Şimdi Ara

TANIX TX6S , TX6 Allwinner H616&H6 4gb ram (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.783
Cevap
21
Favori
127.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • if you are interested in it, you can complete the transaction for it, will dispatch it once it in stock and will send confirmation email for it as long as it shipped.
    Böyle bir cevap geldi ne demek istiyor tam anlayamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lanet olası canlı desteğe bir türlü bağlanamiyorum.10-12 kişi kala donuyor sanki.uyuz oldum iyice....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar 40dklik bekleme sonunda canli servise baglandim bangodda yogun talepten dolayi ellerinde stoklar bitmis yeni stogun 4 5 gun icerisinde olucagini söyledi.Kargosini söyledim nakliye vergileri hepsi icinde diye yazdı.Suanlik durum bu

• quote:

Orijinalden alıntı: abyss_ati

Nerden bahsediyorsun?

Alıntıları Göster
    banggood'da daki fiyatlardan bahsediyorum hocam. bir kaç ürünü sepete eklediğimde fiyat mesela 250 ise ödenecek tutar 500 küsür çıkıyor, sanırım otomatik vergileri mi ekliyor anlamadım.
  • TANIX TX6S , TX6 Allwinner H616&H6 4gb ram

sigorta paketindeki bu yazıda tam olarak ne demek istiyor. Vergiler dahil ürün seçtiğimde "sigorta paketi" seçeneği pasif çıkıyor. Diğer kayıtlı hava kargoyu seçtiğinde ise "sigorta paketi" aktif olup ister seçiyorsunuz ister seçmiyorsunuz. Acaba onu seçtiğimizde yine vergiler dahil gibi mi oluyor. Bilemedim. Twitter dan yazdım banggood'a bakalım ne diyecekler.

• alpjasper kullanıcısına yanıt
    Bende de durum aynı.

Bugün kontrol ettiğimde yanlışlıkla teslim aldım onayliyorum butonuna tikladim.

Saticiya mesaj attım Türkçe bilmiyor ki geri dönüş yapmadı.

Ürun gelmeden onay verdim. Yapılacak birşey varmı sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: brabber

Arkadaslar 40dklik bekleme sonunda canli servise baglandim bangodda yogun talepten dolayi ellerinde stoklar bitmis yeni stogun 4 5 gun icerisinde olucagini söyledi.Kargosini söyledim nakliye vergileri hepsi icinde diye yazdı.Suanlik durum bu
    Vergi dahil seçeneği devam edecek miymiş stoktan dolayı mı öyle olmuş?

• quote:

Orijinalden alıntı: brabber

Arkadaslar 40dklik bekleme sonunda canli servise baglandim bangodda yogun talepten dolayi ellerinde stoklar bitmis yeni stogun 4 5 gun icerisinde olucagini söyledi.Kargosini söyledim nakliye vergileri hepsi icinde diye yazdı.Suanlik durum bu
    Siz ne zaman sipariş verdiniz? Gönderim tarihi ne zamandı? Bende 25 şubat yazıyor gönderim.

• Diwanji kullanıcısına yanıt
    Hocam onu sormayı unuttum ya

• hogir12 H kullanıcısına yanıt
    19 şubatta verdim hocam bende de 25 subat yaziyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cakin

Bende de durum aynı.

Bugün kontrol ettiğimde yanlışlıkla teslim aldım onayliyorum butonuna tikladim.

Saticiya mesaj attım Türkçe bilmiyor ki geri dönüş yapmadı.

Ürun gelmeden onay verdim. Yapılacak birşey varmı sizce
    Valla bilmiyorum ki hocam ben de ilk defa sipariş verdim. Ama nasılsa teslim edilir, sorun olmaz diye düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: plexus_09

banggood'da daki fiyatlardan bahsediyorum hocam. bir kaç ürünü sepete eklediğimde fiyat mesela 250 ise ödenecek tutar 500 küsür çıkıyor, sanırım otomatik vergileri mi ekliyor anlamadım.

Alıntıları Göster
    Ewet bizim gumrukculer iyi kitlemis galiba, banggoog'da yeter lan dedi galiba, kaldırmışlar vergi dahili
    Şaka bir yanada inşallah stok yüzünden yada geçici bir durumdur,iyiydi vergi dahil hızlı kargo,yoksa oranında bir espirisi kalmadı.

• Ben de dun sipariş vermiştim.Durum bilgisinde isleniyor yazıyor.25 inde gönderirler umarim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazar -- 21 Şubat 2019; 22:40:4 >
  • Kargo istanbula geldikten sonra tekrar güncelleme aldıysa yurtiçi kargoya teslim edilmiş olur. Bende bu şekilde oldu. Yurtiçi kargonun mobil uygulamasına kayıt olarak kontrol edebilirsiniz veya yurtiçi kargonun sitesinden canlı desteği kullanarak isimden sorgulama talep edebilirsiniz.

• Canlı desteğe tekrar sordum kargomu , kargom evime yakın kargo şubesindeymiş bugün gelir dedi ama kargo takip no isteyince vermedi, satıcınızla görüşün kargo koduyla ilgili vs. zırvaladı. Bugün gelecek heralde.
  • Benim sipariş durum bilgisi de geri sipariş yazmış 😔

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kazar -- 22 Şubat 2019; 11:20:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thema

Canlı desteğe tekrar sordum kargomu , kargom evime yakın kargo şubesindeymiş bugün gelir dedi ama kargo takip no isteyince vermedi, satıcınızla görüşün kargo koduyla ilgili vs. zırvaladı. Bugün gelecek heralde.
    Ne zaman sipariş verdiniz?

• Benim kargo geldi 4/64 almıştım and9 olarak geldi ilk izlenim olarak benim ihtiyacımı fazlasıyla karşılayacak gibi duruyor detaylı kullanımda baklım neler olacak.

• berci B kullanıcısına yanıt
    Kaç günde ulasti hocam

• brabber B kullanıcısına yanıt
    Benim sipariş çindeki tatile denk geldi uzun sürdü biraz 31 ocakta sipariş verdim 2 şubatta kargolandı bugün geldi.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.