Şimdi Ara

TANIX TX6S , TX6 Allwinner H616&H6 4gb ram (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.783
Cevap
21
Favori
127.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Onları yaptım tabiki yine olmadı. Verdiğiniz linklerden tercümeyle zip dosyalarını da denedim ancak and.9 yüklü cihazda usb den and.7 update dosyasını görmedi.
  • cebor C kullanıcısına yanıt
    Bu konuda pek bilgim yok ama bu cihazla alakalı yabancı bir forum sitesinde okuduğum kadarıyla and.7 olarak gelenler 9 a geçip tekrar 7 ye dönmüşler ama 9 gelenler için 7 ye geçişin yapılamayacağı söylenmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cebor

Onları yaptım tabiki yine olmadı. Verdiğiniz linklerden tercümeyle zip dosyalarını da denedim ancak and.9 yüklü cihazda usb den and.7 update dosyasını görmedi.
    Zip dosyasıyla normalde düşük sürümden yükseğe geçiliyor tersinin olacağını sanmıyorum.
    Ben bu yöntemle android 7'den 9'a geçip aynı yöntemle 7'ye döndüm.

Şunuda belirteyim bu android 9 rom çok büyük ihtimalle KM9'dan portlanmış. Bugün KM9 takıp açtım açılış ekranı aynı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ybektas55 -- 24 Şubat 2019; 0:27:39 >
  • 9 da şimdi ses alamama sorunu yine oldu. Restart yapınca ses gelmeye başlıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ybektas55 kullanıcısına yanıt
    Phonixteki formatlama aşamasında ki sorun yabancı forumlarda yer almış ancak ben ne yaptimsa duzeltemedim

• quote:

Phonixteki formatlama aşamasında ki sorun yabancı forumlarda yer almış ancak ben ne yaptimsa duzeltemedim
    Bende bir sorun olmadı. Önce PC'den fat32 formatladım (SD kart 32GB)
    Phoenix'i açıp img uzantılı romu ekledim, DiskCheck kısmına tıklayıp SD kartı görmesini sağladım sonra burn ile yazdırdım.
    Yazma aşamasında 10dk. kadar beklemek lazım uzun sürüyor.
    Yazılan SD kartı TX6'ya takıp güç kalosunu söküp takınca otomatik yuklüyor romu.

SD kartta format sorunu varsa başka kart deneyin.
  • Baska bir kartta denedim olmadi ben tablet pc de denedim. Olmazsa baska bi labtopta da deneyeceğim.

• 9'dan 7'ye düşecekler dikkatli olsun benim ki böyle oldu

This device is not activated yet, please contact your vendor

TANIX TX6S , TX6 Allwinner H616&H6 4gb ram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diwanji -- 24 Şubat 2019; 10:35:41 >
  • merhaba arkadaşlar,
    playstore dışarı atıyor
    hesap açılı
    google play store güncelleniyor lütfen bekleyin....
    bekleniyor ..bir işlem yok.
    tx6 android 7 için
  • Diwanji kullanıcısına yanıt
    Benim de öyle oldu. Biraz araştırma yaptım 4pda sitesinde çözümünü belirtmişler.Systemui.apk dosyasını root Explorer ile değiştirip yetki vs. verip düzeltiliyor. Ben denedim olmadı gibi oldu sonra çalışan uygulamalardan system.ui yi zorla durdurdum düzeldi. Şu an bir problem yok. Yeni Android 9 sürümü de paylaşmışlar.Denemedim ama bazı sorunların giderildiği yazılmış.
    yadi.sk
    TX6_SDCARD — Yandex.Disk
    https://yadi.sk/d/t-BPZX-QukHxeA

Yazılan çözümün Rusça çevirisi aşağıdaki gibi.
    İnternet'i konsoldan çıkarın.
    2. Kök altında, system / priv-app / SystemUi dizinine gidin , içindeki her şeyi silin ve .apk dosyasını Ekli dosyaSystemUI_original.zip arşivinden (4.7 MB) yükleyin.

