım, bu şekilde daha güvenli gibi geldi sadece cihazın açılmasını bekliyorsun 20sn gibi bir süre, o da sorun değil benim için, bu modda problem yaratacakmı bakalım, olmadı firmware update yapacağım.
  • 4 Ocakta geekbuying den aldığım cihazım bugün elime ulaştı. Paketin üzerinde tvbox ve 17,60 yazmasına rağmen herhangi bir vergi ödemeden gidip ptt den aldım. Cihaz düşündüğümden küçük ve çok şık. Kumandası ele oturuyor, o da çok şık. Beklentim 2 tb lık harddiskimi görmesi ve açamadığım filmleri açmasıydı ki sonuç başarılı. 500 gb, 1 tb deneyenleri okumuştum ama 2 tb açıp açmayacağını merak ediyordum doğrusu.
    Google play var, kolaylıkla uygulama indirebildim.
    Wifi full çekiyor, gerçi modem aynı odada.
    Beinconnect uygulamasını açtı.
    DTS 5.1 ses dosyalı filmden mx player ile ses alamadım ama üzerindeki tv uygulaması (kodi yazmıyor ama kodi imiş) ile şu an sorunsuzca izliyor kızım.
    Mx player konusunda fikri olandan alabilirim.
    Bir de üzerinde Tanix değil de TX3 mini yazıyor. Ne kutusunda, ne de herhangi bir yerinde Tanix ibaresi yok. Acaba bu bir sorun mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadobjk -- 18 Ocak 2018; 23:45:55 >

ben günlerce standby'da tutuyorum. açtığımda neredeyse oradan devam edebiliyorum. kodi'de hangi eklentideysem o eklentiden devam ediyorum. sizdeki cihazda sorun olabilir veya ilave bir yazılım kurduysanız o yazılım sorun çıkartıyor olabilir.

eğer cihazda sorun varsa daha önce bahsettiğim konuya çıkıyor: yani aynı cihazı farklı üreticiler farklı kalite seviyesinde üretiyor olabilir.

• coolman7 C kullanıcısına yanıt
    benim tv'de de sorun olabilir, kablotv cihazı da uyanmamaya başladı :)

bu haliyle bile benim ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor cihaz.
  • Turkvod'dam film actigimda ses alamiyorum neden olbilir herhangi bir sistem kulanmiyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • rammo kullanıcısına yanıt
    Turkvod bende çalışıyor,başka zip dosya dene birde.youtube anlatımları açıklama kısmında linkleri var genelde.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.