Şimdi Ara

TANIX TX6S , TX6 Allwinner H616&H6 4gb ram (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.783
Cevap
21
Favori
127.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Thema

Bu yeni frimware dediği android 9 mu oluyor arkadaşlar , halihazırda android 9 olanlar güncelleme geldiğinde yükleyebilecekler mi direk acaba yoksa önce 7e düşmek gerekir mi ? Deli sorular.
    Yok direk yukliycen,7'ye düşürme felan yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Ataşla ne yapıyor orda ?
    Reset düğmesine basılı tutuyor,fastboot açılsın diye.

• Eyvallah , frimware çıksın kendimi feda etcem, bana bişi olursa siz gaçın.
  • quote:

Eyvallah , frimware çıksın kendimi feda etcem, bana bişi olursa siz gaçın.

İşlemi doğru yaparsan bir tehlikesi yok.he yapamadin, atıyorum yazma sırasında bir sorun oldu,pc'ye bağlayıp komple imaj atarak gene kurtarirsin.yani çok bi tehlikesi yok aslında.brick yapmak sadece yanlış yazılımı yüklemeye çalışırsan olur.
    O zaman seni forumun ilk kahrami ilan ediyorum,cikar çıkmaz yükle bakalım bende çok merak ediyorum yeni yazılımı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abyss_ati -- 1 Mart 2019; 12:9:44 >

• abyss_ati A kullanıcısına yanıt

Yazılım çıkınca alıntı yaparsanız sevinirim arkadaşlar
    tanix facebook sayfasında Phoenix Suit indirme linkini kendi sitelerinden vermişler güncelleme geliyor heralde ilgilenen arkadaşlar takipte kalsın. Bu arada site vpn ile açılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: abyss_ati

H6 allwinner firmasının işlemcisi.rk3328 rockchip firmasının işlemcisi.islemci performansı olarak birbirlerine yakınlar.kimi uygulamada h6 önde,kimi uygulamada rk3328.yani aslında şu daha iyi diyemeyiz.
    Burda önemli olan yazılım stabilitesi.yoksa işlemci isterse 5ghz olsun, yazılım tirt olunca bir işe yaramıyor.
    Şuan hali hazirda tanix az veya çok yazılım sağlıyor,bizde bu yüzden tanix markasını seçiyoruz.allwineer h6 işlemciside yazılımla uyumlu bir performans sergilediği için,macera aramiyoruz
    Rk3328 işlemcili tv-box hiç almadım ama bir önceki islemcisini kullanan cihazim vardı.aman aman bir sorun yaşamadım, performansı fiyatına göre iyiydi.3328 için bir yorum yapamiycam...

Alıntıları Göster
    O zaman diğerlerini kafamdan eledim gitti. Tanix Tx6 yı şuan Bulgaristan dan 300 TL ye alabiliyorum. E AliExpress ye zaten 225 küsür TL. Bunun vergisi var falan beklemesi. Acaba diyorum direk Bulgaristan adresime sipariş verip vergi çıkarsa ödeyip mi alsam yoksa direk Bulgaristan içi satıcılardan direk 300 e mi alsam ? Eğer vergi falan çıkma sorunu yoksa forumdaki alacak olan ama TR vergisi yüzünden çekinen arkadaşlarada yardımcı olurum diyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: rash.87

O zaman diğerlerini kafamdan eledim gitti. Tanix Tx6 yı şuan Bulgaristan dan 300 TL ye alabiliyorum. E AliExpress ye zaten 225 küsür TL. Bunun vergisi var falan beklemesi. Acaba diyorum direk Bulgaristan adresime sipariş verip vergi çıkarsa ödeyip mi alsam yoksa direk Bulgaristan içi satıcılardan direk 300 e mi alsam ? Eğer vergi falan çıkma sorunu yoksa forumdaki alacak olan ama TR vergisi yüzünden çekinen arkadaşlarada yardımcı olurum diyorum.

Alıntıları Göster
    Bildiğim kadarıyla bulgaristana vergi yok yada bulgaristandaki vergi muafiyeti 50 dolar üstü.bi araştırmak lazım.boyle bir seçeneğin varsa tabiki daha iyi olur.bulgaristandami yaşıyorsun?

