Şimdi Ara

Tanix TX5 Max. (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
840
Cevap
14
Favori
38.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Enginkral1907

Kodide ki filmlerin dts çıktığını hiç görmedim bugüne kadar.
    Ayar yaparsan cikar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hogir12

Reset için bir delik var altta. Bende de var. Belki de üzerind e tanix yazanlarda vardır bu.
    Benim cihaz Tx5 Max ama altında delik var :)
    Acaba reset mi

• Delik bi benim cihazda yok galiba 😂😂😂

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok enteresan. Demek ki üretim yapılan fabrikalar farklı. O yüzden kiminde reset için delik var kiminde yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerli34

Ayar yaparsan cikar

Alıntıları Göster
    Yani demek istediğin kodide addonlarda ki filmleri yoksa benim usb bellek teli filmleri kodi Player ile açmak mı

• Enginkral1907 E kullanıcısına yanıt
    Öncelikle böyle bir sorun için başlık açmaya gerek yok. Bu başlık yardımlaşmak için var.

1) Program android tabanlı mı ?
    Bu programda WIFI ayarları olmalı. Yoksa Playden WIFI Anlyzer gibi bir program yükleyip yüksek çekim gücü olan kanallardan birine ayarlayın.
    Sorun büyük bir ihtamalle DUAL WIFI den kaynaklanıyor. 2.4 ve 5.0 ı ayrı ayrı deneyin.

2) Air mouse ın tuş sesleri için ayar kısmı olmalı . Yoksa markasını bildirin kara listeye alalım.

3) Önceki boxlarda dts desteği vardır. Ses ve görüntü HDMI üzerinden Passtrouht (düzgeçiş) yapılınca ve AVR nin plus özelliği varsa ham sesi DD ve DTS ye çevirir.

4) MX pro varsa IP TV programını yükleyip bu programı deneyin. And. Box uygulama ve program paylaşımı konusunun 1. mesajında ayrıntılı bilgiler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limanyakan -- 9 Nisan 2019; 1:31:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Eolos34

Arkadaşlar daha önce kullandığım tv box da clean master kullanıyordum. Bu uygulamada arka planda otomatik başlatılan uygulamaları kapatabiliyordunuz ve böylece ram alanı artıyordu. Aynı uygulamayı tanix’e de kurdum ancak bu özellik yok. Sanırım android versiyonundan dolayı. Arka planda devamlı otomatik başlatılan uygulamaları kapatmak için ne yapabilirim?
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/137823010
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eolos34

Evet arkadaşlar, sonunda vergimizi bayılarak cihazı almış bulunmaktayım. İlginç olan resimde de görüldüğü üzere cihazın alt kısmında reset deliği bulunuyor. Önceki yorumlarda bunun olmadığından söz ediliyordu. İlk bakışımda cihazda launch bar bulunmuyor, sanırım bunun için yükleme yapmam gerekli ama nasıl yapılacağı hakkında maalesef hiçbir fikrim ve tecrübem yok. Birde ana ekrandaki alice’ye bastığımda kodinin eski sürümü açılıyor (tv center) bunu kaldırıp aynı yere güncel Kodiyi kurduktan sonra nasıl atayabilirim? Yardımcı olabilirseniz memnun olurum. Teşekkürler
    Alttaki fotoğrafta parmağın altında kutunun kimlik numarası yazar. Farklı üreticilere göre ya da üretim zamanına göre bu numaralar farklılık gösterir.
    Bu numarayı bir kenara kaydedin üreten firma güncelleme verirse gerekli olur.

• redsmoke R kullanıcısına yanıt
    Üstad bakmadığım yer kalmadı, hatta geliştirici sekmesini bile aktif ettim ama bulamadım.

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    İlk clean master’ı uçurdum 😄 Teşekkürler

• Arkadaşlar, uygulamaların bazılarını sd karta nasıl taşıyabiliriz?

• Merhaba arkadaşlar, daha önce AliExpress'ten aldığım Tanix TX6'yi sattım ve yine AliExpress'ten Tanix tx5 Max sipariş verdim. TX6'da android 9 yüklüydü ve kasma , ısınma yapıyordu, pek memnun kalmadım. Tx5 Max cihazın sorunları var mıdır?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • theburakx kullanıcısına yanıt
    Dünden beri herhangi bir sıkıntı yaşamadım diyebilirim. Yalnızca uygulamaları sd karta taşıma seçeneğini bulamadım. Sanırım launcher kaynaklı diye düşünüyorum. Rom atma olayında zaten tecrübem olmadığı için yorum yapamıyorum. Bunların dışında sağolsun buradaki arkadaşlar bazı sorulara zaten yardımcı oldular. Tekrar teşekkür ederim. Aliexpress de hangi satıcıdan aldınız?

• Eolos34 E kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, AliExpress kodismart mağazasından aldım. Önceki TX6 cihazı da oradan almıştım.

• theburakx kullanıcısına yanıt
    Bende aynı yerden aldım. Umarım size vergi çıkmadan geçer. Satıcıdan fatura isteyin. Hem pdf hem exel olarak gönderiyor. Uygun fiyatı düzenleyebilirsiniz. Ben geç farkettim. Benim cihaz gümrüğe takıldı ve ekstre ya da dekont istediler. Sonuçta toplamda 143₺ lik vergi çıkardılar.

• Evet ukim'e girerse belge isterim , daha önce ağzım yandı. Bu sefer belge üzerinde oynama yapıp göndereceğim :)

• Benim paketin üzerine 15$ yazmış ona rağmen fiyat tespiti yapılamadı diye dekont ya da ekstre istediler. Bunlar yoksa fatura istiyorlar. Siz direk faturayı gönderin. Elbet uygun müdehalelerden sonra ))) inşallah bunlara gerek kalmaz tabi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eolos34 -- 9 Nisan 2019; 12:29:28 >
  • Enginkral1907 E kullanıcısına yanıt
    usb den film açmak
  • Eolos34 E kullanıcısına yanıt
    Ben de emin olamadım şimdi Bir yerde görmüştüm ama launcher değiştirdiğimde mi gördüm, ayarlarda mı hatırlayamadım. Tekrar bulursam yerini söylerim hocam.
  • redsmoke R kullanıcısına yanıt
    Şimdilik Link2SD apk ile çözdüm. Sonradan bulursanız paylaşabilirseniz sevinirim. Teşekkürler

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.