Şimdi Ara

Tanix TX5 Max. (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
840
Cevap
14
Favori
38.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: miki

Gearbestten alınan ve üzerinde Tanix yazan tx5 max yakın çekimi,kutusu vs iyice gösteriyor ,benim videonun kutu açılış kısmı ile karşılaştırabilirsiniz..

Vs
    Dikkatlice ikisinide izledim. Aralarında tek bir fark buldum, o da Tx5 Max yazısının daha zarif durduğu
    Tanix yazısı çok büyük geldi gözüme başka da bir fark yok. Çok takılmamak gerek demekki.
    Bu arada cihazı benden daha ucuza alan var mı merak ediyorum 260 TL ye aldım ben.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ayın 17 sinden beri ekran böle duruyo, bu ne iş ...
    Üstatlar bi el atıverse de bizim TX5 Max da eve kavuşsa ...

2019-03-17 02:00 Gonderi yurtdisina sevk edildi,-,-,Thailand (Yurt Disi) Send item abroad (EDI-received)
    2019-03-16 15:30 Gonderi musteriden alinmistir,-,-,Thailand (Yurt Disi) Receive item from customer (Otb)
    2019-03-16 15:27 Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden),-,-,Thailand (Yurt Disi) The item was forwarded to the destination country (Otb)
    2019-03-16 15:27 Gonderi (Cikis) alip verme merkezinde alindi,-,-,Thailand (Yurt Disi) Receive item at office of exchange (Otb)
    2019-03-16 15:30 TH80041 Posting/Collection
    2019-03-16 15:27 THSAPC Arrival at outward office of exchange

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yetki -- 21 Mart 2019; 17:50:1 >
  • yetki Y kullanıcısına yanıt
    kargo, ülkemize giriş yapıp, gümrükte vb. işleme alınana kadar bir hareket görünmeyebilir. biizm gümrükteki çalışanlar işleme aldıklarında , yeni hareket olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıda bir arkadaşın da bahsettiği gibi her nedense kopyalama işlemi yapamıyorum. Normalde uzun basınca kopyalama yapar android'de fakat chrome'den bir yerden bir yere kopyala yapıştır yapamadim. Diğer yandan logitech klavye taktım ama Türkçe karakterleri ayarlayamadim ve enter tusunun herhangi bir işlevi de yok niyeyse. Bu konularda uzman bir arkadaştan yardım istiyorum mumkunse.

• redsmoke R kullanıcısına yanıt
    Türkçe karakterler için ayarlardan alternatif klavye seçeneklerine bakın.
    Kopyala-Yapıştır için Mithat Kılıç tan istemiştim. Sanırım Beelink GT1 mini nin 2. videosunda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Türkçe karakterler için ayarlardan alternatif klavye seçeneklerine bakın.
    Kopyala-Yapıştır için Mithat Kılıç tan istemiştim. Sanırım Beelink GT1 mini nin 2. videosunda var.
    Sanal klavyede sıkıntı yok hocam, fiziksel klavyede Türkçe karakter ve enter problemi yaşıyorum. Bahsettiğiniz video'yu da izleyeceğim teşekkür ederim

Edit:
    Sanal klavye için SwiftKey kurmuştum onunla sanal klavyeyi Türkçe yapabildim. Aynı zamanda SwiftKey uygulaması ayarları altında fiziksel klavye için seçeneklerde varmış oradan da bağlamış olduğum klavyenin dil seçeneğini Türkçe yaparak fiziksel klavyede de Türkçe karakter sorununu çözdüm. Kopyala yapıştır için ise Samsung tarayıcıyı öneririm. Kolaylıkla kopyala yapıştır yapmanıza olanak sağlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redsmoke -- 21 Mart 2019; 21:53:17 >

• Nisanda çıkcak olan 922x işlemciyi beklemeye karar verdim.😅

• Koplaya yapıştır usb klavye ile oluyor.

• Arkadaşlar android ile ekran paylaşımında videoda
    Ses ve altyazı gidiyor. Görüntü gitmiyor. Özellikle netflix aktarmaya çalışınca.

Var mı bir çözümü?

Telefon s9+

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yasin_kaya -- 21 Mart 2019; 23:45:53 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: redsmoke

Sanal klavyede sıkıntı yok hocam, fiziksel klavyede Türkçe karakter ve enter problemi yaşıyorum. Bahsettiğiniz video'yu da izleyeceğim teşekkür ederim

Edit:
    Sanal klavye için SwiftKey kurmuştum onunla sanal klavyeyi Türkçe yapabildim. Aynı zamanda SwiftKey uygulaması ayarları altında fiziksel klavye için seçeneklerde varmış oradan da bağlamış olduğum klavyenin dil seçeneğini Türkçe yaparak fiziksel klavyede de Türkçe karakter sorununu çözdüm. Kopyala yapıştır için ise Samsung tarayıcıyı öneririm. Kolaylıkla kopyala yapıştır yapmanıza olanak sağlıyor.

