Şimdi Ara

TANIX TX6S , TX6 Allwinner H616&H6 4gb ram (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.783
Cevap
21
Favori
127.985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok o seçenek vergi dahil değil,normal gönderim.suan vergi dahil bir seçenek yok ama gümrük garantisi var, nakliye sigortasının altında seçenek.gumrukte vergi çıkarsa yarısını yada tamamını sana geri oduyormus.
    Bir kere almıştım ben siteden öyle gümrük parasını geri ama şuan durum ne, sıkıntısız ödüyorlar mi bir fikrim yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Android 7’de geliştirici seçenekleri nerede bulamadım, siz geliştiricisiniz diyor ama menü görünmüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BraveHeart B kullanıcısına yanıt
    Yükseltme yapacaksanız ona gerek yok. Sd kart yanındaki gizli tuşa tel iğne gibi bir şeyle basarken cihazın arkasındaki usb girişlerinden alttaki ile pcye usb kablo ile bağlayın program otomatik görecek zaten. Ama yine de geliştirici seçeneklerini görmek istiyorsanız ayarlara girip yukardaki arama bölümüne geliştirici yazın gelecektir.

• Arkadaşlar benim siparişte bugün kargoya verilmiş ancak mesaj atmışlar;
    "Tracking information of your order may not be immediately available. Please note that orders under $25 using standard shipping will not have a tracking code, unless you paid an extra fee for tracking your parcel. View our Shipping Section in our new Help Center" ne demek istemişler anlamadım türkçeye çevirdim ama çok anlamlı bir şey olmadı.

• Kargo takip kodlarınızı 17track sitesinden ve akıllı telefon appten görebiliyorsunuz. Siparişler ortalama 2-3 haftada ulaşıyor acele etmeyin. Cihaz güzel yağ gibi akıyor şimdilik. Yalnız bazen kumandadan açılmıyor. Nedenini anlamış değilim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Krone

Kargo takip kodlarınızı 17track sitesinden ve akıllı telefon appten görebiliyorsunuz. Siparişler ortalama 2-3 haftada ulaşıyor acele etmeyin. Cihaz güzel yağ gibi akıyor şimdilik. Yalnız bazen kumandadan açılmıyor. Nedenini anlamış değilim.
    Android 9 mu yüklü hocam?

• quote:

Orijinalden alıntı: bluespace06

Arkadaşlar benim siparişte bugün kargoya verilmiş ancak mesaj atmışlar;
    "Tracking information of your order may not be immediately available. Please note that orders under $25 using standard shipping will not have a tracking code, unless you paid an extra fee for tracking your parcel. View our Shipping Section in our new Help Center" ne demek istemişler anlamadım türkçeye çevirdim ama çok anlamlı bir şey olmadı.
    Sen kargo seçeneğinde "kayıtlı hava kargo-ptt" seceneklimi aldın?

• Yeni güncelleme sonrası seste cızırtı sorunu yaşayan var mı?

• Benim cihazda Google Play'de ilk calistridigimda açılıyordu. Şimdi açılır gibi yapıyor sonra kapanıyor. Kapatıp açtım sorun devam ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: theburakx

Android 9 mu yüklü hocam?

Alıntıları Göster
    Evet Android 9

• arkadaşlar tanix in kendi sitesinde 20190228 versiyonu yayınlanmış yükleyen oldumu açaba
  • iNFeRNuS kullanıcısına yanıt
    Merhaba arkadaşlar. Ben banggooddan aldım 152 tl vergi çıktı.

• quote:

Orijinalden alıntı: abyss_ati

Yok o seçenek vergi dahil değil,normal gönderim.suan vergi dahil bir seçenek yok ama gümrük garantisi var, nakliye sigortasının altında seçenek.gumrukte vergi çıkarsa yarısını yada tamamını sana geri oduyormus.
    Bir kere almıştım ben siteden öyle gümrük parasını geri ama şuan durum ne, sıkıntısız ödüyorlar mi bir fikrim yok.
    Hocam bu vergiyi geri alma olayı nasıl oluyor?

• hdgrmnc H kullanıcısına yanıt
    hangi kargoyla geldi hocam

• hdgrmnc H kullanıcısına yanıt
    Ne zaman sipariş verdiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: hdgrmnc

Hocam bu vergiyi geri alma olayı nasıl oluyor?

Alıntıları Göster
    Sen hangi kargo seçeneğiyle aldın?"vergiler dahil Türkiye hızlı kargo" seçeneğiyle aldıysan ödediğin verginin fotoğrafını çekip siteye msj at, vergi sana ait olmamaliydi...
    Eğer kayitli hava kargo-ptt seçeneğiyle aldıysan ve nakliye sigortasını işaretleyip satın alma yaptiysan,gene aynı şekilde ödediğin verginin foto'sunu çekip siteye msj at...
    Tabi her ikisinede odedigim verginin iadesini istiyorum yazmayı unutma.

• abyss_ati A kullanıcısına yanıt
    Hocam alljoy ile geldiyse vergi cikmamasi gerek sasirdim ben aciksasi

• quote:

Orijinalden alıntı: rash.87

Turkey Mail ile alınca vergi çıkmıyor mu yani ? Ara ara kontrol etmek faydalı olur o zaman. 250 TL iyi fiyat

Alıntıları Göster
    aynen hiç vergi ödememdim
  • Şu air mause nasıl arkadaşlar , iş görür mü yada tavsiye edeceğiniz air maouse var mı ?
    Linkteki vergiler dahil fiyat.
    -
    www.banggood.com
    TRY72.84 48% Wechip W1 Air Mouse Senza Fili 2.4g Fly Air Mouse Per Android Tv Box /Mini Pc/Tv/Win 10 Mini PC & Accessories from Computer & Networking on banggood.com
    https://www.banggood.com/Wechip-W1-Air-Mouse-Senza-Fili-2_4g-Fly-Air-Mouse-Per-Android-Tv-Box-Mini-PcTv-p-1397620.html?akmClientCountry=TR&rmmds=cart_middle_products&ID=224&cur_warehouse=CN

• Arkadaşlar AliExpress'te Bu cihaz için satıcı tavsiye edebilecek var mı ?
    Bazı satıcılarda ürün fiyatı düşük kargo ücreti çok fazla, bazılarında da tam tersi ikiside aynı fiyata geliyor. Hangisini tercih etmeliyim, para iadesi durumunda sanırım kargoya ödediğimiz ücreti iade etmiyorlardı yanlış mı hatırlıyorum? Ücretsiz kargo da var cihazı direk Bulgaristan a gönderiyorum TR de vergi 150 diyorlar.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.