Şimdi Ara

TANIX TX6S , TX6 Allwinner H616&H6 4gb ram (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.783
Cevap
21
Favori
127.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: veteran

Benimde bangooddan aldığım ürün dün elime ulaştı.yaklaşık 2 haftada geldi.yurtiçi kargoyla
    64 Luk heralde,hemen verilmiştir kargoya.benimkide gri işleniyor olmuş durumu,heralde çıkış olucak bakalım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erol.star

Güncelleme yayınlanmış. Yeni ne var acaba. Biri yapsa da öğrenip yapsak. Yada otomatik gelse uğraşmasak :)
    Malesef otomatik gelmiycek.suan verdikleri full imaj yani usb ile pc'ye bağlayıp phoneix suit programı ile yukliyebilirsiniz.sdcard ile yuklenebilen versiyon daha sonra gelicekmis.

• abyss_ati A kullanıcısına yanıt
    İki ucu erkek usb kablu mu lazım bunu yapabilmek için?

• quote:

Orijinalden alıntı: abyss_ati

Malesef otomatik gelmiycek.suan verdikleri full imaj yani usb ile pc'ye bağlayıp phoneix suit programı ile yukliyebilirsiniz.sdcard ile yuklenebilen versiyon daha sonra gelicekmis.

Alıntıları Göster
    merhaba,
    öncelikle gelecek olan ya da yayınlanan resmi ise ne tür yenilikler ve açık kapatmalar var bunun bir açıklaması var mı
    örnek ben tx6 android 7 kullanıyorum hemen hemen hiç bir sorun olmadan kurulabilen herşeyi kurup çalıştırdım.
    buradan bakarsak; box u sabit ve iyi çalışan arkadaşlara bir katkı olup olmayacağı bilgisi gerekli,
    güncelleme sonrası değil güncellemenin içerikleri nedir bunlar bilinirse, gerek olup olmadığını da kendi box larımıza göre karar verebiliriz.
    7 veya 9 üzerine yazılım güncelleme mi,
    7 9 a yükseltme mi,
    bilgi sahibi olan, olacak olan arkadaşlar burada paylaşırlarsa memnun oluruz.

saygılar

• TX6_H6_9_4Gddr_8822bs_20190228.img

SD card ile deneyen oldu mu?

Bekleseydim keske hocam uk adepter gelicek benim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Banggood da cihazlar stokta 24 saat icinde gonderilir diyor. Benim 20 Subatta verdigim sipariş halen islemde görünüyor.
    Ne zaman yollayacaklar anlamadim hic 😔

• quote:

Orijinalden alıntı: BILGILI

merhaba,
    öncelikle gelecek olan ya da yayınlanan resmi ise ne tür yenilikler ve açık kapatmalar var bunun bir açıklaması var mı
    örnek ben tx6 android 7 kullanıyorum hemen hemen hiç bir sorun olmadan kurulabilen herşeyi kurup çalıştırdım.
    buradan bakarsak; box u sabit ve iyi çalışan arkadaşlara bir katkı olup olmayacağı bilgisi gerekli,
    güncelleme sonrası değil güncellemenin içerikleri nedir bunlar bilinirse, gerek olup olmadığını da kendi box larımıza göre karar verebiliriz.
    7 veya 9 üzerine yazılım güncelleme mi,
    7 9 a yükseltme mi,
    bilgi sahibi olan, olacak olan arkadaşlar burada paylaşırlarsa memnun oluruz.

saygılar

Alıntıları Göster
    7'den memnunsan biraz bekle.yeni 9 yükleyip kullananlarin yorumlarına göre geçersin.surumle ilgili bilgiler yok malesef,daha yayinlamadilar.

• quote:

Orijinalden alıntı: brabber

Bekleseydim keske hocam uk adepter gelicek benim
    Olsun bişey olmaz,bi fark yokki.

Hocam bide nerden takip ediyoruz bu takip numalaraini

• Arkadaşlar size tavsiyem Tanix in verdiği rom u en azından sd kart ile kurmayın. Hiçbir şey değişmemiş. Ses sorunu yok ama video sorunu çıktı bu sefer de . YouTube da 4k izleniyordu sorunsuz bir şekilde şimdi 1080p de takıla takıla gidiyor. Hala menüde dolaşma yavaş. Görüntü olarak de değişen bir şey yok. Yalnız bu sd kart ile yükleme yaptığımdan da olabilir. Usb male to male kablosu olan denesin bir zahmet bende kablo olmadığı için o şekilde deneyemedim.
    Edit: Şimdi tekrar baktım video sorunu bağlantı kaynaklı YouTube istatistikleri açınca connection speed aşırı yavaş. İnternet ile alakalı değil 50mbit internet tvden 4k açtım son hızda açıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gargamel11 -- 1 Mart 2019; 18:51:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gargamel11

Arkadaşlar size tavsiyem Tanix in verdiği rom u en azından sd kart ile kurmayın. Hiçbir şey değişmemiş. Ses sorunu yok ama video sorunu çıktı bu sefer de . YouTube da 4k izleniyordu sorunsuz bir şekilde şimdi 1080p de takıla takıla gidiyor. Hala menüde dolaşma yavaş. Görüntü olarak de değişen bir şey yok. Yalnız bu sd kart ile yükleme yaptığımdan da olabilir. Usb male to male kablosu olan denesin bir zahmet bende kablo olmadığı için o şekilde deneyemedim.
    Edit: Şimdi tekrar baktım video sorunu bağlantı kaynaklı YouTube istatistikleri açınca connection speed aşırı yavaş. İnternet ile alakalı değil 50mbit internet tvden 4k açtım son hızda açıyor.
    Merhaba, tanix'in verdiği orijinal android 9'u mu kurdunuz ?

• theburakx kullanıcısına yanıt
    Evet Tanix in verdiği rom ama sd kart ile kurdum. Belki bunun etkisi olabilir. 7 den 9a USB ile geçmek gerekiyor belki de.

• gargamel11 kullanıcısına yanıt
    Tanix Facebook sayfasında bugün çıkan yeni sürümün sadece bilgisayar üzerinden uygun USB kablo ile cihaz bağlanıp yapılması gerektiği yazıyor. SD kart ile yüklenecek sürüm daha sonra paylasilacakmis. Bu şekilde yazıyordu.

• Bakalım bende sipariş vermiştim bu konuyuda şimdi gördüm, ufak bir araştırma sonucu karar vermiştim. İnşallah iş görür

• quote:

Orijinalden alıntı: berci

İki ucu erkek usb kablu mu lazım bunu yapabilmek için?
    Ewet.ama bekle yrn felan usb-sdcard versiyonunu yayinlarlar, öyle yuklersin.

• quote:

Orijinalden alıntı: brabber

Hocam bide nerden takip ediyoruz bu takip numalaraini
    Hangi takip numaralari

• Android 7 sürümde olan geçmesin. Menüde yavaşlılık halen devam ediyor. Usb kablo ve pc yardımıyla kurdum şimdi sd kart ile yükleme ile aynı değişen hiçbir şey yok. Cihazın ilk geldiğinde ses sıkıntısı vardı o düzeltilmiş geriye kalan herşey aynı.

hocam banggodun verdigi alljoy takip numarasi

• Tanix in verdiği orijinal android 9 rom unun AnTuTu puanlarını merak edenler için yazayım.
    Genel puan 45077
    Cpu 21855
    Gpu 2985
    Ux 15713
    Mem 4524

• 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.