Şimdi Ara

Tanix TX5 Max. (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
840
Cevap
14
Favori
38.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardesim ayıptır sorması kodi ne oluyor, ben bu cihaxi iptv icin düşünüyorum da

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • alpayy63 kullanıcısına yanıt
    kodi medya merkezi gibi bir genel uygulama. ister bünyesindeki oynatıcı ile video izlersiniz, ister eklentiler ile online videoları izlersiniz. iptv izlemek de mümkün ama iptv için ayrı uygulama kullanmak daha iyi sonuçlar verir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Media player yazıyordu. 15 dolar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sonuç olarak sans bu iş. Milyonlarca paket geliyor. 22 euro altı tüm paketler açılmıyor. Rastgele seçilen bazı paketler açılıp kontrol ediliyor. Bu durumda değer tespit edilemedi deniyor ve sizden fatura isteniyor. Satıcıya şunu da sorun. Eğer faturayı size excel olarak gönderebilirse siz de üzerind e oynama yapıp pdf olarak kaydedip öyle gönderirsiniz. Her türlü ihtimali göz önünde bulundurun.

• quote:

Orijinalden alıntı: rash.87

Bir saattir kurcalıyorum ve artık bu cihazın film izlemek için yeterli olmadığına karar verdim. Tüm arşivim altyazı 720 ve 1080 X264 DTS kodeklidir. Emektar Egreat R6s te bir kaç ayar vardı sesle ilgili herşey çok güzeldi. Sony sinema sistemim var TX5 max tan optik kablo ile sesi sisteme veriyorum. Her filmde ayrı bir problem bazılarında ses hiç çıkmıyor bazılarında kumandadan sonuna kadar açmama rağmen ancak yeteri seviyeye geliyor. DTS ses alıyor muyum anlayamıyorum. Ayarlar kısmından DROİ SETTİNGS yazan yerden ses ayarı yaptım neyin ne olduğu belli değil.

Eski R6s i sanırım tekrar bağlamak zorundayım tv ye. Her yer cihaz kutu oldu.

Varsa bi çözüm yolu bilen bilgilendirsin arkadaşlar.

Alıntıları Göster
    Kardeşim
    Filmlerde ki ses sorununu ben şu şekil çözdüm.
    Kullandığım oynatıcı mx Player Pro. Filmi mx Player ile açtığımda ayarlardan hw Decoder kısmını seçmen lazım. O zaman ses orjinal haliyle avrden çıkıyor.
    Benim avr in ekranında "dts" yazıyor.

Bunu bulmak için çok uğraştım ama sonunda oluyor.
    Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Evet pdf de oynama yapan programlar var. Ben bilemeyebilirsiniz diye excel olarak dedim.

• hogir12 H kullanıcısına yanıt
    Tamam sagolasn kardesm senden istedilermi fatura fln dekont istedilermi

Yok benim direkt geldi. Açılmadı benim paket. Ukim e girmedi.

Ne sansliymissin bkalm mesaj attim da fatura icin. Nasil bi fatura gönderecekki kargo posedine yapistirdigini gonderecek bana

Gönderince bana özelden gönderebilir misin? Merak ettim. Resmî bir şirket faturası mi acaba ?

Sanmıyorum bunlar kargo fisi gibi hepsini oradan yapıyor diye biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Enginkral1907

Kardeşim
    Filmlerde ki ses sorununu ben şu şekil çözdüm.
    Kullandığım oynatıcı mx Player Pro. Filmi mx Player ile açtığımda ayarlardan hw Decoder kısmını seçmen lazım. O zaman ses orjinal haliyle avrden çıkıyor.
    Benim avr in ekranında "dts" yazıyor.

Bunu bulmak için çok uğraştım ama sonunda oluyor.
    Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Alıntıları Göster
    Hocam bende avr yok. Optik girişe sahip DTS destekli Sony sistem var,ekranda DTS yazısı çıkmıyor hiçbir zaman da çıkmadı cihazın özelliğinde yok. Fakat sesleri önceden DTS olarak alıyordum. Şimdi Netflix ten film açıyorum sesi maximum olan 32 ye çekiyorum kendim bile zor duyuyorum. Oysa normalde 32 de mahalle yıkılır.
    Neyse hocam çok fazla kafa yormaya gerek yok.

• Arkadaşlar Tx5 Max cihazımı satmaya karar verdim daha ucuz birşey alacağım. Dileyen iletişime geçebilir.

• Netflix uygulamasını kendi kumandası ile aşağı kaydırabiliyor muyuz? Ben beceremedim.
  • nacar08 kullanıcısına yanıt
    yok yapılmıyor mouse veya touchpadli klavye şart
  • Arkadaşlar adaptörü değiştirmeme rağmen ara ara wifi da kopmalar oluyor ve kapsama alanı dışında olarak gösteriyor. Modem zaten 4-5 adım uzaklıkta. Bu konu hakkında yardımcı olabilecek varsa memnun olurum.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.