Şimdi Ara

TANIX TX6S , TX6 Allwinner H616&H6 4gb ram (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.783
Cevap
21
Favori
127.627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tv boxlara birkaç farklı vergi çeşidinde vergilendirme uygulandığı için %60 lara çıkıyor anladığım kadarıyla ama şans işi birazda. Ptt getirirse vergiyi kapıda ödersiniz. Vergi çıkarsa adresinize ptt den bir yazı gelir vergiyle alakalı iletişime geçin derler bazı evraklar istenir sonrasında çıkan vergi kapıda ödenir. Ptt de işler böyle işliyor diye biliyorum özel lojistik firmalarında farklı okuyor vergi ödeme yöntemleri.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berci

Tv boxlara birkaç farklı vergi çeşidinde vergilendirme uygulandığı için %60 lara çıkıyor anladığım kadarıyla ama şans işi birazda. Ptt getirirse vergiyi kapıda ödersiniz. Vergi çıkarsa adresinize ptt den bir yazı gelir vergiyle alakalı iletişime geçin derler bazı evraklar istenir sonrasında çıkan vergi kapıda ödenir. Ptt de işler böyle işliyor diye biliyorum özel lojistik firmalarında farklı okuyor vergi ödeme yöntemleri.
    anladım , teşekkür ederim. yine de uğraşmak gerekiyor evrak işleriyle. keşke spor kluplerinin, büyük şirketlerin vergi borçlarını sileceklerine. pırlantadan almadıkları vergiler yerine, milyon euorlalar alan futbolcuların gelir vergisi yüzde 0 olacağına biz vatandaşlara yardımcı olsalar.

50 dolarlık bir üründen ½20 vergi alsalar 10 dolar eder. ürün en fazla 60 dolara gelir ki kimse buna bu kadar itiraz etmez ancak şimdiki işleyiş 50 dolarlık üründen en az 30 dolar vergi alınıyor. işte insanların itirazı bu sebepten dolayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: gkcn1907

ip tv, netflix cyberflix vb film izleme programları kullanıyorum hiç bir problem yaşamadım. iptv yi perfect player uygulaması ile kullanıyorum. bu arada bu netflix ile ilgili birşey söyleyim, üyeliğim olmadığı için daha önce denememiştim ancak üyelik alıp denedim yani görüntü kötü olacak gibi bir beklentim vardı şu sertifika olayları yüzünden ancak full hd tvim de diğer film izlediğim programlardan farklı bir görüntü almadım 1080p olarak gayet iyi izliyorum.
    Netfilix en fazla hangi çözünürlük izlenebiliyor?

• TANIX TX6S , TX6 Allwinner H616&H6 4gb ram
    Bir bu kalmıştı zaten 😛

• quote:

Orijinalden alıntı: abyss_ati

Netfilix en fazla hangi çözünürlük izlenebiliyor?

Alıntıları Göster
    valla arkadaşım çözünürlüğünü bilmiyorum da diğer programlarda izlediğim görüntüden bir fark göremedim normal seyrinde film de dizide izleniyor gayet iyi bir şekilde
  • quote:

Orijinalden alıntı: plexus_09

sizin satıcıya yine sordum bir şeyler ama "ok, no problem" demiş sadece. ingilizcesi yetmiyor sanırım hatta sizin önerinizle ulaştığımı falan da yazdım

neyse gümrük garantisi yok sanırım bu işlerde. vergi çıksa nasıl uğraştıracak bu işleyiş tam bilmiyorum. ürün geri giderse nolacak ödediğimiz ücret? vergiyi nasıl kime ödeyeceğiz mesela. %60 civarı vergi cidden çok yüksek, şöyle %18-20 civarı ile gümrükten üzerine yazıp kapıda ödeyebilsek herkes rahat eder aslında. yok kredi kartı ekstresi, yok alış-veriş ekran görüntüsü. insanları böyle gereksiz şeylerle uğraştırmak ne bileyim...

