Şimdi Ara

TANIX TX6S , TX6 Allwinner H616&H6 4gb ram (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.783
Cevap
21
Favori
127.753
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler yarın deneyecem. 7 kullanmaya devam ediyor musun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de sd card ile burda paylaşan arkadaşın anlattığı şekilde 9 dan 7 ye geçiş yaptım. Menüdeki geçişler düzeldi. Cihazın akıcılığı ortaya çıktı.

• Banggood siparis verip kargoya verilen var mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hsnyvz H kullanıcısına yanıt
    9 u denemedim açıkçası siteye de yeni yollamışlar bazı sorunların çözüldüğü yazılmış. Bir kaç sayfadır ses sorunu orda da dönmüş. 7 hakikaten akıcı cihaz rahatlıyor. Ama uykuya alınca saat ekranı kapattığın anda kalıyor açınca düzeliyor alt navigasyon barı çıkmıyor not activated yazısı çıkıp 30 dakikada bir reboot ediyor. 9 tv box için daha uygun bir yazılım ama sorunlu olması soğuttu biraz. YouTube uygulaması 9 da 4k gösterirken 7de max.1080p.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gargamel11 -- 24 Şubat 2019; 17:30:59 >
  • Diwanji kullanıcısına yanıt
    Evet şu an 7 de kullanıyorum. Bir problem yok gibi. Sadece uykuya aldıktan sonra ekrandaki saat duruyor ve öyle kalıyor açılınca düzeliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: gargamel11

Benim de öyle oldu. Biraz araştırma yaptım 4pda sitesinde çözümünü belirtmişler.Systemui.apk dosyasını root Explorer ile değiştirip yetki vs. verip düzeltiliyor. Ben denedim olmadı gibi oldu sonra çalışan uygulamalardan system.ui yi zorla durdurdum düzeldi. Şu an bir problem yok. Yeni Android 9 sürümü de paylaşmışlar.Denemedim ama bazı sorunların giderildiği yazılmış.
    https://yadi.sk/d/t-BPZX-QukHxeA
    Yazılan çözümün Rusça çevirisi aşağıdaki gibi.
    İnternet'i konsoldan çıkarın.
    2. Kök altında, system / priv-app / SystemUi dizinine gidin , içindeki her şeyi silin ve .apk dosyasını Ekli dosyaSystemUI_original.zip arşivinden (4.7 MB) yükleyin.

3. Kutuyu yeniden başlatın. Varsa üstteki çubuk kaybolacaktır.
    4. Ayarlar / Uygulamalar bölümüne gidin . Sağ üst köşede, noktalara tıklayarak, sistem uygulamalarını görünür kılıyoruz .
    5. Sistem Arayüzü uygulamasını bulun (SystemUI İngilizce ise) (görünmüyorsa, o zaman 2. adımı tekrarlayın) ve izinlerdeki kişi ve hafızaya erişim ekleyin .
    6. Kutuyu yeniden başlatın. Yukarıdaki çubuk tekrar görünecektir.
    7. root olarak dizin gidin sistemi / priv-app / SystemUI ve arşivden SystemUI.apk bir dosyayı değiştirmek Ekli dosyaSystemUI_mod.zip (4.55 MB)
    (standart kesilen mümkün SystemUI aktivasyon istek).
    8. Kutuyu yeniden başlatın. 5. maddede bulunan izinleri kontrol edin. İnterneti açın.
    Yukarıda bahsi geçen system dosyaları
    https://www113.zippyshare.com/v/g0OJeZsE/file.html
    https://www113.zippyshare.com/v/PtWHjk7w/file.html
    Yeni verilen 9 versiyonunu denedim şimdi ses sorunu kalmamış. Görüntü daha iyi gibi geldi bana videolarda. 7 ye göre yavaş ama biraz hızlanmış sanki.

• quote:

Yeni verilen 9 versiyonunu denedim şimdi ses sorunu kalmamış. Görüntü daha iyi gibi geldi bana videolarda. 7 ye göre yavaş ama biraz hızlanmış sanki.

Alıntıları Göster
    Menüdeki yavaşlık gitmiş mi?

7ye göre yine yavaş ama eskisine göre bir tık daha hızlı gibi...

• quote:

Orijinalden alıntı: berci

Bence 7 ye dönmeye gerek yok. Kumandadan normal kapatınca uykuya geçiyor ve açınca ses gelmiyor ama kapatma tuşuna uzunca basarak kaptınca cihaz tamamen kapanıyor ve açınca ses sorunu olmuyor. 2 gündür bu şekilde kullanıyorum bir sıkıntı olmadı uykuya geçme olayı ayarlardan kapansa düzelir belkide. Bunun dışında bir sorun yaratmadı bana. Tv boxtan beklenti nedir bilmiyorum ama bana göre medya oynatıcı olarak şuan için benim ihtiyacımı fazlasıyla karşıladı ve mumnunum bu cihazdan. Fazlada kurcamaya gerek yok
    9'un tek sıkıntısı hdmı ses'in uykudan uyanamamasimi

• quote:

Sana zahmet bir antutu yapsana, çıkan puana göre bir fikir verir

• quote:

Hangisini kullanmaya devam edeceksiniz? official olan cıkarsa bu sıkıntılar olmaz umarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: hogir12

9 'dan 7 ye mi döndünüz yoksa orijinal 7 'de mi bu sorun var?

Alıntıları Göster
    orijinal 7
  • abyss_ati A kullanıcısına yanıt
    Bana göre bir sıkıntı yok. Tabi 7 yi kullanmadığım için aradaki farkıda bilmiyorum. Açıkçası cihazı zorlayacak bir kullanımım olmadığı içinde fark etmemiş olabilirim ama digitürk play aboneliğimle dizi ve film izleme konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım. Isınmada max 79-80 gördüm bu ısınmada bu cihazda normal sayılabilecek değerler olduğu söyleniyor uzun kullanımda problem çıkarırmı orasını bilemem.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1234Rambo

google play store, verileri temizle yapıp deneyin.
    üstad bunda verileri temizle yok durdurmaya zorla devre dışı bırak var,
    kaldırmayı deneyip yeniden sıfırladım vs.
    olmadı
    açıyor gibi yapıp açmıyor
  • abyss_ati A kullanıcısına yanıt
    Play Store'dan AnTuTu 3d yi indirmiyor maalesef uyumsuz diyor. Apk indirdim test butonuna bastığımda da download failed purchase hatası veriyor.

Şimdilik ses problemi de kalmadığından dolayı 9 da kalmayı düşünüyorum. Hafif 7 ye göre yavaşlılık var ama önemli değil benim için.Yeni rom atarlarsa duruma göre değiştiririm. 7ye dönerken çıkan not activated sorunu 9 u flashlayınca gitti. Direk 9 u yükleyince sorun çıkarmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: BILGILI

üstad bunda verileri temizle yok durdurmaya zorla devre dışı bırak var,
    kaldırmayı deneyip yeniden sıfırladım vs.
    olmadı
    açıyor gibi yapıp açmıyor

Alıntıları Göster
    arkadaşlar,
    es dosya yöneticisi uygulamalardan play store fabrika ayarlarına döndürdüm yani kaldırdım.
    işlem düzeldi.
    teşekkürler
  • Banggood tanix tx6 yi 6 mart yazmis tahmini gönderime ürün sayfasina umarim bizim siparisleri dedikleri tarihte 25 şubatta gönderirler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hsnyvz H kullanıcısına yanıt
    Ne oldu begenemedin mi

• erol.star E kullanıcısına yanıt
    Anlamadım, neyi beğenemedimmi?

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.