Şimdi Ara

Tanix TX5 Max. (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
840
Cevap
14
Favori
38.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ugur1706

Hangi mağaza acaba ?

Alıntıları Göster
    Kodismart

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: WICARDO

Çok şanslısın hocam ben banggood dan aldım ve bugün mail gönderdim bilgileri ukime.

Alıntıları Göster
    Nekadar vergi çıktı.banggoodda buyuk bir kismoni satici karsilamiyormu.gumruk vergisi secenegini secmedinizmi

• quote:

Orijinalden alıntı: ermayuha

Nekadar vergi çıktı.banggoodda buyuk bir kismoni satici karsilamiyormu.gumruk vergisi secenegini secmedinizmi

Alıntıları Göster
    Şuan daha rakam belli değil. Evet karşılıyormuş gümrük sigortasını seçmiştim. Bi rakam belli olsun ondan sonra işimiz banggood ile.

• Arkadaşlar basit bir soru belki ama ben bu cihazda bir türlü yazıyı kopyalayamadim. chrome da bir yazıyı kopyalayıp iptv programına yapistiracagim ama yapamadım. Cep telefonundaki gibi seçince kopyala seçeneği falan çıkmıyor. Nasıl yapacağız?

• bugun bangoodtan aldıgım cıhaz geldi 2 taneydi biri geldi vergiler odenmiş herhangi bir ucret vermedim.
  • konia kullanıcısına yanıt
    Uygulamanın gönderi takibi kısmından. Uygulamaya kayıt olunca banggood'daki telefon numarası ile eşleşirse otomatik olarak giriyormuş yurtiçi kargo takibi kısmına.

• Gearbestten alınan ve üzerinde Tanix yazan tx5 max yakın çekimi,kutusu vs iyice gösteriyor ,benim videonun kutu açılış kısmı ile karşılaştırabilirsiniz..

Vs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miki -- 20 Mart 2019; 0:47:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hogir12

Arkadaşlar basit bir soru belki ama ben bu cihazda bir türlü yazıyı kopyalayamadim. chrome da bir yazıyı kopyalayıp iptv programına yapistiracagim ama yapamadım. Cep telefonundaki gibi seçince kopyala seçeneği falan çıkmıyor. Nasıl yapacağız?
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/136296726
  • Birkaç saat kurcaladım. Öncelikle WiFi çekimi gayet iyi. Benim modem iki duvar sonra yaklaşık 8 metre kadar uzak. 16mb hizim var ölçümlerde 15.4 gördüm. Genelde internette sıkıntı yoksa 13-14 mb ile bağlanıyor. Kopma vs hiç yaşamadım. Youtube 1080p 4k ve 8k videolar izledim hiç takılma olmadı. Iptv kanal geçişleri bağlantı hızınız düşük değilse takılmadan uydu kutusundan geçiş yapıyormuş gibi hızlı. Ara yüzünde vs hiç takılma olmuyor. Gayet hizli ve stabil. Netflix üyeligim yok deneyemedim. Kodi henüz kurmadım turkvod falan kuracağım. Şu an için gayet memnunum. Alacak arkadaşlara tavsiye ederim. Sadece google play de bazı uygulamalarda "Bu uygulama cihazınız için optimize edilemiyor." Diye bir uyarı çıkıyor. Uygulama yine yükleniyor ama neden bu yazı var anlamadım.

Tanix    TX5 Max.

• quote:

Orijinalden alıntı: miki

Gearbestten alınan ve üzerinde Tanix yazan tx5 max yakın çekimi,kutusu vs iyice gösteriyor ,benim videonun kutu açılış kısmı ile karşılaştırabilirsiniz..

Vs
    Eve gidince izleyeceğizim hocam ama bir fark var mı size göre. Çünkü ben aldığım satıcıya sordum ikiside aynı fabrika ürünü bir fark yok dedi.

• rash.87 kullanıcısına yanıt
    bence de yok
  • Bizimkinide bugün kargoya vermiş. Gel tanix geeel 😄

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eolos34 E kullanıcısına yanıt
    Benimki 1 saat önce elime ulaştı ama kurmaya fırsatım olmadı henüz. Kutudan çıkardım masada duruyor

• Sanki video oynatırken görüntü kötü gözüküyor benim tvden dolayımı yoksa player sorunumu anlamadım

• miki kullanıcısına yanıt
    Google play de "Bu uygulama cihazınız tarafından optimize edilemiyor." Diye bir uyarı cıktı mi hiç siz kullanırken? Uygulama kurulabiliyor ama o uyarı neden anlamadım.

• deniz5042 D kullanıcısına yanıt
    Yok hocam görüntü çok net.

• Arkadaşlar cihazın önündeki ekranı nerden kapatıyoruz bulamadım
    Hocam kodinin hangi sürümünü kurmalıyım. Cihazda 16 17 18 sürümleri var ön yükleme aracında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre0989 -- 20 Mart 2019; 22:12:10 >
  • Akşamdan beri cihazı öğrenmeye çalışıyorum. Kodi vavoo iptv ..... ne çok şey varmış. Bu cihaz için kurulum rehberi lazım. Alice yazan yere basınca kodi çalışıyor fakat bu kodi Türkçe olmuyor. Başka bir kodi kurmaya gerek var mı?ki

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @hogir12 o çıkıyor , yükleyin ,sıkıntı olmadı bende..

@konia kodi için, kapama tuşu yanında dişli ikonu + interface + regional+ language ,buradan değişmesi gerek..
    hiç olmuyorsa aptoide tv'den yenisini yüklersin..
    @emre0989 ışık için;cihazı saışa çıkardığım için söktüm,tahminen yazıyorum, sanırım kapatma tuşuna uzun basıyorduk? Kodi için;Yüklü gelen kalsın ,ana ekranda Alice ux a bas bekle ,yükler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi miki -- 21 Mart 2019; 2:19:50 >
  • Arkadaşlar merhaba. Ben cihazım da dün elime ulaştı. Vergi falan çıkmadı. Direk Yurtiçi Kargo getirip bıraktı. Cihaza ve android box durumuna çok yeniyim. Birkaç sorum olacak. Yanıtlayabilirseniz çok sevinirim.

*** Cep telefonunu TV'ya yansıtabileceğim bir yazılıma ihtiyacım var. Kaliteli ve stabil çalışsın istiyorum. Gerekirse ücretli de alabilirim. Öneriniz var mı? Ayrıca bizim cihazlar hangi cast'i destekliyor. Google Cast mi Chrome Cast mi, bu ikisi zaten aynı mı?

*** Cihazla birlikte kullanabileceğim düzgün bir kumandaya ihtiyacım var. Şimdilik oyun oynamayı düşünmüyorum. Cihazı kolay ve hızlı kontrol edebileceğim bir air mouse olabilir. Öneriniz var mı?

***https://panelcccam.com/ üzerinden bir ip tv aboneliğim var ama takılma ve donma yaşıyorum. Farklı internet bağlantılarında denedim ama aynı. Yani ev internet bağlantımla ilgili olduğunu düşünmüyorum. Sizler bu cihaz üzerinde hangi ip tv hizmetlerini kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?

*** Ip Tv hizmeti olarak belki Tivibu Go'yu da kullanabilirim. Tivibu Go'ya ücretli aboneliğim var. TX5'e Tivibu Go'nun uygulamasını yüklediğimde, "cihazınız root'lu" diyor ve kullanamıyorum. Bununla ilgili bir önerisi olan var mı?

Teşekkürler...

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.