Şimdi Ara

Tanix TX5 Max. (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
840
Cevap
14
Favori
38.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Süper bir haber. Eğer kimsede sorun çıkarmazlarsa aliexpresten almaya gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rash.87 kullanıcısına yanıt
    Sofya üzerinden almak da avantajlı. Bangood ödenen verginin %50 ile % 100 arasında bir tutarı geri ödeyeceğini bildiriyor. Fakat %100 ünü geri ödemiş. Her zaman bu şekilde mi olur belli değil .
  • jigsaww kullanıcısına yanıt
    Fatura ürünle birlikte geliyor. Belki fatura yeterli olur banka dekontu istemezler.
  • hogir12 H kullanıcısına yanıt
    Banggood ,%50 ile %100 üne kadar iade olabileceğini bildiriyor.
    Bu da bir çeşit kampanya ve ne kadar devam edeceği belli değil.
  • jigsaww kullanıcısına yanıt
    Banggood'da siparişin ödemesi onaylanıp mal sevkedilince, sayfanın sağ üst köşesinde ''Invoice'' veya türkçe olarak ''Faturayı İndir'' yazısı çıkıyor, faturayı download edip, print edip gönderdim UKİM'e.
  • 👍👍👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdKo -- 30 Kasım 2019; 20:40:37 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdKo

👍👍👍
    Hiç açılmıyor mu? Benim arada takılıp donuyor. Fişi çekip takınca düzeliyor.

💛❤💛

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdKo -- 30 Kasım 2019; 20:41:40 >
  • AdKo kullanıcısına yanıt
    Nereden ve nasıl almıştın ?
  • yetki Y kullanıcısına yanıt
    Ben forumda ki Mithat bey den aldım , incelemede kullandığı cihaz

• quote:

Orijinalden alıntı: rash.87

Demekki banggood nakliye ve gümrük sigortası işe yarıyor. Bu şekilde alan arkadaşlar varsa lütfen bilgilendirsin.

Alıntıları Göster
    Ben aldım hocam gümrük vergisinin tamamını. Bu sorun çıkarmadılar. 2-3 mailleşmede sorun çözüldü. Bankanın durmuna göre size yansıması 7-14 gün süre alabilir dendi ama ilk iş günü ektreme yansımış. Sadece gümrük vergisi iade edildi. 5.2 TL olan sunum ücreti ve damga vergisi yatmadı. Zaten 229 tl yanında devede kulak :)

Umarım böyle devam ederler.

• Muhterem üstatlar, 27 Şubat günü, Gümrük Sigortalı olarak Banggood'dan ısmarladığım TX5 Max cihazımı az önce PTT Kargo dağıtıcısı getirdi. Tam yırttık diye sevinirken '' 160 TL ÖDEMESİ VAR'' dedi, neyse bulduk nakit olarak ödedik. Kredi Kartı geçmiyor dedi. Cihazı açtım, ilk sürpriz UK (İngiliz) Tipi fişli olmasıydı. Ben EU fişli ısmarlamıştım. Neyse bir priz adaptörü bulup, Televizyona bağladım, kurcalamaya başladım. Wireless internetimi ve Logitech Kablosuz Mausumu hemen tanıdı. Limanyakan üstadın Programlar konusunu inceleyerek gerekli kurulumları yapacağım.

Fakat, diğer taraftan Gümrük Sigortası yaptırdığım için, ödediğim 160 lirayı nasıl kurtarabileceğime dair bilgilendirme bekliyorum. İngilizcem yeterli. Ama nereye ve hangi belgelerle başvuracağımı bilmiyorum. 160 Liramı kartıma mı iade edecekler, yoksa hesabıma kredi olarak mı işleyecekler.

Bilgi ve yardım lütfen.

• quote:

Orijinalden alıntı: yetki

Muhterem üstatlar, 27 Şubat günü, Gümrük Sigortalı olarak Banggood'dan ısmarladığım TX5 Max cihazımı az önce PTT Kargo dağıtıcısı getirdi. Tam yırttık diye sevinirken '' 160 TL ÖDEMESİ VAR'' dedi, neyse bulduk nakit olarak ödedik. Kredi Kartı geçmiyor dedi. Cihazı açtım, ilk sürpriz UK (İngiliz) Tipi fişli olmasıydı. Ben EU fişli ısmarlamıştım. Neyse bir priz adaptörü bulup, Televizyona bağladım, kurcalamaya başladım. Wireless internetimi ve Logitech Kablosuz Mausumu hemen tanıdı. Limanyakan üstadın Programlar konusunu inceleyerek gerekli kurulumları yapacağım.

