Şimdi Ara

TANIX TX6S , TX6 Allwinner H616&H6 4gb ram (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.783
Cevap
21
Favori
127.759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: theburakx

Merhaba arkadaşlar, AliExpress kodismart mağazasından az önce Tanix TX6 sipariş verdim. İndirim kuponuyla 196 liraya geldi. Ancak kredi kartı işlemlerinde 201 lira çekmiş. 5 lira çorba parası aldı sanırım
    Satıcıya ürüne 21 dolar yazmasını söyledim. Bakalım nasıl bir maceraya girdik göreceğiz.
    hocam indirim kuponu ne kadar kullandınız? 10 TL ise fiyat normal gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abyss_ati

Benim bildiğim,sim kart yuvası olan cihazlarda bu durum geçerli.yani vergi dilimi yüksekliği+kk ekstresi isteme vs vs
    Ben tv-box için iki defa gümrük ödedim.ilkinde ptt sorgusunda zaten gördüm,ptt evime yakındı gittim ptt'den aldım, aldığım dağıtıcı elemana odemesini yaptım,aldim çıktım.digerindede aynı şekilde ptt sorgusunda gördüm,ptt elemanı kargoyu getirdi, kapıda ödedim ve aldım.ikisindede %18 civari vergi ödedim.
    Birde drone almıştım, üzerinde kamerada vardı.geldi Türkiye'ye,beni aradılar,kk ekstresi,alma nedenimi dilekçe olarak felan istediler.heralde kamera var diye sapık sandılar beni vergiyi sordum o zaman, yüksek bi meblağ söylediler,bende hem fiyat hemde uğraşmak istemediğim için gönderin geri dedim.gb'den almıştım o zaman.iletisime geçtim,geri gönderildiğini onayladiklari zaman para iadesi yaptılar.

Alıntıları Göster
    dostum PTT den kendim aldım demişsiniz yani herhangi bir ildeki ptt den alabilir miyiz? istanbul merkez mi olması gerek?

aliexpress de bir Türk musterinin alış veriş yorumunu okudum satıcı 8 günde TR ye yolladı ama ptt de işler yavaş falan demiş ürün 1 ayda eline geçmiş ve çok yüksek vergi ödememiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: plexus_09

dostum PTT den kendim aldım demişsiniz yani herhangi bir ildeki ptt den alabilir miyiz? istanbul merkez mi olması gerek?

aliexpress de bir Türk musterinin alış veriş yorumunu okudum satıcı 8 günde TR ye yolladı ama ptt de işler yavaş falan demiş ürün 1 ayda eline geçmiş ve çok yüksek vergi ödememiş.

Alıntıları Göster
    Ben istanbul bahçelievler'deyim.paket önce İstanbul pim'e giriyor, burası halkalida.ptt'nin ana dağıtım ve gümrük yeri.burda işlemleri bitince dagitima çıkacak ptt şubesine gidiyor,benim adresin dağıtım yeri bahcelievler ptt.bahcelievler ptt'ye geldiği zaman dağıtıma çıkmadan sabah ben kendim gidip aldım...
    En çok vakit pim'de geçiyor,ben 1 hafta ordan çıkmasını bekledim.gumruk işlemleri,kontrol,ordan oraya gönderiyorlar felan felan...
    Yanlız 1 ay çok uzun süre,pimde o kadar takilmaz.ya o dönem yoğunluk vardır yada başka bir sebep olmuştur.

• quote:

Orijinalden alıntı: plexus_09

hocam indirim kuponu ne kadar kullandınız? 10 TL ise fiyat normal gibi.

Alıntıları Göster
    Hocam 16 ₺ indirim kuponu kullandım.
    TANIX TX6S , TX6 Allwinner H616&H6 4gb ram

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: berci

Dolar çekiyor aslında banka onlara dolar olarak veriyor yani. Hatta ödemeleri dolar hesabı açıp öyle yapın iade durumunda kur farkından zarar etmezsiniz diyorlardı.
    Evet kur üzerinden TL'ye çeviriyor sanırım.

• 12 şubat da sipariş verdiğim tx6 cihazım 27 şubatta elime ulaştı.15 günde elinize geçiyor arkadaşlar. Vergiler dahil yapmış olduğum alışveriş maliyeti 277 lira ve ek hiçbir ödeme çıkmadı.kargom yurtiçi kargo ile geldi.uygulamasını indirmiştim ve cihaz istanbula iner inmez uygulamadan bildiri ve takip linki geldi.
    Dün gelen tv boxim ilk önce beni hayal kırıklığına uğratsada sorunun tvden olduğunu bir arkadaşın tavsiyesiylede sorunun çözüldüğünü belirtmek isterim.(pembe mor ekran)

Sony tvlerde hdmi girişi kronik sorunmuş.

Ayarları 1080i ye aldıktan ve girişi yanda bulunan sokete taktıktan sonra pink screen sorunu çözüldü.

Tx6 f/p olarak çok çok iyi ve şuanda alınabilecek en uygun cihaz

Ana sayfa biraz hantal olabilir ama ben bunu hissetmedim bile.bir güncellemeyle bununda giderileceğini düşünüyorum.(cihaz android9 yüklü geldi.) Çokta önemli bir sıkıntı yok yinede akıcı sayılabilir.

