Şimdi Ara

Tanix TX5 Max. (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
840
Cevap
14
Favori
38.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AdKo

Bende bu ürünü alacaktım özellikle mause klavye ve ekstradan ses in tek kumandada olması çok iyi fakat kullanıcı yorumlarında çok sıkıntı yarattığı yazdığı için H20 tercih ettim inşallah sorunsuz cihazı kullaniriz
    Yorumları okumadım açıkçası. YouTube incelemelerini izledim ve öğrenme özelliği kumanda karmaşası için iyi olacağından tercih ettim zaten Tx5 Max hala gelmedi kargoda. İnşallah memnun kalırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar wifi şifresini girdiğimde şifre yanlış diyor, aynı sorunla karşılaşan var mı acaba, şifreleme yöntemi vb. değişiklik filan mı yapmak gerekiyor? Teşekkürler
    Edit: ilginçtir şifreyi değiştirdim düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omeryasin -- 30 Mart 2019; 1:24:19 >
  • Cihazına vergi çıkan var mı arkadaşlar ? Çıktıysa ne kadar ?

• rash.87 kullanıcısına yanıt
    Benim TX5 Max Ukim'e girdi. Sanıyorum kalın bi fatura çıkacak. Bakalım, bekliyorum.
  • 15/03/2019'da banggood 'dan nakliye sigortası ve gümrük sigortasıyla aldığım cihazım elime ulaştı. gümrüğe vs. girmedi. üzerinde "Tx5 Max" yazıyor. mithat beyin cihazıyla aynı cihaz.
  • pessimistil P kullanıcısına yanıt
    Banggood da üzerinde Tanıx yazan model satılmıyor . Alırken Vergiler Dahil diye bir seçenek varmıydı .
    Şayet böyle bir seçenek yoksa Banggood 2 sigortayı da yaptıranların cihazlarını gümrüksüz geçirmek için farklı bir şeyler yapıyor olabilir.
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Bir-kac kişi de daha olursa o zaman anlarız bir şeyler yaptıklarını.

• Bu arada bir şey soracağım. Ana sayfadaki simgeleri değiştirmenin bir yolu var mi? Ben uygulamayı kaldırmadan bir seçenek bulamadım. Bir de youtube sildikten sonra tekrar yükledim ama eski youtube a benzemiyor. Farklı bir sürüm mu bu acaba ?

• yetki Y kullanıcısına yanıt
    pessimistil P kullanıcısına yanıt
    Bende vergi olayı yüzünden işimi sağlama alıp Bulgaristan'a aldım cihazı ama hala ülkeye girmedi.Fakat aynı zamanda aldığımız bir arkadaşınki geldi vergi de çıkmadı. Ben Tanix e mesaj yazdım Skype üzerinden, tanik ve Tx5 Max cihazlarının farkını sordum ama henüz cevap gelmedi. Ayrıca Banggood gümrük işi nasıl oluyor tam olarak öğrenirsek tüm forum için iyi olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: hogir12

Bu arada bir şey soracağım. Ana sayfadaki simgeleri değiştirmenin bir yolu var mi? Ben uygulamayı kaldırmadan bir seçenek bulamadım. Bir de youtube sildikten sonra tekrar yükledim ama eski youtube a benzemiyor. Farklı bir sürüm mu bu acaba ?
    ALICE UX a alternatif olarak yedekte kalsın, Play den NOVA LAUNCHER gibi farklı bir Launcher yüklenebilir.
    Yüklenen Youtube farklı bir sürüm.
    Puffin üzerinden de Youtube bir deneyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 2 Nisan 2019; 17:0:55 >
    hatırladığım kadarıyla cihazı alırken tüm seçenekleri işaretledim, nakliye sigortası ve gümrük sigortası şeklinde 2 seçenek vardı sadece. sorunsuz geliyor cihazlar, bence öğrenmeye uğraşmaya çok da gerek yok. cehalet mutluluktur
  • Cihaz geldi ancak son durum görüldüğü gibi. Şu anda herhangi bir ödeme çıkarmamışlar. Ukim Ptt iş yerinde bekliyor olarak görülüyor. Sizce eve gönderilirmi?

Tanix    TX5 Max.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eolos34 -- 2 Nisan 2019; 11:58:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pessimistil

hatırladığım kadarıyla cihazı alırken tüm seçenekleri işaretledim, nakliye sigortası ve gümrük sigortası şeklinde 2 seçenek vardı sadece. sorunsuz geliyor cihazlar, bence öğrenmeye uğraşmaya çok da gerek yok. cehalet mutluluktur
    Fazla bilgi karmaşayı da beraberinde getirir. Yaklaşım meselesi
    Yine de bu durumu kesinleştirsek iyi olacak.
  • hogir12 H kullanıcısına yanıt
    👍👍👍

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdKo -- 30 Kasım 2019; 20:34:25 >
  • AdKo kullanıcısına yanıt
    Ayarlarla ilgili bir soruna benziyor.
    HDMI CEC in altındaki sekmeleri açın,
    Çözünürlük ayarlarını değiştirin.
    Uyku ayarları ile de ilgili olabilir.
    Ayarlar bu şekilde ben herhangi bir değişiklik yapmadım ama bilemiyorum tabiki :)
    Tanix    TX5 Max.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdKo -- 2 Nisan 2019; 23:8:13 >
  • Üstatlar, takip sitesinde :
    TÜRKIYE, İSTANBUL UKİM/İSTANBUL UKİM, Cleared through the Customs
    diye yazıyor.
    Neler oluyor ?
    Bilgi lütfen.
  • AdKo kullanıcısına yanıt
    Haftada bir iki kez ancak oluyor. Bence de yazılımsal bir problem. Cunki işlemci sıcaklığı 49 u daha hiç geçmedi. Akşamdan akşama izliyorum. Güncelleme gelirse bence düzeltilir. Ama bildirmek lazım bunu.

• Hadi bakalııım! Şimdi posta geldi, ürün eşya değer tespiti yapılamadığı için depoya alınmış (( kredi kartı ekstresini istiyorlar. Yalnız burda anlamadığım “ilgili sipariş kalemi işaretlenerek” demiş. Bu nedir? Yardımcı olabilirseniz memnun olurum arkadaşlar. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eolos34 -- 3 Nisan 2019; 12:44:59 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.