Alıntıları Göster
    Benim bildiğim,sim kart yuvası olan cihazlarda bu durum geçerli.yani vergi dilimi yüksekliği+kk ekstresi isteme vs vs
    Ben tv-box için iki defa gümrük ödedim.ilkinde ptt sorgusunda zaten gördüm,ptt evime yakındı gittim ptt'den aldım, aldığım dağıtıcı elemana odemesini yaptım,aldim çıktım.digerindede aynı şekilde ptt sorgusunda gördüm,ptt elemanı kargoyu getirdi, kapıda ödedim ve aldım.ikisindede %18 civari vergi ödedim.
    Birde drone almıştım, üzerinde kamerada vardı.geldi Türkiye'ye,beni aradılar,kk ekstresi,alma nedenimi dilekçe olarak felan istediler.heralde kamera var diye sapık sandılar beni vergiyi sordum o zaman, yüksek bi meblağ söylediler,bende hem fiyat hemde uğraşmak istemediğim için gönderin geri dedim.gb'den almıştım o zaman.iletisime geçtim,geri gönderildiğini onayladiklari zaman para iadesi yaptılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: hogir12

Valla vergi ya sana ya bana ya da her ikimize de patlayacak gibi. Şikâyet var da yorumları okudum %60 vergi ödeyen var. Setbox a el koyup vermeyen var. Ben 100 tl vergiye raziyim 😂

Alıntıları Göster
    Neye göre %60 bende onu anlamıyorum.sim-kart yoksa,yani normalde ürünün gümrüğü %18.mesela tablet aldın,simkart yuvasıda var,ona bandrol hesabına vergi çok çıkıyor biliyorumda tv-box larda bandrol gereken birşey de yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: hogir12

Bir bu kalmıştı zaten 😛
    En iyi yaptıkları işler. Vergi vergi vergi

• quote:

Orijinalden alıntı: rash.87

Cep telefonu almıştım.2017 gibi. 300 küsur dolardı ondan fazla çıktı.Banggood a bi bakayım nasıl işliyor bu vergi işi.Yakin zamanda Alicam bi cihaz
    E bi zahmet onada çıksın yani

• quote:

Orijinalden alıntı: WICARDO

En iyi yaptıkları işler. Vergi vergi vergi

Alıntıları Göster
    Geç bile kaldılar.aman diyim kimse ederi kadar bişey satın almasın,hemen geçirme formülü bulurlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: gkcn1907

valla arkadaşım çözünürlüğünü bilmiyorum da diğer programlarda izlediğim görüntüden bir fark göremedim normal seyrinde film de dizide izleniyor gayet iyi bir şekilde

Alıntıları Göster
    480p dir o, sertifikası o kadar çünkü.sen birde 1080p veya 4k izlede gör bağımlısı olursun,bir bakmışsın sezonlarla belgesel felan izlemeye baslamissin

• abyss_ati A kullanıcısına yanıt
    bizim banggood siparislere umarim vergi cikmaz bu arada ilginc seyler oluyor siparisim bugun gönderilecek dendi iptal ettiler sonra yeniden isleme koymuslar canli destege baglandim 24 ila 48 saat arasinda gönderilicek diyor dunde öyle demislerdi naptiklari belli degil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Benim bildiğim,sim kart yuvası olan cihazlarda bu durum geçerli.yani vergi dilimi yüksekliği+kk ekstresi isteme vs vs
    Ben tv-box için iki defa gümrük ödedim.ilkinde ptt sorgusunda zaten gördüm,ptt evime yakındı gittim ptt'den aldım, aldığım dağıtıcı elemana odemesini yaptım,aldim çıktım.digerindede aynı şekilde ptt sorgusunda gördüm,ptt elemanı kargoyu getirdi, kapıda ödedim ve aldım.ikisindede %18 civari vergi ödedim.
    Birde drone almıştım, üzerinde kamerada vardı.geldi Türkiye'ye,beni aradılar,kk ekstresi,alma nedenimi dilekçe olarak felan istediler.heralde kamera var diye sapık sandılar beni vergiyi sordum o zaman, yüksek bi meblağ söylediler,bende hem fiyat hemde uğraşmak istemediğim için gönderin geri dedim.gb'den almıştım o zaman.iletisime geçtim,geri gönderildiğini onayladiklari zaman para iadesi yaptılar.

