Şimdi Ara

Tanix TX5 Max. (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
840
Cevap
14
Favori
38.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En büyük sorun donup kendini kapatması. Sonra fişi takip çıkarınca düzeliyor. Bu soruna kesin cozun bulan var mi? Adaptörle çözdüyseniz biz de bir şey ayarlayalım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu Tanix TX5 Max cihaz için sorunsuz çalışan, kota sınırı olmayan, hızlı ve ücretsiz bir VPN önerisi bekliyorum. Kurduklarım ''Bu cihaz için optimize edilemedi'' diyor, bazısı çalışmıyor (kodiye giremiyorum) Bana ücretsiz ev iyi VPN önerinizi bekliyorum.
  • Melon vpn’i kullanıyorum ve gayet memnunum. Bi deneyin isterseniz. Kodi’ye vpn kullanmadan girebiliyorum. Kodi’yi silip tekrar yüklemeyi denediniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eolos34 -- 13 Mayıs 2019; 12:24:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eolos34 E kullanıcısına yanıt
    Herşeyi altüst ettim, kodi (leila) silindi veya kayboldu. Ben de fabrika ayarlarına döndüm. Şimdi herşeye yeniden başlıyorum.
  • yetki Y kullanıcısına yanıt
    Ufo vpn kullanabilirsin ama kodi de vpn ye hiç ihtiyaç duymadım. Genelde vavoo da vpn bazen gerekiyor.

• yasuhito Y kullanıcısına yanıt
    samsung kulaklık bağladım, evde dolaşıyorum, en uzak odada bile bağlantı kopmuyor.

wireless kopması da hiç olmadı...

donma sorunu vardı, adaptörü değiştirdim bayağı azaldı, eskiden günde 1 kere donardı şimdi ayda 1-2 kere donuyor.
  • Adaptörün en az 5V 2.5 Amper olması gerekiyor. 3 amper yada 5 amper olsa daha iyi olur. Cihaz gerektiği kadar amper çeker.
  • Arkadaşlar merhaba, tivi bu abonelihim biteceğini için youtbede araştırırken bu ürünün incelemesini gördüm ve de aldim. Konuyu da sonradan gördüm. Cihaz hakkında bilgim yok incelemede ne gördüysem o. Tecrübesi olan arkadaslardan bilgi rica ediyirum.kodi turkvod da problem var galiba bu aralar, onu kuramayacagim galiba. ürünüm henüz gelmedi geldiğinde ücretli ip TV kurabilirmiyim?. Herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım. Ve tavsiye edeceğiniz ücretli IPTV var mı?. Şimdiden teşekkür ederim

• yosiduduk Y kullanıcısına yanıt
    Kodi de problem yok. Rahatlıkla kuruluyor. Ücretli iptv yerine vavoo yu bir araştır istersen. Zaltv yı araştır belese getirirsin.

• nacar08 kullanıcısına yanıt
    Adaptörü nereden aldın? Ben de almak istiyorum.

• hogir12 H kullanıcısına yanıt
    Tabletimin adaptörünün kablosunu değiştirip kullandım.

• yosiduduk Y kullanıcısına yanıt
    Illa ücretli istiyorsan özelden öneririm sana.

• Hayırlı olsun. Artık tüm ürünlere kafadan %20+ %20 vergi gelecek. Uçarı kaçarı yok.

• deniz5042 D kullanıcısına yanıt
    hangi sürümü kullanıyorsunuz tam.
  • hogir12 H kullanıcısına yanıt
    Vavoo yu tx5 Max e nasıl yüklerim acaba

• Sinema amfisi üzerinden ses aldığımda youtube ve netflix de sesi sonuna kadar açtığımda bir miktar ses geliyor, hard disk teki mkv filmler de kodi üzerinden izlerken sorun yok. Ancak amfi üzerinden YouTube ve netflix de ses çıkmıyor. Sesi optik kablo ile amfiye aktarıyorum. Benzer sorun yaşayan ve çözen var mı acaba?

• AdKo kullanıcısına yanıt
    Vavoo mod 1 .51 bulacaksin. Telegram gruplarında var. Sonra bundle olarak mr-evil1.eu/151/3 yazıp kurulumu bekle. Sonra BAK keyfine

• canakan kullanıcısına yanıt
    6.26.1 26 şubat tarihli sürüm aptoide tv uygulamasından indirdim.
  • çinden birşeyler alırken denk geldi Dijital optik ses kablosu da aldım, tv tx5 arasına bağladım.

başka ne yapmak gerekiyor, çalışıp çalışmadığını anlayamadım.
  • Önceden aldığımız yolda olan ürünlere de vergi uygulanacak mı?
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.