Şimdi Ara

TANIX TX6S , TX6 Allwinner H616&H6 4gb ram (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.783
Cevap
21
Favori
127.626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tanixin facebook sayfasında güncelleme için çok yakında paylaşımı yapılmış hadi bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abyss_ati A kullanıcısına yanıt
    Hocam cevap için çok teşekkür ederim. Lakin benim için iso ikinci planda R6s o işi görüyor.
    Vontar T9 ve Alfawise T9 aynı cihazlar. Spidif çıkışı önemli olmazsa olmaz. Bana bı cihaz önerin beni 5-7 yıl götürsün YouTube, tarayıcı falan çalışsın.

250 küsurlere çıkmalı mıyım yoksa 150 lik cihaz mı alayım. Birde işlemci olarak amlogic mi rk 3328 falan mı daha iyi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: rash.87

Hocam cevap için çok teşekkür ederim. Lakin benim için iso ikinci planda R6s o işi görüyor.
    Vontar T9 ve Alfawise T9 aynı cihazlar. Spidif çıkışı önemli olmazsa olmaz. Bana bı cihaz önerin beni 5-7 yıl götürsün YouTube, tarayıcı falan çalışsın.

250 küsurlere çıkmalı mıyım yoksa 150 lik cihaz mı alayım. Birde işlemci olarak amlogic mi rk 3328 falan mı daha iyi ?
    Sadece chrome, Youtube için ise 150 TL'lik and.6 üzeri her cihaz işini görür.rk3328 amlogic'ten daha iyi bir işlemci.stabilite açısından ama fiyatlı tabi.
    Tx6 da spdif çıkışı var, şuan 200 TL civarı alabilirsin,bu fiyata ben olsam başka cihaza yonelmem ama tabi karar senin gene.

• quote:

Orijinalden alıntı: berci

Tanixin facebook sayfasında güncelleme için çok yakında paylaşımı yapılmış hadi bakalım
    Ewet ses çıktı HELESUKUR

• quote:

Orijinalden alıntı: brabber

destekteki eleman 24 saat icinde kargolanir dedi dogruysa tabi sitesinede baktim orada da oyle yaziyor
    Çok güzel o zaman.bari kutuya bide dönüştürücü atın deseydin,o kadar beklettiniz

Hocam bu güncelleme gelince sd karttan mı atıcaz yoksa usb de oluyor mu? Sd kart aparatımı kaybetmişim bilgisayara takamıyorum. Lazımsa ondanda alayım

• 14 ünde verdiğim sipariş bugün yurtiçi kargoya teslim edilmiş.
    Yurtiçi uygulamasından otomatik mesaj sayesinde haberim oldu

Demez miyim ama kabul etmedi öyle bir yetkisi yokmus ama söyle bi sey var sipariste hocam yesil isleniyor yaziyordu suan gri soluk isleniyor diyor alttada bildirim isleniyor bugun tarihini atmislar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google play store açılmıyor açılıyordu düne kadar şimdi açılıp kapanıyor kafayı yiyor bazen cihaz.
  • brabber B kullanıcısına yanıt
    Tahmini gönderimde ne yazıyor. İşleniyor yazdıysa tedarik süreci bitmiştir ürün depodadır yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: Man Of Earth

Google play store açılmıyor açılıyordu düne kadar şimdi açılıp kapanıyor kafayı yiyor bazen cihaz.
    aynen,
    hesap silip tekrar açıyorum bir defaya mahsus açılıyor sonra yine aynı,
    temizlik yapıp denesem de aynı.
    ben de google chorome üzerinden indirme yapıyorum. ama artık pek gerekte kalmadı hemen herşeyi apk mirör apdoite apk püre vs. gibi ve özel paylaşımlardan kurdum.
    ama yine de düzelmesi gerekir.
  • berci B kullanıcısına yanıt
    25 i yaziyor hocam sanirim yarin kargoluyacaklar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berci

Hocam bu güncelleme gelince sd karttan mı atıcaz yoksa usb de oluyor mu? Sd kart aparatımı kaybetmişim bilgisayara takamıyorum. Lazımsa ondanda alayım
    Yok hayır usb'de olur.icinde update app'si var ordan usb yolu gösterince yükler.sdcard metodu komple guncelleme için kullaniliyor mesela 9'dan 7'ye gibi.yada 7'den 9'a gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: BILGILI

aynen,
    hesap silip tekrar açıyorum bir defaya mahsus açılıyor sonra yine aynı,
    temizlik yapıp denesem de aynı.
    ben de google chorome üzerinden indirme yapıyorum. ama artık pek gerekte kalmadı hemen herşeyi apk mirör apdoite apk püre vs. gibi ve özel paylaşımlardan kurdum.
    ama yine de düzelmesi gerekir.

