Şimdi Ara

Tanix TX5 Max. (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
840
Cevap
14
Favori
38.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Acaba diyorum modeme olan uzaklığın bu reset ile alakası var mıdır? Odamda modeme 4-5 metre uzaklıkta iken full veya bir kademe altı kadar çekerken kullandığımda hem ağ kopması hem reset sorunu yaşadım. Ama televizyonun ve modemin dibinde yine wi-fi ile bağlandığımda herhangi bir sıkıntı olmadı diye hatırlıyorum.
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Aklıma adaptörün amper yetersizliği geliyor..
  • Arkadaşlar özelikle internet te dolaşırken sağ tik yapınca geri atıyor cihazda bunu değiştirme imkanımız var mi ? Birde oyun oynarken mause ve klavye ayarlarını nasıl yapabilirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar cihazda hiçbir şekilde uygulamaları (bazılarını bile) sd karta taşımak mümkün olmuyor. Sanırım donanımsal kaynaklı olsa gerek. Ayrıca Es dosya yöneticisini kullanarak sd kart üzerinde yeni bir klasör oluşturmaya da izin verilmiyor. Ancak kartı çıkarıp pc üzerinde klasör oluşturup cihaza tekrar takmanız gerekli. Ayrıca Chrome da sayfa açtığımda cihazın kendi kumandası dışında kullanmış olduğum air mouse ile sayfayı tutarak aşşağı ya da yukarı kaydırmak mümkün olmuyor. Ancak yön tuşları ile mümkün ama oda yavaş oluyor. Bunların dışında ilk defa biraz önce cihaz açık olduğuğu halde iptv izlerken görüntü gitti ve tv de sinyal yok uyarısı aldım. Ancak cihaz açıktı ve fişini çekip tekrar takmam gerekti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eolos34 -- 12 Nisan 2019; 12:49:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: miki

Aklıma adaptörün amper yetersizliği geliyor..
    Büyük bir ihtimalle HDMI kablodan kaynaklanıyor.
    HDMI kabloyu değiştirmek sorunu çözebilir.
  • AdKo kullanıcısına yanıt
    Opera, Puffin vb.gibi farklı bir tarayıcı deneyin. Ayarlar kısmında klevye seçimi ve ayarları var.
  • AdKo kullanıcısına yanıt
    Hayır. Aliexpress den aldım. Şimdilik düzelmiş görünüyor. Umarım tekrarlamaz.

• Bu arada malum cihaz sadece kendi kumandasıyla açılıyor ( ben öyle biliyorum ) Bunun için akıllı bir kumanda almaya karar verdim. Yedekte bulunsun bir kenarda ))

• Merhaba

Urunu gumruge takilanlarin yardimini rica ediyorum. Nasil bir yol izlemeliyim?
  • Millet bu lanet alete 2 tb Western digital hdd bağlıyorum ama hdd nin içini nereden göreceğim bi türlü bulamadım. File manager yükledim olmadı. Yahu film izleyeceğim hdd nin içine gidemiyorum. Biri yardım etsin lütfen deli etti beni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rash.87 kullanıcısına yanıt
    TX6 1 TB HDD sorunsuz okuyordu. Cihaz 2 TB okumayabilir, neticede bir bilgisayar değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • theburakx kullanıcısına yanıt
    Okuyor hocam önceki akşam okudu ama nereden girdim bi türlü bulamadım. Başka bir ihtimal de dün akşam okumamış olabilir

• serta2 kullanıcısına yanıt
    Eve kağıt yollarlar. Burada sizden fiyat tespiti için ya kredi kartı ekstresi ya banka dekontu ya da satıcının size gönderdiği faturayı size yolladıkları kağıtta yazan mail adresine yollamanızı isterler. Ayrıca kimlik fotokopinizi de istiyorlar. Mail’in konu kısmına sadece takip numarasını yazacaksınız. Bunun dışında gönderdiğiniz belgenin üzerine de iletişim bilginiz (telefon) ve yine takip numarasını photo editör gibi herhangi bir program yardımıyla belirteceksiniz. Ben direk dekontu yollamıştım. Siz satıcının size yolladığı ya da yollayacağı fatura üzerinde fiyatı makul olarak düzenleyebilirsinizde. Satıcı bana faturayı hem pdf hemde exel dosyası olarak yollamıştı. Exel üzerinden düzenlenebiliyor ama ben durumu geç farkettim 😄

• Merhaba:

Tanix tx5 max isteyen iletişime geçsin, sıfır sadece kontrol için açıldı, fiyat 400 tl, izmir içi elden diğer illere kargo ile gönderim sağlanır.

• rash.87 kullanıcısına yanıt
    Bende de Western Digital my ultra 2 tb var. Usb 3.0 yerine takıyorum okumuyor 2.0 yerine takıyorum okuyor. Sende 3.0 da okuyor mu ?
  • Eolos34 E kullanıcısına yanıt
    Hocam gearbestten fatura istedim henuz hazirlamadilar. Bende site uzerinden siparis ekraninin goruntusunu gonderdim. Beklemedeyim. Cevabin icin tesekkur ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lori2

Bende de Western Digital my ultra 2 tb var. Usb 3.0 yerine takıyorum okumuyor 2.0 yerine takıyorum okuyor. Sende 3.0 da okuyor mu ?
    Evet hocam bende 2.0 a fare bağlı. 3.0 a hdd bağlıyorum görüyor. Geçen akşam birşeyler oldu ama anlayamadım.

Yarın tekrar deneyeceğim. Bu arada bana hdd den Blu-ray filmleri oynatmak için player tavsiyesi olan var mı arkadaşlar. Bs player çok köyü flv player kurdum idare eder. Şöyle altyazıyi istediğim yere konumlayabilecegim renk secebilecegim bir player lazım.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.