Şimdi Ara

Tanix TX5 Max. (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
840
Cevap
14
Favori
38.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AdKo -- 30 Kasım 2019; 20:51:56 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • rash.87 kullanıcısına yanıt
    kodi'de altyazı rengini, boyutunu, ekrandaki pozisyonunu falan ayarlayabiliyorsunuz. neden yapmıyorsunuz?

TechCare Bilisimyoutube
    KODI 17 UZERINDEN DETAYLARIYLA ALTYAZI AYARLARI
    https://www.youtube.com/watch?v=5PKSbjJL99U

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1234Rambo -- 18 Nisan 2019; 1:18:4 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• nacar08 kullanıcısına yanıt
    Ben cevap vereyim hocam. Normal kendi gelen klavyesini (gboard) kullanmayın. Google play'den swiftkey klavye indirin. Sonra swiftkey'in ayarlarında fiziksel klavye için de seçenek var. Onu da türkçe yaparsanız fiziksel klavyeniz türkçe olur. Eğer fiziksel klavye ayarlarına girdiğinizde zaten türkçe seçili ise siz yine onun üzerine tıklayıp Türkçe'yi seçin. Sonrasında sorunsuz kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haserde

Bende ki cihazda da sık sık reset atma ve kapanma olmaktaydı. Bir usb kablonun ucunu kesip uyumlu eski bir adaptör ucu ile cep telefonu şarj cihazına (5v 2 amp) bağladım. 2 gündür reset ya da kapanma olmadı. Tahminimce reset olayı şarj adaptörü ile alakalı.
    Cihaz Tanıx imalatı mı yoksa başka bir üreticinin mi ? Tanıx kaliteli malzeme kullanır. Bugüne kadar Tanıx te adaptör sorunu yaşanmamıştı.

Sorunun kaynağı adaptör. 5V3A başka bir adaptör deneyin. Kaliteli 5V2A adaptör de yeterli olur.
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Banggood'dan aldım. Cihaz üzerinde tx5 max yazıyor. 5v 2a kaliteli adaptör ile şimdilik sıkıntı çıkmadı.

• Haserde H kullanıcısına yanıt
    Burada Amper yüksek olsa da önemli değil. 5V 10A da olsa cihaz gerektiği kadar amper çeker.
    5V den yüksek ya da düşük olursa cihazın brick olma ihtimali var. Aynı şekilde düşük amper de riskli.
    Resetleme sorunu yaşayanlar biranöce adaptörü değiştirmeliler. N11 gibi sitelerde satılıyor.
  • Arkadaşlar, malumunuz cihaz yalnızca kendi kumandası ile açılıp kapatılabiliyor. (ben böyle biliyorum) Yarın olurda kumandasında sıkıntı olabilir olasılığını düşünerek 25₺ ye öğrenebilir bir akıllı kumanda satın aldım. power, home, menu ve çıkış tuşlarını tanıtabildim. Sıkıntısız kullanıyorum. İlgilenebilecek arkadaşlar olabilir düşüncesiyle sizlerle paylaşmak istedim.

Tanix    TX5 Max.

• bende 3 4 gündür kullanıyorum olumsuz olarak gördüklerim
    1-sd kart biraz zor takılıp çıkarılıyor
    2-bluetooth var demiş satıcı cihazda ama max 20 cm klavye çalışıyor dibinde eşlemen gerekiyor 20 cmden sonra klavye çalışmıyor, 3 ayrı kulaklık denedim onlar da öyle bağlı gözükmesine rağmen dibinden ayrıldığın an ses gidiyor yaklaşınca tekrar geliyor satıcıya sordum software atayım mailden dedi ama çok anlamadığım için uğraşmak istemiyorum
    3-netflix 480-720 arası bir değerde galiba ama youtube gibi kötü kalitede olmuyor izlenebilir düzeyde bir kalitesi var
  • enjoyman95 kullanıcısına yanıt
    Sd karta uygulama taşıyabildiniz mi? Benim tecrübe ettiğim kadarı ile ne kendi içinde nede başka bir apk ile uygulamaları sd karta kurmak mümkün değil. Ayrıca sd kart içinnde Es dosya yöneticisini kullanarak bile yeni bir klasör oluşturulamıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1234Rambo

kodi'de altyazı rengini, boyutunu, ekrandaki pozisyonunu falan ayarlayabiliyorsunuz. neden yapmıyorsunuz?