Alıntıları Göster
    . Bu tür sorunlar araştırma, deneme yanılma ve biraz da merak ile çözülebiliyor.
    Ben de sanal klavye ayarlarından bahsetmiştim.

• ermayuha E kullanıcısına yanıt
    amlogic son And. sürümleri ile cihazları piyasaya sürmekte sıkıntı yaşıyor.
    s905X2 ye PİE desteği veremediler. Bu çipset PİE ile gelecekti yetiştiremediler.
    s922X leri PİE ile piyasaya sürmeleri gerekir. Gecikme yaşanabilir.
    Nisan başında çıkacağı öngörüsü kendi öngörüleri, Mayıs ayına da sarkabilir.
    Ne zaman çıkarsa çıksın bence beklemeye değer.
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Peki bizim cihazlar pie için güncelleme alır mi bu yıl içinde?

• Arkadaşlar günaydın. Tx5'im 2 gün önce geldi. Neredeyse satmak üzereyim... :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: diverfirat

Arkadaşlar günaydın. Tx5'im 2 gün önce geldi. Neredeyse satmak üzereyim... :(
    Merhaba

Problem nedir?
  • serta2 kullanıcısına yanıt
    Yeterince faydalanamadığımı ya da faydalanmayı bilmediğimi düşünüyorum. Buradaki forumlardan da yeterince yardım alamıyorum.

Amacım tivibu go'yu izleyebilmekti. Ama root'lu olduğunu algıladığı için çalışmıyor.

Kodi'yi kurdum. TDW'den modülleri indirdim ama mesela indirdiğim modüllerde belgesel kanalları yok. Spor kanalları da bi gösteriyor bi reklam veriyor (satın alın) diye. Anlamadım. Bu modüller ücretli mi, yine abonelik mi gerekiyor?

Cihazı kullanabilmek için düzgün bir kumandaya ihtiyacım var. Öneri istedim ama cevap veren olmadı.

Gibi gibi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

amlogic son And. sürümleri ile cihazları piyasaya sürmekte sıkıntı yaşıyor.
    s905X2 ye PİE desteği veremediler. Bu çipset PİE ile gelecekti yetiştiremediler.
    s922X leri PİE ile piyasaya sürmeleri gerekir. Gecikme yaşanabilir.
    Nisan başında çıkacağı öngörüsü kendi öngörüleri, Mayıs ayına da sarkabilir.
    Ne zaman çıkarsa çıksın bence beklemeye değer.
    Evet aynen 👍

• quote:

Orijinalden alıntı: diverfirat

Yeterince faydalanamadığımı ya da faydalanmayı bilmediğimi düşünüyorum. Buradaki forumlardan da yeterince yardım alamıyorum.

Amacım tivibu go'yu izleyebilmekti. Ama root'lu olduğunu algıladığı için çalışmıyor.

Kodi'yi kurdum. TDW'den modülleri indirdim ama mesela indirdiğim modüllerde belgesel kanalları yok. Spor kanalları da bi gösteriyor bi reklam veriyor (satın alın) diye. Anlamadım. Bu modüller ücretli mi, yine abonelik mi gerekiyor?

Cihazı kullanabilmek için düzgün bir kumandaya ihtiyacım var. Öneri istedim ama cevap veren olmadı.

Gibi gibi...
    Yok mu cevap verebilecek bir uzman?
  • diverfirat kullanıcısına yanıt
    https://forum.donanimhaber.com/android-tv-box-uygulama-ve-program-paylasimi--136029813
    https://forum.donanimhaber.com/android-tv-box-uygulama-ve-aksesuar-tavsiyeleri--130792836

burdaki tavsiye edilen kullanım amacınıza göre uygulamaları yükleyin , ayrıca kodiye Turkvod yüklemediyseniz yükleyin Turkvodu biraz kurcalayınca bütün ihtiyaçlarınızı gidereceğini görürsünüz. işte kurcalamak gerekli ben baya uğraştım.

hiç biri olmadı iste tarayıcı üzerinden izleyin markette bir sürü güzel tarayıcı var puffin web , firefox öneriliyor genelde.

• diverfirat kullanıcısına yanıt
    Turkvod yeterli gelmediyse en temizinden bir iptv alın bağlantı hızınız iyiyse hicbir sorun yaşamazsınız. Hem de istediğinizin fazlasını izlersiniz.

• deniz5042 D kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler. Kodi'ye Turkvod'u yükledim ama belgesel kanalları yok. Bir de Turkvod ücretsiz mi? Çünkü spor kanallarını biraz izleyince, abone olun diye uyarılar çıkmaya başladı... :(
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.