Şimdi Ara

Tanix TX5 Max. (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
840
Cevap
14
Favori
38.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Huawei telefondan normal fotoğraf ve çektiğiniz videoları tanix 5 le nasıl paylaşıyorsunuz ¿¿ Mirracast airscreen de 8.1 usru engellediği için yansitamiyorum youtube videolarında sıkıntı yok ama

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdKo

Huawei telefondan normal fotoğraf ve çektiğiniz videoları tanix 5 le nasıl paylaşıyorsunuz ¿¿ Mirracast airscreen de 8.1 usru engellediği için yansitamiyorum youtube videolarında sıkıntı yok ama
    Tanix 5 bende yok ben direk cepten tv ye yansıyarak kodiyi kullaniuorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: miki

Hayırlı olsun
    Merhaba siz muhakkak test etmişsinizdir.
    huwai cep telefonuna Kodi'yi kurdum.wifi üzerinden Lg smart tv ye baglandım.görüntüler asagida. merak ettigim goruntu kalitesi olarak media player üzerinden seyretmeyle cepten wifiden tvye baglanma arasında kalite farki olurmu?tv ve cep telefonu full hd özelliğe sahip.
    Açtıgım film ise 720 p.

Tanix    TX5 Max.
    Tanix    TX5 Max.
    Tanix    TX5 Max.
    Tanix    TX5 Max.

• satılık Tanix tx5 max almak isteyen pm lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbilim

Ekranın altında bar çıkıyor. Bazı işlevlere yarıyor. Ama rom yükleme nasıl bilmiyorum.
    Aaa çok güzelmiş o işlev. Hemen araştırmaya başlayıp cihazı brick etmeliyim. Kaynak var mı hocam bakayım. Kurabilirsem size de yardımcı olayım.

Edit 1:Buldum inceliyorum.
    https://www.getdroidtips.com/stock-firmware-tanix-tx5-max-tv-box/

Edit 2: Flashı hazırladım fakat reset butonunu bulamıyorum. Neresinde bunun bu buton?

Edit 3: Yabancı bir sitede dediğine göre güç adaptörünün girişinin oralarda bir yerde imiş reset butonu. Yani cihazı komple sökmek gerekiyor. Artık A to A bir usb kablo bulup onunla kurmayı deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redsmoke -- 25 Mart 2019; 15:2:45 >

• redsmoke R kullanıcısına yanıt

https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/129121415

• İyi günler arkadaşlar. 1 ay önce Banggooddan sipariş verdiğim tx5 max bugün elime ulaştı. Vergiler dahil kampanyasını kaçırmama rağmen ptt ile geldi ve herhangi bir vergi çıkmadı. Çok mu şanslıyım anlamadım 😄 Cihaz gayet başarılı fakat bi sorunla karşılaştım. Netflixteyken kumandanın yön tuşları çalışmıyor ve kategori içinde sağa sola ilerleyemediğim için bütün filmleri göremiyorum. Bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
    Tanix    TX5 Max.
    Tanix    TX5 Max.
    Tanix    TX5 Max.

• quote:

Orijinalden alıntı: omrcndurak

İyi günler arkadaşlar. 1 ay önce Banggooddan sipariş verdiğim tx5 max bugün elime ulaştı. Vergiler dahil kampanyasını kaçırmama rağmen ptt ile geldi ve herhangi bir vergi çıkmadı. Çok mu şanslıyım anlamadım 😄 Cihaz gayet başarılı fakat bi sorunla karşılaştım. Netflixteyken kumandanın yön tuşları çalışmıyor ve kategori içinde sağa sola ilerleyemediğim için bütün filmleri göremiyorum. Bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

mause kullanacaksınız

• fenerli34 kullanıcısına yanıt
    Evet mouse ile denediğimde oldu. Teşekkür ederim.

• Tx 5 için önerebileceğiniz air mause yada sesli kumanda var midir acaba ses olayı olsaymış çok iyi olurdu bu ciha icin

• AdKo kullanıcısına yanıt
    www.banggood.com
    Wechip W1 Air Mouse Senza Fili 2.4g Fly Air Mouse Per Android Tv Box /Mini Pc/Tv/Win 10 Mini PC & Accessories from Computer & Networking on banggood.com
    https://www.banggood.com/Wechip-W1-Air-Mouse-Senza-Fili-2_4g-Fly-Air-Mouse-Per-Android-Tv-Box-Mini-PcTvWin-10-p-1397620.html?akmClientCountry=TR&ID=224&cur_warehouse=CN

H18 ya da H20 de olabilir.

• priceboon un değerlendirmesi ;

Tanix    TX5 Max.

.
    https://www.priceboon.com/product/tanix-tx5-max/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 26 Mart 2019; 15:54:51 >

• Benim kargom hâlâ ulaşmadı beklemedeyim.
    Eskişehir,Consingne recieviable from branch yazıyor 3 farklı tarihte çeviriside şubeden alınabilir şeklinde.hangi şubeden alıcam kargo mu ptt mi?evime ihbarnamede gelmedi.

• sadoes S kullanıcısına yanıt
    en yakın yurtiçi kargoya gidip sorun bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Benim modem de 3. Katta 5.kattaki dairemde de yükseltici var normalde playstation 4 alt kattaki sinyali neredeyse göremezken tx 5 3 diş görüyor ana modemi

• hrnayn H kullanıcısına yanıt
    Mikrofon ve kulaklık girişi var. Fiyatı W1 e göre yüksek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdKo

Benim modem de 3. Katta 5.kattaki dairemde de yükseltici var normalde playstation 4 alt kattaki sinyali neredeyse göremezken tx 5 3 diş görüyor ana modemi
    2T2R WIFI veya External anten olmayan kutularda bu çekim gücü yok.
    Dış anten sökülüp daha güçlü bir anten takılabiliyor.
    Bu da ayrı bir avantaj .
    2T2R ler 195 mt. uzaklıktaki modemleri görebiliyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: redsmoke

Aaa çok güzelmiş o işlev. Hemen araştırmaya başlayıp cihazı brick etmeliyim. Kaynak var mı hocam bakayım. Kurabilirsem size de yardımcı olayım.

Edit 1:Buldum inceliyorum.
    https://www.getdroidtips.com/stock-firmware-tanix-tx5-max-tv-box/

Edit 2: Flashı hazırladım fakat reset butonunu bulamıyorum. Neresinde bunun bu buton?

Edit 3: Yabancı bir sitede dediğine göre güç adaptörünün girişinin oralarda bir yerde imiş reset butonu. Yani cihazı komple sökmek gerekiyor. Artık A to A bir usb kablo bulup onunla kurmayı deneyeceğim.

Alıntıları Göster
    İki ucu usb A olan kablo ile denedim pc görmüyor. Recovery modunda da açıyorum cihazı ama niyeyse burning tool cihazı görmemekte ısrar ediyor. Navigasyon bar'lı romu atamadım hala.

• redsmoke R kullanıcısına yanıt
    Başka kablo deneyin. Ben de minixe rom atarken çok uğraşmıştım .

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.