Şimdi Ara

Tanix TX5 Max. (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
840
Cevap
14
Favori
38.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tanix tx5 max'da reset tuşunun yerini buldunuzmu. Cihazımı söktünüz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadoes

Benim kargom hâlâ ulaşmadı beklemedeyim.
    Eskişehir,Consingne recieviable from branch yazıyor 3 farklı tarihte çeviriside şubeden alınabilir şeklinde.hangi şubeden alıcam kargo mu ptt mi?evime ihbarnamede gelmedi.
    Ptt kargo ve yurtiçi kargo soruşturmalarımda bi sonuç elde edemedim.Gönderi takip numarası istediler isimden bulamıyorlarmış.aljpk906... diye devam eden numaradan sistemlerinde bakamıyorlarmış.
    Bugün banggood üzerinden gönderi takip kısımına baktığımda ürün Eskişehir'den, İstanbul Büyükçekmece'ye ulaşmış gözüküyor(Eskişehir'de oturuyorum bu arada).Hangi firma ne yapmaya çalışıyor en ufak bir fikrim yok.Vergiler dâhil kampanyası ile almıştım.
    Siteye mesaj attım ürün elime ulaşmadı diye zannedersem bizim iş olmayacak gibi çok enteresan gerçekten.Bakalım gelişmeler ne olacak?Herhangi bir önerisi olan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin_kaya

Başka kablo deneyin. Ben de minixe rom atarken çok uğraşmıştım .
    Kabloda sorun olduğunu sanmıyorum hocam. Aynı kablo ile bağladığımda normal boot ediyor pc'den güç alarak. Fakat pc cihazı görmüyor. Sanırım cihazı söküp reset tuşuna basmak gerekiyor ki cihaz da yeni olduğu için sökmek işime gelmiyor. Normalde recovery modda yapılan bir işlem diye söyleniyor bu rom atma işi ama quick reboot programı kurup recovery'ye de girmeme rağmen yine görmüyor.

@xbilim hocam sökmem gerekecek cihazı. Bulamadım henüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redsmoke -- 28 Mart 2019; 11:54:41 >
  • Hocam yurtiçi kargoyu arayin isimden sorgulama yapiyorlar ve cep telefonundanda geri gitmesin ürün sizin elinizi cabuk tutun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadoes S kullanıcısına yanıt
    aljpk ile başlayan kodu bu sayfaya girin. customer için yeni bir kod verecek. onu da 17track'den takip edin. bir deneyin bakalım.

• @brabber
    Yurtiçi kargonun 2 tane şubesinden isimden sorgulattım herhangi bir gönderi çıkmadı adıma.Elimi çabuk tutmak istiyorum ama hangi kargo firması bilemiyorum.Ptt ve yurtiçinden sonuç alamadım.2 tane Ptt şubeside isimden sorgu yapmadığını söyledi.
    @rambo34_orjinali
    Dediğiniz şekilde yaptım verdiğiniz sitelerden aynı şekilde İstanbul/b.çekmece'de ayın 26sında teslim edildi şeklinde gözüküyor.Hangi firma kime ne teslimi yaptı en ufak bir fikrim yok.Siteden cevap bekliyorum.

• Hocam direk müsteri hizmetlerinden yapin sorgulamayi tüm şubeleri görebiliyorlar

• brabber B kullanıcısına yanıt
    Yurtiçi kargo müşteri hizmetleri ve birkaç şube ile telefon görüşmesi sonucu ürünün akıbetini öğrendim...
    Malesef ki sorumsuz yurtiçi kargo personeli yüzünden mağdur oluyorum.Ürün Eskişehire geliyor, dağıtıma çıkıyor gözüküyor ama dağıtım yapılmıyor, telefona gelen sms veya bırakılan bir ihbarname yok!Bizimde 2 hafta önce bebeğimiz olduğu için kargo takibi yapamadım.Şubede bekletilen ürün teslim alınmadığı için İstanbul merkezlerine iade olunuyor.Onlarda paketi ayın 26sında Alljoy a iade ediliyor geri gönderilmek üzere..
    Alljoyla iletişime geçmeye çalışıcam iletişim bilgileri bulamadım sizlerin bilgisi var mıdır?Mail atıcam yada numara bulursam iletişime geçerim yarın.
  • sadoes S kullanıcısına yanıt
    Vergiler Dahil kampanyasının avantajını kaybetmemek için ne yapıp edip kargoyu geri isteyin.
    Gerekirse kargo masrafını da kabul edin.
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Alljoy logistics firmasına durumu izah eden mail attım umarım kısa zamanda sorunum çözülür kargo masrafı bana ait bir şekilde olsada kabulüm.bakalım nasıl olucak.

• 27 şubatta kargolu ve gümrük sigortalı olarak Banggood'dan ısmarladığım Tanix TX5 Max. Nihayet ülkemize ulaştı.

2019-03-27 14:56 YSTANBUL UKYMYSTANBUL UKYM,BA?AK?EHYR,YSTANBUL(AVR) PTT Y?yerinde Bekliyor
    2019-03-26 16:11 YSTANBUL UKYMYSTANBUL UKYM,BA?AK?EHYR,YSTANBUL(AVR) PTT Y?yerine Geldi

Diye yazıyor.

Üstatlar, ne olacak şimdi ?
  • yetki Y kullanıcısına yanıt
    Büyük bir olasılıkla vergi çıkacak ve ödeme makbuzlarını Banggood a göndereceksiniz.
    Ödenen verginin yarısını bile geri öderlerse iyidir.
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Aliexspressteki indirimden faydalanarak 53 Tl ye H20 siparişi verdim aralarında en iyisi H20 gibi me geldi H18 modlar arası geçiş bozulabilir diye düşündüm üstteki kumanda da güzeldi aslında w1 ama H20 daha çok içime sindi inşallah vergi ödemeden hallederiz :))
  • Arkadaşlar AliExpress yeni kullanıcı ve daha önce hiç sipariş vermemiş üyeler için 7 USD indirim veriyor. Ben Mx3 air mouse aldım 66 TL lik kumanda 32 TL ye geldi bence çok çok uygun. Belki kuponu kullanmak isteyen olur NEW0328 bunu satın alma esnasında kupon yerine fotoğraflar ekliyorum
    Tanix    TX5 Max.

Tanix    TX5 Max.

• AdKo kullanıcısına yanıt
    touchpad i düzgün çalışsın yeter .
  • Sizde de oldu bilmiyorum. 3 kez ayrı zamanlarda ekran donuyor ve birkaç sn sonra cihaz kapanıyor. Elektrikten çıkarıp takınca normal olarak başlayıp çalışıyor. Sorun ne acaba? Kronik bir sorun mu?

• hogir12 H kullanıcısına yanıt
    Bende de benzer durum bir kaç kez oldu özellikle kodi de cihaz kendini kasıp dönüyor ve kapanıyor hatta öndeki led ekran sönüyor sanırım yazılımsal

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rash.87 kullanıcısına yanıt
    Bende bu ürünü alacaktım özellikle mause klavye ve ekstradan ses in tek kumandada olması çok iyi fakat kullanıcı yorumlarında çok sıkıntı yarattığı yazdığı için H20 tercih ettim inşallah sorunsuz cihazı kullaniriz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu arada bizim cihazların güncelleme alması ile ilgili bir haber var mi?

• Cihazdan memnun musunuz arkadaşlar? Var mı sorun yaşayan? Sipariş verecem de

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.