Şimdi Ara

Tanix TX5 Max. (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
840
Cevap
14
Favori
38.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nacar08

çinden birşeyler alırken denk geldi Dijital optik ses kablosu da aldım, tv tx5 arasına bağladım.

başka ne yapmak gerekiyor, çalışıp çalışmadığını anlayamadım.
    Ses geliyorsa çalışıyordur. TV ses çıkışını optik olarak seçmek gerekebilir.
  • ybektas55 kullanıcısına yanıt
    Ses hdmi den aktarılıyor zaten. O yüzden anlayamadım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Def-Tech kullanıcısına yanıt
    HDMI ARC üzerinden passthrough u deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nacar08

Ses hdmi den aktarılıyor zaten. O yüzden anlayamadım.
    Ben ses sistemine bağladığınızı sanmıştım yanlış anlama olmuş.
    Bendeki TV'de optik ses girişi yok sadece çıkış var. Kutudan HDMI kablo ile TV'ye bağladım TV'nin spdif out çıkışından optik kablo ile ses sistemine bağladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ybektas55

Ben ses sistemine bağladığınızı sanmıştım yanlış anlama olmuş.
    Bendeki TV'de optik ses girişi yok sadece çıkış var. Kutudan HDMI kablo ile TV'ye bağladım TV'nin spdif out çıkışından optik kablo ile ses sistemine bağladım.

Alıntıları Göster
    Bende hdmı ile görüntü ve sesi tv ye iletsem. Optikle tv optik çıkıştan sesi Sony Sinema sistemine iletsem DTS ses alabilir miyim acaba.
    TV LG 2012 model ses ayarlarına baktığımda optikten sesi raw (ham olarak ) ilet seçeneği Yok.

Yada hiç Tx5 Max in optik çıkışını kullanmadan hdmı ile tv ye tv den optikle Sony e iletsem olur mu ?

Karma karışık işler. Şuan Tx5 Max tan direk sony e bağlı optikle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nacar08 kullanıcısına yanıt
    wireless dibinde modemin hocam zaten de bluetooth cihaz 5 6 tane denedim kısa mesafeden sonra kopuyor software falan atmadınız deme
  • yasuhito Y kullanıcısına yanıt
    Yok, aldığım gibi duruyor cihaz. Bluetooth sorunu yaşamadım.

anladım hocam sağolun
  • yasuhito Y kullanıcısına yanıt
    Senin için ölçüm yaptım. Salon + banyo + oda arada 3 duvar var, yaklaşık 12 metre, ses net...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacar08 -- 18 Mayıs 2019; 20:26:4 >
  • Arkadaşlar kodi de “depoya bağlanamıyor” hatası alıyorum ve bu yüzden addon ekleyemiyorum. Daha önce dns ile bu sorunu çözmüştüm ancak şimdi ne denediysem olmadı. Sorunun çözümünü bilen arkadaşlar var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: rash.87

Bende hdmı ile görüntü ve sesi tv ye iletsem. Optikle tv optik çıkıştan sesi Sony Sinema sistemine iletsem DTS ses alabilir miyim acaba.
    TV LG 2012 model ses ayarlarına baktığımda optikten sesi raw (ham olarak ) ilet seçeneği Yok.

Yada hiç Tx5 Max in optik çıkışını kullanmadan hdmı ile tv ye tv den optikle Sony e iletsem olur mu ?

Karma karışık işler. Şuan Tx5 Max tan direk sony e bağlı optikle.

Alıntıları Göster
    Ben bu şekilde AC3 ve DTS alıyorum. TV kutusundan doğrudan ses sisteminede bağlanabilir. Benim TV üzerinden bağlama sebebim hem TV kutusudan hemde normal TV yayın sesini ses sistemine aktarmak idi. Sorunsuz çalışıyor bu haliyle.