3. Kutuyu yeniden başlatın. Varsa üstteki çubuk kaybolacaktır.
    4. Ayarlar / Uygulamalar bölümüne gidin . Sağ üst köşede, noktalara tıklayarak, sistem uygulamalarını görünür kılıyoruz .
    5. Sistem Arayüzü uygulamasını bulun (SystemUI İngilizce ise) (görünmüyorsa, o zaman 2. adımı tekrarlayın) ve izinlerdeki kişi ve hafızaya erişim ekleyin .
    6. Kutuyu yeniden başlatın. Yukarıdaki çubuk tekrar görünecektir.
    7. root olarak dizin gidin sistemi / priv-app / SystemUI ve arşivden SystemUI.apk bir dosyayı değiştirmek Ekli dosyaSystemUI_mod.zip (4.55 MB)
    (standart kesilen mümkün SystemUI aktivasyon istek).
    8. Kutuyu yeniden başlatın. 5. maddede bulunan izinleri kontrol edin. İnterneti açın.
    Yukarıda bahsi geçen system dosyaları
    www113.zippyshare.com
    SystemUI_mod.zip
    https://www113.zippyshare.com/v/g0OJeZsE/file.html

www113.zippyshare.com
    SystemUI_original.zip
    https://www113.zippyshare.com/v/PtWHjk7w/file.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gargamel11 -- 24 Şubat 2019; 12:16:1 >

• Tx6 da açılınca ses sorunu yaşayan arkadaşlar: cihazı kapatma düğmesine biraz uzun basıp kapatın. Tek basıp kapatınca cihaz tam kapanmıyor. Tekrar açınca ses de gelmiyor. Biraz uzun basıp kapatınca açılış da ses sorunu yaşamadım.

• gargamel11 kullanıcısına yanıt
    Bu yeni 9 sürümü ile ses sorunu giderilmişmi acaba?
    üzerinde tx6 yazan modeli dün ulaştı elime. Ses sorunu var, kutunun enerjisini kesip verince düzeliyor. 7 ye mi dönsem,bu yeni versiyonu mu denesem acaba?

• erol.star E kullanıcısına yanıt
    Evet, çok yerinde bir tespit, teşekkürler.

7 ve 9 u kullanan arkadaşlar, Ses sorunu dışında 7 ye dönmeyi tavsiye edermisiniz?

• Ben yukarıda arkadasin yaşadığını duyunca şimdilik vazgeçtim. Bekliyelim 1 aya kadar resmi 9 gelir sanırım. Onu deneriz

• BILGILI B kullanıcısına yanıt
    google play store, verileri temizle yapıp deneyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BILGILI

merhaba arkadaşlar,
    playstore dışarı atıyor
    hesap açılı
    google play store güncelleniyor lütfen bekleyin....
    bekleniyor ..bir işlem yok.
    tx6 android 7 için
    9 'dan 7 ye mi döndünüz yoksa orijinal 7 'de mi bu sorun var?

• quote:

Orijinalden alıntı: hsnyvz

Bu yeni 9 sürümü ile ses sorunu giderilmişmi acaba?
    üzerinde tx6 yazan modeli dün ulaştı elime. Ses sorunu var, kutunun enerjisini kesip verince düzeliyor. 7 ye mi dönsem,bu yeni versiyonu mu denesem acaba?
    Bence yeni versiyon 9 yükle bir dene.9 üstüne 9 update kolay, dosyayı at usb'ye,ota update bölümünden yükle...
    7 'ye dönmek biraz zahmetli,mecbur kalırsan uğraşırsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: berci

Bu konuda pek bilgim yok ama bu cihazla alakalı yabancı bir forum sitesinde okuduğum kadarıyla and.7 olarak gelenler 9 a geçip tekrar 7 ye dönmüşler ama 9 gelenler için 7 ye geçişin yapılamayacağı söylenmiş.
    Onu bende okumuştum ama saçma gelmişti.pc'ye bağlayıp imaj atarsan neden donulemesin.sonucta komple format olup yükleniyor...
    Sd card yöntemi ile dönülemez demek istedi belkide.tam anlayamadım bende...

• quote:

Ben yukarıda arkadasin yaşadığını duyunca şimdilik vazgeçtim. Bekliyelim 1 aya kadar resmi 9 gelir sanırım. Onu deneriz
    Oda ne zaman gelicek belli değil.gunlerdir tanix'ten ses çıkmıyor.msj'larada cvp vermiyorlar.tatil dönüşünden beri bi sessizliğe girdiler ama hayırlısı bakalım

• abyss_ati A kullanıcısına yanıt
    Bence 7 ye dönmeye gerek yok. Kumandadan normal kapatınca uykuya geçiyor ve açınca ses gelmiyor ama kapatma tuşuna uzunca basarak kaptınca cihaz tamamen kapanıyor ve açınca ses sorunu olmuyor. 2 gündür bu şekilde kullanıyorum bir sıkıntı olmadı uykuya geçme olayı ayarlardan kapansa düzelir belkide. Bunun dışında bir sorun yaratmadı bana. Tv boxtan beklenti nedir bilmiyorum ama bana göre medya oynatıcı olarak şuan için benim ihtiyacımı fazlasıyla karşıladı ve mumnunum bu cihazdan. Fazlada kurcamaya gerek yok

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.