Hayır orada yaşamıyorum ama sürekli gidip geliyoruz.1989 Bulgaristan göçmeniyiz biz ve Kırklarelinde yaşadığımızdan hemen şurası gidip geliyoruz ihtiyaç halinde.E bazen de alışveriş ticaret falan. Eğer vergi çıkmazsa çok az bir el hakkı alarak buradaki arkadaşlara da yardımcı olurum. TR iyice zorlaştırdı işleri

• quote:

Hayır orada yaşamıyorum ama sürekli gidip geliyoruz.1989 Bulgaristan göçmeniyiz biz ve Kırklarelinde yaşadığımızdan hemen şurası gidip geliyoruz ihtiyaç halinde.E bazen de alışveriş ticaret falan. Eğer vergi çıkmazsa çok az bir el hakkı alarak buradaki arkadaşlara da yardımcı olurum. TR iyice zorlaştırdı işleri
    Dostum daha önce soyleseydinya senin bulgar adresine alırdık,sen bulgara geçtiğinde teslim alır,kirklareline döndüğünde kargoyla gonderirdin bize
    Bizimkiler geçtide,forumda almak isteyenlere yardımcı olabilirsin.once Bulgar gümrük olayını ogrenmemiz lazım,nedir ne değildir

Hocam bizim wechiplere de yüklenir dimi bu orjinal rom

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brabber

Hocam bizim wechiplere de yüklenir dimi bu orjinal rom
    Tabiki

• TANIX TX6S , TX6 Allwinner H616&H6 4gb ram
    AliExpress siparisim çin'den çıktı turkiyeye geliyor p.tesi, salı gibi giriş yapar heralde Türkiye'ye, bakalım ne çıkacak

• quote:

Orijinalden alıntı: abyss_ati

Dostum daha önce soyleseydinya senin bulgar adresine alırdık,sen bulgara geçtiğinde teslim alır,kirklareline döndüğünde kargoyla gonderirdin bize
    Bizimkiler geçtide,forumda almak isteyenlere yardımcı olabilirsin.once Bulgar gümrük olayını ogrenmemiz lazım,nedir ne değildir

Alıntıları Göster
    :) Hocam ne bileyim ben değişik sektörlerde bu Avrupa vatandaşliğımı kullanarak Ufak tefek ticaretler yapıyorum. Eğer niyeti olan 5-10 kişi bulabilirsem olur getiririm

• Benimde bangooddan aldığım ürün dün elime ulaştı.yaklaşık 2 haftada geldi.yurtiçi kargoyla
  • quote:

:) Hocam ne bileyim ben değişik sektörlerde bu Avrupa vatandaşliğımı kullanarak Ufak tefek ticaretler yapıyorum. Eğer niyeti olan 5-10 kişi bulabilirsem olur getiririm

Alıntıları Göster
    İnternette Bulgar gumrukle ilgili çok fazla bilgi yok.yanliz genel bir bilgi, şöyleki;avrupa birliği uyesi tüm ülkelerde gümrük vergi muafiyeti 22.5 euro.bunun üzerindeki alımlarda 30kg ağırlığa kadar vergi %18.simdi burdan yola cikarak acaba fiyati düşük yazılan ürün,bulgar gümrüğünde kurcalaniyormu?direk geciyormu? Öyleyse sorun olmaz, düşük fiyat yazdirilip alınır...
    Farzedelim kurcalaniyor,fiyati üzerinden vergi çıkıyor,gene iyi,200tl ürüne yaklaşık 40 TL gümrük olsa,makul...
    Ama Türkiye'deki gibi g.... Vergi uyduruluyorsa,yok %20+%20+7 euro+açma kapama parası vs vs vs gibi o zaman anlamsız kalır tabi.en güzeli bulgarda yaşayıp alış veriş yapan birinden bilgi almak

Araştırıyorlar hocam en azından cep telefonu işi öyle. 2016 yılı mıydı neydi cep telefonu aldım üzerine 150 mi 200 usd mi ne yazdırmıştım. Gümrük inanmadı ve benden kredi kartı extresi ve AliExpress siparişler bölümü ekran görüntüsü istedi ve vergi çıkardı ödedim aldım cihazı sıkıntı çıkmadı. Dediğiniz gibi 40 TL para değil ödenir belki direk geçer.Bakicam bakalım.

• gençler bu kargoyu nerden takip edicem ve kargo hareketlerini tx6si gelen biri bilgilendirse cok iyi olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tx6 güncellem3si gelmiş detaylı nilgisi olan varmı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güncelleme yayınlanmış. Yeni ne var acaba. Biri yapsa da öğrenip yapsak. Yada otomatik gelse uğraşmasak :)

• 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.