Alıntıları Göster
    Sorun KRONİK o zaman google play store tamamen vefat durumda sildim fabrika ayarlarına geldim yok gelmiyor apk ile hallediyorum.

Tivibu GO olmuyor galiba apk indirdim giriş ekranı çıkmıyor olsa efsaneler efsanesi olacak. TV+ çalıştı ama görüntü otomatik çamur gibi oluyor ayarlama yok güya internet hızıma göre otomatik seçiyormuş 240p'ye indiriyor resmen. (İnternet hızım 100 mbs.)

Uygulama yükleme gibi yapılıyor yani doğrumu anladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: abyss_ati

Dostum satıcı kodismart store.aliexpress'te arat bütün ürünleri çıkar.benimde ingilizcem çok yok ama ceviriyle felan anlaşıyoruz işte
    Bunlar belki kıstas değil ama,ben bir iki şeye dikkat ettim ve bu yüzden bana güven verdi
    1:)mesajima hemen dönüş yaptı ve bütün sorularimi hızlıca cevapladı.
    2:) satıcı hakkında bütün yorumları okudum.satici ile alakalı tek kötü yorum yoktu.
    3:) başkaları sadece tx6 yazan cihazı tanix diye satıyor.bu satıcı ise tx6 diye satıyor... gerçek tanix tx6 olanı,tanix diye satıyor.
    4:) AliExpress'ten başka saticilardan bu ürünü alıp, içini açıp,pcb'sindeki lehim izlerini fotografliyanlardan bahsettim.bu yüzden AliExpress'ten uzak durdugumdan bahsettim.bana dediği "dostum cihaz eline ulaştığında, içini aç bak.herhangi bir refused-tamir izine rastlarsan,bir lehim izine rastlarsan, fotoğrafını çek bana gönder,sorgusuz sualsiz aynı gün paranı iade ederim,cihazda sende kalsın geri gönderme"...
    çok teşekkür ederim hocam. siz hangi ürünü sipariş geçtiniz? tanix üretimi tx5 max var mı bu satıcıda? ben göremedim ondan soruyorum.

şu ürün orijinal tanix üretimi sanırım ama satıcı ile iletişime geçmedim.

tx6 tanix üretimi ve android 9 ile geliyor sanırım ama sorunların olduğunu okuyorum.

vergi konusunda garanti ediyorsa alınabilir. teşekkürler bilgilendirme için.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpjasper

Günlerdir aynı bildirimi okumaktan bıktım artık :(
    Ayın 13'ünde sipariş ettik. Ne zaman gelecek acaba?

2019-02-22 07:08:51 IST Flight Arrive At Destination Airport,under customs clear process
    Hala aynı bildirim ayın 12'sinde sipariş vermiştim. En bahtsız bedevi ben çıktım galiba :(
  • alpjasper kullanıcısına yanıt
    istanhul dışındamı yaşıyorsun transfer sürecide var sonuçta. Yarın yurtiçi kargonun sitesinden canlı destekten isimden kargo sorgulama yaptırın.

• quote:

Orijinalden alıntı: abyss_ati

Dostum ben bg'deki siparişi iptal etmedim.belki ederim, belki etmem gelsin onuda satarım.gg-sahibindede felan 450 TL'ye satıyorlar.iki katına...ben 300 TL'ye felan birine veririm,onunda işi görülür diye düşündüm.
    Bence iptal et, AliExpress'ten al, kanımca daha çabuk gelicek hemde 25 TL daha uygun olucak.hemde bi fark olmasada bunlar tanix üretimi.

Alıntıları Göster
    Hocam Bg'ye gönderdiğiniz cihazın orada gümrüğe takılıp takılmayacağını şansa mı bırakıyorsunuz? Benim bir seferinde gümrük mala ey koydu ve aynı TR deki gibi Kredi kartı extresi ve AliExpress orders bölümü ekran görüntüsü istedi. Ve işin sonunda 180 TL vergi verdik.

• berci B kullanıcısına yanıt
    Aynen

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.