Şimdi Ara

Tanix TX5 Max. (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
840
Cevap
14
Favori
38.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tanixi 5ghz wlan ayarını nasıl yapıyoruz. Benim routeryı baktım 2.4ghz ile bağlı. Acaba bunu manuell değiştirme imkanı varmı yoksa alet kendimi ayarlıyor.
    Tşk

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enginkral1907

Arkadaşlar bir sorum olacak.
    Tanixi 5ghz wlan ayarını nasıl yapıyoruz. Benim routeryı baktım 2.4ghz ile bağlı. Acaba bunu manuell değiştirme imkanı varmı yoksa alet kendimi ayarlıyor.
    Tşk
    Fiber modem kullanıyorsanız onda ayrı ayrı iki bant olacak. ikisini de ayrı açabiliyorsunuz. Ağda iki ayrı kablosuz gibi görünür.
    Ayarlarında vardır.
  • Modemin arayüzüne girmeniz lazım. Superonline da 192.168.1.1 olarak geçiyor. Çıkan ekranda kullanıcı adı ve password standart olarak admin-superonline olarak geliyor. Öncelikle modeminiz üzerinde 2.4 Ghz ve 5 Ghz diye iki ayrı wifi var mı onu kontrol edin.

Tanix    TX5 Max.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eolos34 -- 29 Nisan 2019; 19:52:33 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Cevaplar için tşk.
    Şimdi baktım 5ghz ile bağlanmış. Demek ki kendi duruma göre bağlanıyor.

• redsmoke R kullanıcısına yanıt
    Bende wifi kopması hiç olmadı. Cihazla alakalı değil bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enginkral1907

Arkadaşlar bir sorum olacak.
    Tşk
    Benim modemde 2.4 ve 5 Ghz aktif. TX5 Max ikisinide otomatik görüyor ve istediğinize bağlanıyorsunuz.
  • Tanix TX5 Max'a kodi-Türkvod yükledim bağlantı hatası veriyor. (Could not connect to repository.)
    Wifi bağlantısı var. Kablo ile denedim olmadı. VPN yükledim olmadı. Çözüm için yardım rica ediyorum.
  • ybektas55 kullanıcısına yanıt
    Repo adresi doğru mu ?
    Depo çalışmıyor olabilir. Alternatif repository lere bakın.
    En radikal çözüm Kodiyi ve kalıntı dosyalarını komple silip yeniden yüklemek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limanyakan

Repo adresi doğru mu ?
    Depo çalışmıyor olabilir. Alternatif repository lere bakın.
    En radikal çözüm Kodiyi ve kalıntı dosyalarını komple silip yeniden yüklemek.
    Repo adresi doğru. 1 haftadır deniyorum aynı hata depoya ulaşamıyor. Defalarca silip değişik versiyonlar yükledim, fabrika ayarına döndürdüm değişen birşey olmadı. Sinir etti bu alet beni.
    Daha önce TX5 max ile TURKVOD çalışmışmıydı. KODI deki diğer repolar çalışıyor mu?
    Bir de TX5 max ile TURVOD açan var mı onu öğrenelim.
  • Limanyakan L kullanıcısına yanıt
    Bende yüklü hiçbir sıkıntı yok YouTube ye baksın bazen bu tarz hataların basit çözümü oluyor benzer durum bilgisayarda yaşamıştım videodan izleyerek hallettim

• Türkvod repo adresi değişmiş ve yükleme işlemi zor.
    REPO ADRESİ: http://repo.turkvod.net/

Burayadan faydalanarak yüklemeyi başardım. Konu ve linkleri görebilmek için üyelik gerekiyor.

Aynı hatayı farklı bir addon yüklemek istediğimde almıştım. Çözümü dns’i değiştirerek buldum. (Bende işe yaradı)

• Kimseden ses seda çıkmıyor. Güncelleme ile ilgili bir bilgisi olan var mi? Bir de adaptörü değişip de donma problemini aşan var mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: hogir12

Kimseden ses seda çıkmıyor. Güncelleme ile ilgili bir bilgisi olan var mi? Bir de adaptörü değişip de donma problemini aşan var mi?
    Donma sorunu bende hiç yok, fakat USB 3.0 sorunu var.
    WD 2Tb 2.5" harici HDD var usb 3.0 a takınca makine görmüyor. Güç geliyor ama hdd görünmüyor. Usb 2.0 da problem yok.
    Google Play'den usb driver falan yükledim görmeye başladı.Sonra driverlari sildim ve cihazı defalarca kapatıp açtım sorun yoktu.Sabah cihazı açtım yine görmüyor.Gelde kafayı yeme.

• Sonunda benim siparişim de elime ulaştı. Usb 3.0 sorunu bende de var. Ancak bu sorun sanırım cihaz ile alakalı değil. Telefonumu Usb kablo ile bilgisayarın 3.0 girişine bağlamaya çalıştığım zaman da aynı sıkıntıyı yaşıyordum. Bence sıkıntı kullanılan kablonunun yüksek hızı desteklememesi olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: altanates

Sonunda benim siparişim de elime ulaştı. Usb 3.0 sorunu bende de var. Ancak bu sorun sanırım cihaz ile alakalı değil. Telefonumu Usb kablo ile bilgisayarın 3.0 girişine bağlamaya çalıştığım zaman da aynı sıkıntıyı yaşıyordum. Bence sıkıntı kullanılan kablonunun yüksek hızı desteklememesi olabilir.
    Hocam cihazınız Hayırlı olsun, kullandığım kablo Western digital in kendi kablosu. Ve usb 3.0 portunda bazen çalışıyor Hdd. Usb belleklerde zaten sorun yok. Bence tamamen hdd ler ile alakalı. Pc gibi bazı cihazlara takıldığında bunların içine bazı sistem dosyaları oluşturuyor. sanırım tak çıkar bu dosyalara birşeyler oluyor.

• Netflixi 720p açsaydı tadından yenmezdi

• aynen netflix izlenmicek gibi değil ama tam tad vermiyor bu arada bluetooth cihazda 30 cm sonra eşleşme kopuyor bende mi sorun var kaliteli kalitesiz markalarla kulaklık taktım klavye taktım bluetooth sorunlu genel sorrun galiba
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.