Şimdi Ara

Tanix TX5 Max. (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
840
Cevap
14
Favori
38.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rash.87

Evet hocam bende 2.0 a fare bağlı. 3.0 a hdd bağlıyorum görüyor. Geçen akşam birşeyler oldu ama anlayamadım.

Yarın tekrar deneyeceğim. Bu arada bana hdd den Blu-ray filmleri oynatmak için player tavsiyesi olan var mı arkadaşlar. Bs player çok köyü flv player kurdum idare eder. Şöyle altyazıyi istediğim yere konumlayabilecegim renk secebilecegim bir player lazım.

Alıntıları Göster
    Mx player veya vlc player kullanabilirsiniz. Her ikisi de güzeldir.
  • Arkadaşlar şu yeni firmware yükleyen oldu mu?

Sd karttan yükleniyormu
    Yada ota ile internetten.

Bemim cihazda reset deliği yok.

Pc ye bağlamadan güncellemenin kolay bir yolu var mı?

Status bar ve toolbox kullanım kolaylığı açısından çok önemli bence.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu arada benim cihazda bir sıkıntı yok. Usb den kablosuz klavye fare bağlı. İp tv kodi vs mükemmel herşey. Nazar değmesin diyelim.

• quote:

Orijinalden alıntı: yasin_kaya

Bu arada benim cihazda bir sıkıntı yok. Usb den kablosuz klavye fare bağlı. İp tv kodi vs mükemmel herşey. Nazar değmesin diyelim.
    Donma ve reset olmuyor mu hiç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar wifi sorunu yaşayan varmı? Modem neredeyse 3 adım dibinde ancak cihaz dün ve bugün wifi kapsama alanı dışında gösteriyor ve aralıklarla kopup yeniden bağlanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eolos34 -- 17 Nisan 2019; 1:57:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eolos34

Arkadaşlar wifi sorunu yaşayan varmı? Modem neredeyse 3 adım dibinde ancak cihaz dün ve bugün wifi kapsama alanı dışında gösteriyor ve aralıklarla kopup yeniden bağlanıyor.
    1 aydan fazla oldu kullanalı. 2 ya da 3 kez kopma yaşadım. Modemle arasında 2 duvar ve yaklaşık olarak 8-9 metre mesafe var.

• Bende ki cihazda da sık sık reset atma ve kapanma olmaktaydı. Bir usb kablonun ucunu kesip uyumlu eski bir adaptör ucu ile cep telefonu şarj cihazına (5v 2 amp) bağladım. 2 gündür reset ya da kapanma olmadı. Tahminimce reset olayı şarj adaptörü ile alakalı.

• Arkadaşlar merhaba daha önce cevaplandıysa görmedim, netflix için kendi içinde custom bir apk ile mi geliyor acaba hangi çözünürlükte açıyor netflixi cihaz?
  • djinn_inc D kullanıcısına yanıt
    Aptoideden son sürümü yükleyin. 540p çözünürlükte HD kalitesine yakın bir kalitede izleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eolos34

Arkadaşlar wifi sorunu yaşayan varmı? Modem neredeyse 3 adım dibinde ancak cihaz dün ve bugün wifi kapsama alanı dışında gösteriyor ve aralıklarla kopup yeniden bağlanıyor.
    Playden WIFI Anlyzer i indirip kanalların çekim gücüne bakın. Dual WIFI yi ayrı ayrı deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Playden WIFI Anlyzer i indirip kanalların çekim gücüne bakın. Dual WIFI yi ayrı ayrı deneyin.

Alıntıları Göster
    Hocam benim çekim sıkıntısı yok ama 2.4 ve 5 ghz bağlantı seçenekleri var ya 2.4 te bağlantı görünüyor ama 5 te görünmüyor neden acaba? Modem eski ondan mi?

• rash.87 kullanıcısına yanıt
    Şuan 3.0 yerinden taktığınızda görüyor mu hdd tekrar takıp dener misiniz bende hala tanımıyor. harddisk NTFS demi sizde ?
  • hogir12 H kullanıcısına yanıt
    Modem Dual WIFI yi desteklemiyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Modem Dual WIFI yi desteklemiyordur.
    Dual modem destekli bir modem alsam artısı ne olur? Bir de hangi modemi önerirsiniz.

5 ghz geniş bant desteği sunar ve daha hızlıdır. And. Box tavsiye bölümünün 1. mesajına bakın orada var.
  • yasin_kaya kullanıcısına yanıt
    Klavye takınca Türkçe karakterleri ayarlayabildin mi? ben bir türlü yapamadım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacar08 -- 17 Nisan 2019; 21:3:59 >
  • Haserde H kullanıcısına yanıt
    Deneyelim bakalım, inşallah dediğin gibidir... Benimki donuyor, ses cızırdamaya başlıyor ve ekran kararıyor. Fişi çekip takınca çalışıyor...
    Hayır hiç rastlamadım şimdiye kadar.

Çok nadir videolarda titreme oluyor. Durdurup başlarıtıyorum düzeliyor.

• nacar08 kullanıcısına yanıt
    Minixte biraz uğraşarak fiziksel klavye diye tanıtıp tr olarak yapmıştım. Bunda yapamadım. Çok da uğraşmadım.
    Ama ayar yok sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: lori2

Şuan 3.0 yerinden taktığınızda görüyor mu hdd tekrar takıp dener misiniz bende hala tanımıyor. harddisk NTFS demi sizde ?
    Hocam bu akşam denedim sıkıntı yok. Usb 2.0 ve 3.0 ikisinde de sorun yok. Sanırım geçen gün hddyi görmemiş. Bende aranıp durdum

Şuan problemim hdd den açtığım filmleri oynatacak bir player bulamadım kafama yatan.
    Ben istiyorum ki altyazıya renk ayarı yapabileyim, konum ayarı, altyazı dengesi,ne front ayarı. Bunlar benim için önemli.
    şuan kodi üzerinden açıyorum ama yazılar çok aşağıda ve beyaz renk çıkıyor alışamadım. Nerede benim Egreat R6s im.

Bilen varsa lütfen bana bilgi versin.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.