Şimdi Ara

Tanix TX5 Max. (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
840
Cevap
14
Favori
38.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Eolos34

Arkadaşlar adaptörü değiştirmeme rağmen ara ara wifi da kopmalar oluyor ve kapsama alanı dışında olarak gösteriyor. Modem zaten 4-5 adım uzaklıkta. Bu konu hakkında yardımcı olabilecek varsa memnun olurum.
    Kapanma donma sorunları kesildi mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sefer hdmi sinyali kesti. Sonrasında olmadı ama bu wifi kopması sık sık olmaya başladı. Öncesinde adaptör sorunudur diye düşünüp yeni adaptör taktım. Yaklaşık 1 haftadır sıkıntı olmadı ama bugün yine başladı. Modemin ismini değiştirdim ama oda olmadı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eolos34 E kullanıcısına yanıt
    modemin adını değil haberleşme kanalını değiştirip deneyin. modemde wi-fi kanal ayarları vardır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaba bantlarda mı çakışma oluyor diye düşündüm. Superonline nın çift bant destekli modemini kullanıyorum.

• Arkadaşlar şu wifi kopma sorunu ile ilgili yardımcı olabilecek kimse var mı?

• quote:

Arkadaşlar şu wifi kopma sorunu ile ilgili yardımcı olabilecek kimse var mı?
    Aynen hocam herkes muzdarip bu sıkıntıdan ama çözümü de yok gibi. Sanırım ölü doğmuş kronik sorunlara sahip cihazı gözümüz kapalı aldık.
  • quote:

Arkadaşlar şu wifi kopma sorunu ile ilgili yardımcı olabilecek kimse var mı?
    Böyle sorunlar genelde wifi band probleminden oluyor. Band aralığını otomatik değil de sabit yapın örnek olarak 11 yapın.Ben TP link modemde daha önce pc problemini böyle çözmüştüm.

• rash.87 kullanıcısına yanıt
    Kutu desteklediğinden dolayı wifi 5ghz bantından bağlanıyorum. Ordan band olarak hangisini önerirsiniz?

Harici anteni söküp deneyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • theburakx kullanıcısına yanıt
    Maalesef ((

• quote:

Kutu desteklediğinden dolayı wifi 5ghz bantından bağlanıyorum. Ordan band olarak hangisini önerirsiniz?
    Hocam ben 2.4 ten bağlanıyordum 5ghz hiç imkanım olmadı. Daha önce band 11 kullanıyordum. Tavsiyem 2.4 GHz den bağlanıp bir deneyin. 5ghz çok önemli değil sonuçta.

• Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    AliExpress indiriminden 54 tl ye H20 touchpad aldım çok kullanışlı bir ürün tx5 ile uyumu Harika hiç bir problem çıkarmadı ve açıkcası cihazı kullanırken çok fazla keyif almaya başladım H20 ile önerileriniz içinde teşekkürler bu arada

Modeminiz 5ghz desteği varsa onu kullanın. Yoksa farklı kanalları deneyin. Minix te yazılımı güncelleyince myle olmuştu. 5ghz bağlantıya geçmiştim düzelmişti. Şu anda ben kanlolu kullanıyorum.

Geçen gün torrent indirirken ben de de 2 kez kilitlendi. Fişi çekip taktım düzeldi. İyi bir Yazılım güncellemesi şart.

Hatta status bar ve tool bar eksikliğüni de çok hissediyorum.

• quote:

Arkadaşlar adaptörü değiştirmeme rağmen ara ara wifi da kopmalar oluyor ve kapsama alanı dışında olarak gösteriyor. Modem zaten 4-5 adım uzaklıkta. Bu konu hakkında yardımcı olabilecek varsa memnun olurum.
    Wifi sinyalindeki kopmalar adaptörden kaynaklanmaz. Modem Dual özellikli ise diğer kanalı deneyin.
    Ya da Wifi Anlyzer i playden yükleyip kuvvetli çeken bir kanala geçin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdKo

AliExpress indiriminden 54 tl ye H20 touchpad aldım çok kullanışlı bir ürün tx5 ile uyumu Harika hiç bir problem çıkarmadı ve açıkcası cihazı kullanırken çok fazla keyif almaya başladım H20 ile önerileriniz içinde teşekkürler bu arada
    Hayırlı olsun. İyi bir seçim ve fiyatı da çok uygun.
    Bilekten kontrol edilen air mouse larda şarj kısa gidiyor ya da pil sorunu yaşanıyor.

H20 nin şarj durumu nasıl.
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Kutunun içinden nasıl çıktıysa öyle kullandım şimdilik bitmedi 3 gündür aşırı yoğun kullanmadım ama sorun çıkartmaz die düşünüyorum

• AdKo kullanıcısına yanıt
    1 yıllık kullanımda şarj sorunu olup olmayacağı ortaya çıkar.
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.