https://www.youtube.com/watch?v=5PKSbjJL99U
    Hocam bu kodi işinde yeniyim de bunu bilmiyordum.En kısa zamanda uygulama yapacağım. Altyazı konum da varsa benim için tamamdır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    kodi gerekli tüm özelliklere sahip hocam. iyi seyirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabletimin 5v 2 a kaliteli bir adaptörü var, kablosunu değiştirip tx5 e taktım. Bakalım görüntü gidecek mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: 1234Rambo

kodi gerekli tüm özelliklere sahip hocam. iyi seyirler.
    Bir saattir kurcalıyorum ve artık bu cihazın film izlemek için yeterli olmadığına karar verdim. Tüm arşivim altyazı 720 ve 1080 X264 DTS kodeklidir. Emektar Egreat R6s te bir kaç ayar vardı sesle ilgili herşey çok güzeldi. Sony sinema sistemim var TX5 max tan optik kablo ile sesi sisteme veriyorum. Her filmde ayrı bir problem bazılarında ses hiç çıkmıyor bazılarında kumandadan sonuna kadar açmama rağmen ancak yeteri seviyeye geliyor. DTS ses alıyor muyum anlayamıyorum. Ayarlar kısmından DROİ SETTİNGS yazan yerden ses ayarı yaptım neyin ne olduğu belli değil.

Eski R6s i sanırım tekrar bağlamak zorundayım tv ye. Her yer cihaz kutu oldu.

Varsa bi çözüm yolu bilen bilgilendirsin arkadaşlar.

• redsmoke R kullanıcısına yanıt
    yasin_kaya kullanıcısına yanıt
    O yüklüydü zaten de fizilsel klavye menüsünü görmemişim, fiziksel klavyeleri android türkçe yaptım çalıştı.
  • Eolos34 E kullanıcısına yanıt
    yok taşıyamadım kumanda teleefonda xiaomi u211 diye bir şey çıktı ordan geri home tuşları çalışıyor ama sadece uyku moduna alıyor açmıyor cihazı sizin kumandada kapat veya yeniden başlat ayarlanıyor mu
    Panelde HDMI ARC özelliği varsa pass through yapıldığında ve ses sisteminde plus özellik varsa bu sesler AVR de üretiliyor.
  • enjoyman95 kullanıcısına yanıt
    Evet. Kutunun kendi kumandasını bu almış olduğum kumandaya tanıtıyorsunuz. Power tuşuna bastığımda kendi kumandasındaki gibi kapatıp açabiliyor. Menu ve geri tuşlarınıda atayabiliyorsunuz. Zaten harici wifi air kumanda kullanıyorum ama bu açma-kapama sonradan kumandasında sıkıntı olursa diye bunu aldım. Aliexpress de farklı modeller var ancak aman aman çok fiyat farkı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eolos34 -- 18 Nisan 2019; 20:41:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacar08

Tabletimin 5v 2 a kaliteli bir adaptörü var, kablosunu değiştirip tx5 e taktım. Bakalım görüntü gidecek mi?
    Yaklaşık 26 saat oldu ve görüntü hiç gitmedi, kesin olmamakla beraber sorunun adaptör kaynaklı olması yüksek ihtimal...
  • Tanix tx5 max

Sadece kontrol amaçlı açıldı, sıfır cihaz..

www.sahibinden.com
    Harici TV Kutusu (TV Box) Fiyatları, İkinci El ve Sıfır Seçenekleriyle sahibinden.com'da.
    https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-cevre-birimleri-tanix-tx5-max-tvbox-685790168/detay

400TL

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.