Şimdi Ara

TANIX TX6S , TX6 Allwinner H616&H6 4gb ram (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.783
Cevap
21
Favori
127.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün kargom geldi de tanix hdmi ile bagladim.Ekran hafif kayık nasil düzeltebilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba benim ürünüm de elime ulaştı.32 gb versiyonu aldım.Ama şöyle bir sorunum var.Cihazdan hiç ses gelmiyor yani televizyona hdmı ile bağladığımda ses yok.Nasıl düzeltebilirim?
  • Evet bugün ben de dahil bir çok arkadaşın eline ulaştı sanırım. Cihaz çok güzel. İlk defa takılmadan 4k ve 2k oynatabiliyorum. Yalnız kumandaya alışmak biraz zaman alabilir.

Yukarıda ekranı sığmayan bir arkadaş var sanırım. Ayarlar/ Görünüm/ Screen Percent kısmından ayarlayabilir.

• Ses sorunu bendede var şuan ama yazılımsal bir durum heralde. Kapatıp açınca ses gelmiyor. Sıfırlayınca geliyor garip bir durum

• quote:

Orijinalden alıntı: berci

Ses sorunu bendede var şuan ama yazılımsal bir durum heralde. Kapatıp açınca ses gelmiyor. Sıfırlayınca geliyor garip bir durum
    Kumandadan kapatıp açınca gelmiyor. Kablosunu çıkarıp takmak gerekiyor. İlginçmiş. Güncelleme ile düzeltirler.

• pubg mobile yükleyebilen varmi? Sürüm uyumlu degil diyor

• Ben 26 şubat’a kadar beliycem gonderilmesini. Gonderilmezse iade talebi açacağım. Benim gibi durumu geri sipariş yazanlar ne yaptilar acaba?

• kazar kullanıcısına yanıt
    Stoğa girince göndericekler hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kazar

Ben 26 şubat’a kadar beliycem gonderilmesini. Gonderilmezse iade talebi açacağım. Benim gibi durumu geri sipariş yazanlar ne yaptilar acaba?
    Ben 19 'da sipariş verdim 25 te gönderilecek diye yazıyor. Bakalım gönderecekler mi gününde?

• Turkvod yükleyebilen var mı beceremedim ben, bilgi verebilecek var mı ?
  • Turvod apk okarak varsa öyle yukleniyordur sanirim. Cihaz olamdigi icin bilemiyorum. Vavoo yukleyin bence cok güzel çalışıyor telefonda

• And.7 olan cihazlarda ses problemi yaşayan var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Urbanrevolt

Merhaba benim ürünüm de elime ulaştı.32 gb versiyonu aldım.Ama şöyle bir sorunum var.Cihazdan hiç ses gelmiyor yani televizyona hdmı ile bağladığımda ses yok.Nasıl düzeltebilirim?
    Ayarlarda,ses ayarı bölümünde çıkışı hdmı seç.

• Tanix'ine kavuşan beylerden,3D tv si olan varmi
    Birde hangi model/hangi and.surumle geldi yazarsanız iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abyss_ati -- 22 Şubat 2019; 19:56:25 >
  • abyss_ati A kullanıcısına yanıt
    Ayarlarla alakası yok maalesef. Yazılımsal bir sıkıntı var gibi and.9 dan olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thema

Turkvod yükleyebilen var mı beceremedim ben, bilgi verebilecek var mı ?
    Turkvod nerden yüklemeye çalışıyorsun?bi hata felanmi veriyor?daha açıklayıcı bilgi ver arastiriyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: berci

Ayarlarla alakası yok maalesef. Yazılımsal bir sıkıntı var gibi and.9 dan olabilir.
    9 da hdmı ile ilgili sorun okumuştum ama şimdi hatirlayamadim neydi.hdmi cec'i kapamayı felan denesinler, öyle birşeyler yazıyordu sanki.

• Bana da bugün ulaştı ve kurcalamaya başladım. Videolarda çok ufak takılmalar yaşanıyor, seste donma vs yok ama görüntü kırılıyo mu desem fps mi atlıyo desem bilemedim. Televizyon bayağı eski 10 yıllık sony. Kablodan kaynaklanabilir mi onu da bilmiyorum, cihazdan olabileceğini sanmıyorum.

• abyss_ati A kullanıcısına yanıt
    Kumandadan kapatıp açınca ses gelmiyor. Güç kablosunu çıkarıp takınca düzeliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BraveHeart

Bana da bugün ulaştı ve kurcalamaya başladım. Videolarda çok ufak takılmalar yaşanıyor, seste donma vs yok ama görüntü kırılıyo mu desem fps mi atlıyo desem bilemedim. Televizyon bayağı eski 10 yıllık sony. Kablodan kaynaklanabilir mi onu da bilmiyorum, cihazdan olabileceğini sanmıyorum.
    TV kaç hz biliyormusun? düşükse ondan olabilir.birde tv'de sinema 24hz seçeneği varsa onu açmayı dene.
    Atıyorum tv 1080p 50 hz destekliyse,tx6 nin çıkışınida otomatik değil,1080p 50hz olarak ayarla.belki otomatikte düzgün yapilandiramiyor, yüksek veriyor,kare atlamasina sebep oluyordur.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.