Alıntıları Göster
    teşekkürler dostum ilgilendirme için. büyük ihtimalle vergi çıkaracaklar artık her ürüne. 1$ lık ürün için bile vergi alacaklar gibi görünüyor.

sizin satıcı ilgili, en son pay pal ile 20 $ ödeyin sonra geri verelim gibi bir şey yazdı yardımcı olmak için. ben de pay pal de kullanamıyoruz dedim 2-4 hafta içinde elinizde olur diyor. sizin dediğiniz gibi gelirse ptt'den alabiliriz. hayırlısı artık belki vergisiz elimize de gelebilir belli olmaz; İnşallah diyelim banggood ilerleyen günlerde bakacağız gibi bir şey demişt vergiler dahil kampanyası için, belki onlar tekrar yaparlar kampanya...

• 22 euroluk sınır da tamamen sıfırlayacaklar gibi görünüyor. yani 1 dolarlık alışverişe dahi vergi vb. koydukça koyacaklar. neyse, sandıkta cevap vereceğim ben de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Sim kart destekleyen hiç bir cihaz yurda giriş yapamaz vergilendirilemeZ.Direk geri iade edilir.

• Tx6 yı spdif bağlantısından optik girişli ses sistemine bağlayanınız var mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: plexus_09

teşekkürler dostum ilgilendirme için. büyük ihtimalle vergi çıkaracaklar artık her ürüne. 1$ lık ürün için bile vergi alacaklar gibi görünüyor.

sizin satıcı ilgili, en son pay pal ile 20 $ ödeyin sonra geri verelim gibi bir şey yazdı yardımcı olmak için. ben de pay pal de kullanamıyoruz dedim 2-4 hafta içinde elinizde olur diyor. sizin dediğiniz gibi gelirse ptt'den alabiliriz. hayırlısı artık belki vergisiz elimize de gelebilir belli olmaz; İnşallah diyelim banggood ilerleyen günlerde bakacağız gibi bir şey demişt vergiler dahil kampanyası için, belki onlar tekrar yaparlar kampanya...

Alıntıları Göster
    Ewet o yöntem çok iyi,paypal ile 20 dolar ödeme yapiyorsun, satıcı faturayı öyle kesiyor.sonra sana geri iade yapıyor parayı.gumrukte takilirsa götürüyorsun paypal extresini,aha kardeşim 20 dolara aldım işte diyosun,aha kk extre,aha fatura, kalıyor gümrükçü öyle uzaylı görmüş masum köylü gibi
    Ama paypal kalktı güzel memleketimizde...

• quote:

Orijinalden alıntı: brabber

bizim banggood siparislere umarim vergi cikmaz bu arada ilginc seyler oluyor siparisim bugun gönderilecek dendi iptal ettiler sonra yeniden isleme koymuslar canli destege baglandim 24 ila 48 saat arasinda gönderilicek diyor dunde öyle demislerdi naptiklari belli degil
    Cikartamaz,bizim alisimiz vergi dahil.işki göndersin,1-3 gün stok demiş, dün 24 saatti.bunlarinda stok depo durumu biraz allaha emanet gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: rash.87

Sim kart destekleyen hiç bir cihaz yurda giriş yapamaz vergilendirilemeZ.Direk geri iade edilir.

Alıntıları Göster
    4g modem aldım,teknolojisi gereği simkart'li,o nasıl geldi acaba ?

• Bu arada birşey paylasiyim, işine yarayan olabilir.
    Biliyorsunuz AliExpress yeni kullanici kuponu veriyor,10 TL değerinde.bu kupon 16 TL uzeri her üründe geçerli.ben tv-box siparişinde bu kuponu aldim ve kullandım.sonra baktım gene verdi aynı kuponu.gene aldim.deneyelim bakalım dedim,16 TL olan bir ürünü sepete attım,10 TL kuponu düştü,6 TL ödeme çıkardı.
    Mesela 20 TL 32gb sdcard aldım,kargo ücretsiz,10 TL ödeme çıktı...32gb bir sdcard 10 TL'ye almak güzel...
    Bunun gibi abudik gubidik şeyler buldum,toplu alicam.hepsi ufak fiyatli,kargo olmayan ürünler.
    Tabi bu tür ürünlerde genelde kargo,china post,sw line vs vs gibi uzun süreli kargolar.1-2 ay arası sürer gelmesi ama olsun, acelesi olmayana iyi olur...

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.