Resmî gazete tarihi itibarıyla 15 gün sonra yürürlüğe girer. 15 mayısta yayimlandi.

benimki de en fazla 30 cm den sonra bağlantı kopuyor dibine sokmazsam cihazı bulmuyor bile klavyeden kulaklığa hoparlörü her şeyi denedim
  • hogir12 H kullanıcısına yanıt
    Şansıma pahalı olan ürün bugün geldi, 2 tane 15 er TL civarı ürün kaldı...

• quote:

Ben bu şekilde AC3 ve DTS alıyorum. TV kutusundan doğrudan ses sisteminede bağlanabilir. Benim TV üzerinden bağlama sebebim hem TV kutusudan hemde normal TV yayın sesini ses sistemine aktarmak idi. Sorunsuz çalışıyor bu haliyle.

Alıntıları Göster
    Tv ne marka hocam? Optik ile TV ye TV den optikle ses sistemine mı veriyorsunuz ? TV de sanırım raw seçeneği var sizin

• quote:

Tv ne marka hocam? Optik ile TV ye TV den optikle ses sistemine mı veriyorsunuz ? TV de sanırım raw seçeneği var sizin

Alıntıları Göster
    LG LM serisi. HDMI ile TV'ye ses ve görüntü aktarımı, TV'den optik kablo ile ses sistemine ses aktarımı yaptım.
  • quote:

LG LM serisi. HDMI ile TV'ye ses ve görüntü aktarımı, TV'den optik kablo ile ses sistemine ses aktarımı yaptım.

Alıntıları Göster
    Benim TV 2011 42LW4500 Tv'de DTS decoder yok. Usb den mkv formatlı DTS kodekli filmlerin sesini çözemiyor. Arkada hem giriş hem çıkış var optik. Ses ayarlarında da digital raw çıkış diye bir seçenek yok ama inşallah dediğiniz gibi ham olarak sisteme verebilir. Öyle olursa benim sistem DTS i çözer. Bende aradaki 3 adet optik kablo karmaşasından kurtulurum. Bu cihazı da sırf spidif çıkışı var diye aldım. Sadece Youtube ve film dizi açıyorum.

Şimdi başıma iş aldım bunu denemek için üniteyi yerinden çekip bir sürü kablo ile oynamak gerekecek.

• quote:

Benim TV 2011 42LW4500 Tv'de DTS decoder yok. Usb den mkv formatlı DTS kodekli filmlerin sesini çözemiyor. Arkada hem giriş hem çıkış var optik. Ses ayarlarında da digital raw çıkış diye bir seçenek yok ama inşallah dediğiniz gibi ham olarak sisteme verebilir. Öyle olursa benim sistem DTS i çözer. Bende aradaki 3 adet optik kablo karmaşasından kurtulurum. Bu cihazı da sırf spidif çıkışı var diye aldım. Sadece Youtube ve film dizi açıyorum.

Şimdi başıma iş aldım bunu denemek için üniteyi yerinden çekip bir sürü kablo ile oynamak gerekecek.

Alıntıları Göster
    Sizin TV biraz daha eski model sanırım yetenekleri kısıtlı olabilir.
    Geçmişte bende yaşadım kablo karmaşası hatta optik çoklayıcı aldım fakat verim alamadım ondan isterseniz sizde bir bakın.

Aslında ses sisteminde HDMI in ve HDMI out varsa TV kutusundan ses sistemi HDMI in'e, HDMI out'tan TV'ye bağlanabiliyor.
    Bendeki sistemde bu seçenekte çalışıyor ve TV kutusu ile ses sistemi arasında optik kabloya gerek kalmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybektas55 -- 19 Mayıs 2019; 18:34:35 >

• Arkadaşlar bellek temizlemek için bir uygulama kullanıyor musunuz tanix tx5 Max için .Birde bende enteresan bir sorun var og YouTube da bazı videolarda yeşillenmeler oluyor popcorn time da da fragman var ona tıklayınca bazı videolar yeşil ve ekranda kırılmalar karelenmeler oluyor neden olurki acaba ?

• ugur1706 U kullanıcısına yanıt
    ben hdmi kablosunu değiştirdim ondan sonra olmadı yeşillenme
  • 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.