Alan arkadaşlara şimdiden hayırlısı olsun.pişman olmucaksınız içiniz rahat olsun..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mrcnn1987

12 şubat da sipariş verdiğim tx6 cihazım 27 şubatta elime ulaştı.15 günde elinize geçiyor arkadaşlar. Vergiler dahil yapmış olduğum alışveriş maliyeti 277 lira ve ek hiçbir ödeme çıkmadı.kargom yurtiçi kargo ile geldi.uygulamasını indirmiştim ve cihaz istanbula iner inmez uygulamadan bildiri ve takip linki geldi.
    Dün gelen tv boxim ilk önce beni hayal kırıklığına uğratsada sorunun tvden olduğunu bir arkadaşın tavsiyesiylede sorunun çözüldüğünü belirtmek isterim.(pembe mor ekran)

Sony tvlerde hdmi girişi kronik sorunmuş.

Ayarları 1080i ye aldıktan ve girişi yanda bulunan sokete taktıktan sonra pink screen sorunu çözüldü.

Tx6 f/p olarak çok çok iyi ve şuanda alınabilecek en uygun cihaz

Ana sayfa biraz hantal olabilir ama ben bunu hissetmedim bile.bir güncellemeyle bununda giderileceğini düşünüyorum.(cihaz android9 yüklü geldi.) Çokta önemli bir sıkıntı yok yinede akıcı sayılabilir.

Alan arkadaşlara şimdiden hayırlısı olsun.pişman olmucaksınız içiniz rahat olsun..
    hocam hayırlı olsun güle güle kullanın. banggood dan vergiler dahil ile mi aldınız? 64 gb model sanırım.

• mrcnn1987 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, güle güle kullanın

• plexus_09 kullanıcısına yanıt
    Banggood vergiler dahil 64 gb hocam aynen

• abyss_ati A kullanıcısına yanıt
    Yok malesef. Çokta önemli görmüyorum bastığınızda standby a alıyor. Birde tx3 minide air mouse u en altta tuttugunuzda yatay çubuk çıkıyordu acik programlari kapatma vs gibi seçenekler vardı bu da yok. İkisi de and.7 olmasına rağmen. Bütün bunlara ragmen tx6 da and.7 mükemmel çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cebor -- 28 Şubat 2019; 9:36:34 >
  • mrcnn1987 kullanıcısına yanıt
    Hayirli olsun vaktiniz olursa and. 7 ye cevirin daha stabil.

• quote:

Orijinalden alıntı: cebor

Yok malesef. Çokta önemli görmüyorum bastığınızda standby a alıyor. Birde tx3 minide air mouse u en altta tuttugunuzda yatay çubuk çıkıyordu acik programlari kapatma vs gibi seçenekler vardı bu da yok. İkisi de and.7 olmasına rağmen. Bütün bunlara ragmen tx6 da and.7 mükemmel çalışıyor.
    merhaba, tx6 android 7,

1- mıase enalttan yukarı kaydırın sistem barı gelir soldan çift aşağı ok gizleme için diğerlerini zaten bilirsiniz.
    2- kumanda üç yatay çizgiye bastığınızda daha önce kullanılmış arka planları temizleme gelir,
    oradan temizlemek için 2 yöntem var biri aşağı ok sonra sağ okla temizleme diğeri en sol alt kumandada mouse tuşuna geçip ya da varsa usbli maouse ile en üstte hepsini temizle var oradan temizlenir, ya da tek tek x işareti tıklanır.
    3- ana ekran ağır gelirse microsoft launcher var onu kurup hertürlü ayarları yapabiliyorsunuz, türkçeleştirip sonra uygulamaları ana ekrana getirbiliyorsunuz...

• cebor C kullanıcısına yanıt
    Hocam brick olursa korkusu var yine bir güncelleme gelir sanırım.çokta sıkıntı yok hissedilmiyor şimdilik

• Arkadaşlar kumanda harici kullanımda kapatma için ne yapmalıyız? Harici klavye & mause kullanınca cihazı kapatmak için bir uygulama eklenebilir mi?
  • Cihazı tamamen kapatmak için

Reboot uygulamasını indirin
    play.google.com
    Reboot (Material design) - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.stephansmolek.reboot

Download:
    www75.zippyshare.com
    Zippyshare.com -
    https://www75.zippyshare.com/v/grmZhDz2/file.html

TANIX TX6S , TX6 Allwinner H616&H6 4gb ram

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Diwanji -- 28 Şubat 2019; 12:50:8 >

• Arkadaşlar an itibariyle bangood tanix tx6 32 gb alljoy firmasi ile kargo takip kodu sisteme girildi

• quote:

Orijinalden alıntı: brabber

Arkadaşlar an itibariyle bangood tanix tx6 32 gb alljoy firmasi ile kargo takip kodu sisteme girildi
    Bu kadar erken göndereceklerini bilsem ben de beklerdim ☹

• Alıpta satmayı düşünen var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cebor

Tanix'e bunu bir bildiriyim.power düğmesi direk kapatma olsun diye,belki kaideye alırlar

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.