Şimdi Ara

Tanix TX5 Max. (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
840
Cevap
14
Favori
38.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Aslında ücretli bir iptv çözümüm var ancak o da donma yapıyor. Sinir oluyorum. İnternetim çok kötü değil halbu ki. Sizin önerebileceğiniz bir iptv var mı? Daha önce kullandığınız ve memnun kaldığınız?
  • Ayrıca arkadaşlar, tivibu'yu yüklemeye çalışırken, supersu ile root'u sildim. Fabrika ayarlarına döndürsem, yine root'u haline geri döner mi, ya da nasıl tekrar eski haline getirebilirim?
  • diverfirat kullanıcısına yanıt
    Hızınız 16 mb altına düşmüyorsa kendi kullandığımı önerebilirim. 16 altındaysa arada sıkıntı yaşanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • miki kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam cevap için. Dediğiniz gibi direk kendi kodisini kurdum. Turkvodla cihaz akıyor.

Ürünün kumandası iyi değil. Hatta arayüzde gezinirken üründe sıkıntımı var acaba dedim. Takılıyor gibi ilerliyor. Sonra mouse taktım sorun kalmadı. Ürüne air kumanda arıyorum. H18 kullanan varmı yada wechip W1 bu ürünle. Hangisinin kullanımı daha pratik çözemedim.

Ücretli bi iptvserver üyeliği satın aldım. Superonline 25 mbit ile görüntü kalitesi, akıcılığı ve içerik zenginliği çok iyi. İptv smarters pro uygulaması çok iyi. İptv satın aldıysanız mutlaka deneyin.

Tek sorun şuan netflix. Onun içinde Linux dağıtımlarını inceliyorum. Libreelec s905x2 için gerekli mod dosyasını bulamadım. Heralde bu chip için yok yada ben bulamadım

• emre0989 E kullanıcısına yanıt
    ben en iyi verimi kablosuz logitech mouse ile aldım..

netflix için uğraşmayın, 2.el hd fire stick işinizi görür..

kolay gelsin
  • Belli bir süre uykuda kaldıktan sonra cihaz kumandaya tepki vermiyor ve ne yaptıysam uykudan çıkmıyor. Fişi çekip, tekrar takınca açılıyor . Bu sorunu yaşayan varmı yoksa benim cihaza mı özel.

• deniz5042 D kullanıcısına yanıt
    Bende de aynı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende Mithat beyden tx 5 max i alarak araniza katıldım cikahazlarimizla sıkıntısız bol eğlenceli vakitler geçirmeyi dilerim

• AdKo kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz5042

Belli bir süre uykuda kaldıktan sonra cihaz kumandaya tepki vermiyor ve ne yaptıysam uykudan çıkmıyor. Fişi çekip, tekrar takınca açılıyor . Bu sorunu yaşayan varmı yoksa benim cihaza mı özel.
    Cihazı kumanda dan kapatırken power tuşuna uzun süre basılı tutun 3 saniye kadar, ekranda "power of" yazısı çıkınca ok tuşuna basarak cihazı tamamen kapatmayı deneyin.
    Daha sonra cihazı açmanız gerekince kumanda power tuşuna basınca normal boot ederek açılması lazım..
    Ben de aynı model yok, ama bu sorunun çözümü diğer tv box'lar da bu şekilde oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: deniz5042

Belli bir süre uykuda kaldıktan sonra cihaz kumandaya tepki vermiyor ve ne yaptıysam uykudan çıkmıyor. Fişi çekip, tekrar takınca açılıyor . Bu sorunu yaşayan varmı yoksa benim cihaza mı özel.
    Sorun ekran ayarları ile ilgili. Uyku modunu aktif hale getirmeyin.
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba;

1 aydır forumda android tv box konularını inceliyorum ve gelen tavsiyeler doğrultusunda Tanix 5 Max modelinde karar kıldım.

Tabi cihazı kullanan arkadaşlardan da yorum almak isterim.

1-) Cihaz da digitürkplay ve tivibu go uygulamarı sorunsuzca çalışıyor mu ayrıca Chrome ile film izlerken tarayıcı performansı nasıl ?

2-) Youtube test videolarında izlediğim kadarıyla Fifa dahil olmak üzere Pubg mobile oyunlarını dahi sorunsuzca oynatıyor gibi duruyor siz problem yaşadınız mı ?

Açıkcası görüldüğü üzere haftasonları digitürkplay üzerinden sorunsuz maç izleticek ve ufak 7 yaşındaki yeğenim içinde arada girip Roblox yada Pubg mobile oynarken problem yaratmıyacak bir cihaz arıyoruz..

Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
  • arkadasa aldıgım cihazda alıce simgesini arkadas nasıl yaptıysa kaybetmis nasıl geri getirebiliriz
  • Nerde bu devlet !!!
    27 Şubatta Banggooddan siparişini verdiğim, gümrük sigortasını yaptırdığım Tanix TX5 Max cihazım hala ulaşmadı. 17 martta yurt dışına sevkedildiğine dair mesaj alındı, sonra tık yok.
    Devletimizin bu işe bir el atmasını, ve cihazımın en kısa zamanda teslimini talebediyorum.
    Bu siparişi geciktirenler ve şer odakları işbirliği halinde. Uluslararası bir komplo çevriliyor diye düşünüyorum.
  • Arkadaslar huwai cep telefonuna Kodi'yi kurdum.wifi üzerinden Lg smart tv ye baglandım.görüntüler asagida merak ettigim goruntu kalitesi olarak media player üzerinden seyretmeyle cepten wifiden tvye baglanma arasında kalite farki okurmu?tv ve cep telefonu full hd özelliğe sahip.Açtıgım film ise 720 p.
    Tanix    TX5 Max.
    Tanix    TX5 Max.
    Tanix    TX5 Max.
    Tanix    TX5 Max.

• hrnayn H kullanıcısına yanıt
    Cihazı fabrika ayarlarına sıfırla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tanix tx5 max cihazının 21.2.2019 tarihinde navigation bar romu yayınlanmış. Cihaza bu romu nasıl yükleyebiliriz. tx5'e Rom atmayı bilen varsa anlatabilirse çok iyi olur.
  • xbilim X kullanıcısına yanıt
    Ne farkı var?

• Ekranın altında bar çıkıyor. Bazı işlevlere yarıyor. Ama rom yükleme nasıl bilmiyorum.
  • Yeni bar görüntüsü.Tanix    TX5 Max.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.