Fakat, diğer taraftan Gümrük Sigortası yaptırdığım için, ödediğim 160 lirayı nasıl kurtarabileceğime dair bilgilendirme bekliyorum. İngilizcem yeterli. Ama nereye ve hangi belgelerle başvuracağımı bilmiyorum. 160 Liramı kartıma mı iade edecekler, yoksa hesabıma kredi olarak mı işleyecekler.

Bilgi ve yardım lütfen.
    Hocam tekrar sana ptt şubesi yolu göründü. Postacı direk parayı alıyor herhangi bir makbuz vermiyor. Siz şubeye giderek ödediğüniz verginin efatura çıktısını isteyeceksiniz. Hatta gelen kargonuzda etiket olucak vergilerin miktarlarının yazdığı. Onuda alın yanınıza barkottan okutup çıkartıyorlar efaturayı. Daha sonra banggood sitesinden yardım bölümünden adımları izleyerek mesaj gönderin. Daha sonra zaten size mail ile dönüş yapınca ordan devam edersiniz görüşmelere.

İade direk ödene yaptığınız karta yansıtılıyor. Sizden banka bilgisi istenmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: yetki

Nereden ve nasıl almıştın ?
    Ben aliexpresten aldım.

• Üstadlar benim cihaz da Bulgaristan adresime ulaştı teslim alındı. Herhangi bir vergi yok çok şükür. 260 TL ye güzel alışveriş oldu. AliExpress ten sipariş vermiştim. İnşallah diğer arkadaşların da cihazı sorunsuzca gelir. Banggood dan alanlar zaten vergisini geri alıyor şuan.

• Bir çok kişide görüntü kesilme sorunu var anlaşılan. Bende de oluyor. izlerken ekran kararıyor ve fişi söküp takmadan düzelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacar08 -- 6 Nisan 2019; 0:53:55 >
  • Nihayet kafaya koyup navigasyon bar'lı romu yükledim. Reset butonu gönderdiğim fotoğraflarda yer almaktadır. Butonun kolay ulaşılabilir olması için fotoda gözüktüğü şekilde delik deldim. Biraz deforme oldu tabi. Ama romu yükleyebildim.
    Eğer bu şekilde delik delmek isterseniz sadece hdmi, güç adaptörü girişi olan kısmı sökmeniz yeterlidir. Ama öncelikle antenin somununu ve altındaki sekman deniliyor sanırım onu sökmeniz gerekiyor ki rahat çalışabilin. Bu işlerden çok anlamadığım için ben iki tarafı da söktüm. Ama ön tarafı da söktüğüm iyi oldu çünkü kumanda alıcısının gözü geriye doğru yatmıştı biraz ve cihaz kumandadan zor komut alıyordu. Onu da öne doğru biraz düzelttim.

İlk gözlemlerime göre navigasyon barı güzel bir özellik olmuş. Ayrıca yukarıya da bildirim çubuğu gelmiş. Diğer yandan ise daha akışkan bir sistem görüntüsü çiziyor ama psikolojik de olabilir. Rom'u yüklemeden önce yukarıda arkadaşların bahsettiği birden ekranın siyah olma sorunu bende de vardı. Umuyorum ki bu yazılımsal bir sorun olup bu rom ile beraber ortadan kalkmıştır.

Ayrıca cihaz için farklı custom romlar da var. Verdiğim adreste bulabilirsiniz ama şu halini biraz denedikten sonra ancak onlara da göz atmayı düşünüyorum.

Tanix    TX5 Max.

Tanix    TX5 Max.Tanix    TX5 Max.Tanix    TX5 Max.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redsmoke -- 6 Nisan 2019; 1:55:58 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nacar08

Bir çok kişide görüntü kesilme sorunu var anlaşılan. Bende de oluyor. izlerken ekran kararıyor ve fişi söküp takmadan düzelmiyor.
    Bu sorun Tx5 Max yazan cihazlarda mı var yoksa Tanix yazanlarda da mı var hocam ? Modellerde sorun mu var acaba

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • redsmoke R kullanıcısına yanıt
    İğne girecek kadar da olsa resetleme deliğinin olması gerekiyor. Kutuyu sökmeye gerek kalmamalı.

Bu şekilde sorun çözdükçe motivasyon ve ilgi artıyor.

Bir de duvar kağıdını değiştirmeyi deneyin.
    Benim cihaza maalesef vergiyi kitlemişler (( 138₺ Belliki eşref saatine denk gelememişiz.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.